Videolar ve Winamp

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0
Bu bir donanım sorunu değil ama sorunun ne olduğunu anlayamadım

format atmadan önce winamp ın yeni sürümünü yükledim ama eski sürümü
kaldırıp öyle yeniden başlatmadan yükledim hata verdi yeniden başlattıktan sonra
oldu ama tüm video dosyalarım (.mpeg .avi.AVI .mp4 .flv .dat) bu dosyalar winamp
la çalışıyor ve bu dosyaları Wİndows media player ile açılmasını ayarlıyorum ama
bilgisayar yeniden açılınca gene aynı oluyor tüm video dosyaları Winamp tan çalışıyor

ama birlikte aç deyip medya playerdan açabiliyorum dün format attım ne yazıkki yine
aynı

bu o kadar sorun olacak bi olgu değil birlikte aç la medya player kullanılabilir ama
yinede rahatsız edici bi durum

çözümlerininizi bekliyorum.

Winamp ta ayarlarda dosyaların seçilebildiği kısımda görüntü dosyaları seçilidir onları kaldırmalısın sadece ses dosyalarını işaretlemelisin ve winampın başlangıçta çalışan ajanını devre dışı bırakmalısın. Bütün iş o ajanın başının altından çıkıyordur..

Winamp ta ayarlarda dosyaların seçilebildiği kısımda görüntü dosyaları seçilidir onları kaldırmalısın sadece ses dosyalarını işaretlemelisin ve winampın başlangıçta çalışan ajanını devre dışı bırakmalısın. Bütün iş o ajanın başının altından çıkıyordur..

Ajanı zaten setup ta devre dışı bıraktım ama ayarlardan olacak sanırım bu sefer
hi aklıma gelmedği sağolasın.

Bir klasör içindeyken yukarıdan

Araçlar>Klasör seçenekleri> Dosya türleri sekmesine tıkla.
Winampın açmasını istemediğin dosya uzantılarını bulup sil.

Sonrasında dosyalar tanınmayacaktır. Birlikte açıp WMP'yi seç.

Olmazsa WMPlayer'i tekrar kur. Zaten Hangi dosyaları açayım tarzı bir ekranla karşılaşacaksın.
Çözülmezse buralardayız.

Geri