video filtresi

illegal66

New member
Reaction score
0
arkadaşlar adsl kotalı olduğu için evdekiler kullanmayı beceremiyo sonunda fazla geldiğinden sorun çıkıyo... video izlenmesini download edilmesini engelleyecek bi program ya da windows aracı var mı.. modem exper ama filtre bulamadım

benim bildiğim firefoxun flashblock die bi eklentisi var ama program olarak bilmiyorum

arkadaşım ilgilendiğin için sağol... benim aradığım mevcut pc deki tüm video izleme olayını bitirecek.. yani ne explorer ne de firefox da izlenmeyecek hiç bir şekide... umarım vardır...

bilgisayarda yüklü olan flash player eklentilerini program ekle kaldırdan kaldırarak ilk adımla işe başlayabilirsin ama programı varmıdır onu bilemem

hepsi toptan kesilirse dah iyi.. bu windowsun host dosyalarından banlama yapabilir miyiz acaba aklıma o geldi ...

kesin çözüm diyosun .... düşünücem sağol :d

bak eğer düşünürsen internet explorer 8 için söylüyorum aşağıdaki resimleri takip edersin.

11llwyc.gif

eski haline geri getirmek içinde içerik kısmında devredışı bırak tuşunu tıklayıp parolayı girip kaldıracaksın kolay gelsin.

çok ilgilisin Blade 54 ama sadece video filtresi istiyorum. sanırım zor olacak.. teşekkür ediyorum..işime yarayabilir:D

Geri