videoları göremiyorum:(

Sİ|7EM

New member
Reaction score
0
Neden bilmiyorum ama videoarı göremiyorum mesela burdaki videoalar bölümüne giriyorum konulardan birini açıyorum ama göstermiyor neden olabilir acaba ve nasıl düzeltebilirim???

Yoksa youtube kapalımı :)

hayır ya onunla alakası yok bende biliyorum youtube un kapalı olduğunu hatta bi program sayesinde yasaklı sitelere girebiliyorum ben onu demiyorum herhangi bi sitede herhangi bi videoyu göremiyorum burda açılan konulardakileri bile:saskin şimdi laf ebeliği yerine biri yardım etse çok memnun olucam arkadaşlar:melek

bilgisayarında flash playerın yüklü olduğuna emin misin acaba?

eğer yüklü değilse http://www.adobe.com/products/flashplayer/
burdan yükleyebilirsin..

laf ebeliği konusuna gelince .. arkadaşım sana kimse laf ebeliği yaptığını düşünmüyorum.. hem sorunun da neden bilmiyorum diye başlayıp forumdaki videolar bölümünde videoları izleyemediğini yazmışın.. videolar bölümünde youtube'dan videolar konuluyor.. kapalı olması dolayısıyla da göremiyoruzz.. bilgisayarım da herhangi bir sitedeki videoları izleyemiyorum demiş olsaydın daha net bir yanıt alabilirdin..

kusura bakma ama, derdini doğru düzgün anlatmayan arkadaşlar için müneccimlik yapıp problemlerine tam bir çözüm bulamıyoruz, henüz teknolojimiz o kadar gelişmedi!..

ne alakası varsa yaptığımızla laf ebeliğinin anlamadım gitti... artık yardımcı olmak da suç oluyor..

buyur sana yardım ediyim explorer 7 mi kullanıyon dicem ama neden yardım ediyim ki olmassa sonra laf ebeliği konumuna duşmek istem vede sende paramı aldımda kendimi mecbur hıssediyim sen bebelik yapma!!!!

kimse kimseye yardım etmek zorunda değil güzellikle anlatırsan yardımcı olunur

yardım zorunlu diildir ama bu formun amacını unutmayalım yardım etmek için burdayız sanırım senin ki programsal donanımsal olduğunu sanmıyorum programlar bölünü gez kendine göre bişey bulursun

benim lafım yardım amaçlı söliyenlere değildi dalga geçenlereydi yardımlarınız için teşekkürler ama sizinde dalga geçmeniz gerekmiyo dimi bişey soruyoruz sonuçta buarada ben o yazıyı jacksonesin cevabı için yazmıştım

ya bileder boşver bizim adamlara adam gibi bişi anlatınca anlamıyolar sonra ebelik mebelik diolr boş ver adam olna anlar

Geri