Video Portalı'na Teknoloji Bölümü?

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Bilindiği üzere Video Portalı'nda Gündem, araba, genel v.b. bölümler/başlıklar var. Bunlara ek olarak Teknoloji bölümü/başlığı açılabilir mi? Böyle bir bölüm istememdeki asıl sebep, teknolojinin açık bölümlerin hiçbirisine uymaması. Evet onlarca bölüm açılabilir, oradaki bölümlere uymayan onlarca konu olabilir. Fakat teknoloji diğerlerinden farklı bence. Örneğin foruma girmek için pc kullanıyoruz. Yani ana bileşenimiz. Teknoloji bölümü açılırsa buraya bilgisayarlar, cep telefonları, navigasyon cihazları, pc bileşenleri, oyun konsolları, konsollardaki yenilikler, pc oyunları, konsol oyunları ve bilgisayar programları gibi bir çok teknolojik videoları ekleyebiliriz. Ve kullanıcılar teknoloji adına izleyecekler videolara daha çabuk ulaşabilirler.
Ne dersiniz?

Ayrıca 2 mesaj arasındaki 60 sn bekleme süresini daha aşağı çekmek mümkün mü? Çünkü Arka arkaya yüklediğim videolarda konu kısmında problem yaşıyorum. Konu açılmıyor ama video portalına video eklenmiş oluyor.

şimdilik videolarımızı genel başlığı altında paylaşabiliriz...teknoloji açılır konusuna admin arkadaşlar mutlaka cevap yazacaklardır ...

60 sn ye mesajlar arası çok kısa bir süre bu şekilde olması her bakımdan sağlıklı .. hem flood yapmamak açısından hemde ard arda otamatik tüfek gibi konu açmak açısından ..

şimdilik videolarımızı genel başlığı altında paylaşabiliriz...teknoloji açılır konusuna admin arkadaşlar mutlaka cevap yazacaklardır ...

60 sn ye mesajlar arası çok kısa bir süre bu şekilde olması her bakımdan sağlıklı .. hem flood yapmamak açısından hemde ard arda otamatik tüfek gibi konu açmak açısından ..

60 sn olayı tamamdır. Bir de adminlerden konu sorusuna cevap getirmelerini rica ediyorum. Ben genel başlığından paylaşmaya devam edicem.

istediğiniz kategori eklenmiştir bu gibi kategori önerileri olursa başlık altından yazabilirsiniz

Geri