vhuuu bnde qldymmm x)

buraya qelmekle iimi yhapdm? xD

• eed tabkyyy x)

Kullanılan: 42 61.8%
  • hyr yha ne isin varrr ziiiieeee xDxD

Kullanılan: 26 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz geç oldu ama hoşgeldin umarım forumda ii vakit geçirirsin

5. sayfanın ortaları olmuş :D
ben geldiğimde 3 kişi hosgeldin demişti :D

forumda emo'ları istemiosnuz,düzqün konuşmayanları istemiosunuz ve aranızda barındırmak istemiosunuz ama abazalarla çok ii anlaşıosunuz wayy be!! nsl bi tezattır bu anlamadm!!! ilk önce onları def edin oke!

ben de sabahTan beri nie anasayfada bu konu var diorum :slap

ho$GeLdin..

bu arada ben de kızım ama konum bu kadar hiT oLmamışTı yeTenek isTİYO heraLde:D

bu konuya post atıp adımı abazaya çıkarmak istemiyorum :D

forumda emo'ları istemiosnuz,düzqün konuşmayanları istemiosunuz ve aranızda barındırmak istemiosunuz ama abazalarla çok ii anlaşıosunuz wayy be!! nsl bi tezattır bu anlamadm!!! ilk önce onları def edin oke!

anti-emocuyuz ama sonuçta sen de insansı nsaygımız var birşey demiyoruz . Sadece burası Tr'de türkçe bi forum , düzgün yazabiLme yeteneğine sahipsin ama yaptığın özentiLik ve Türkçe'yi katLediyosun buna sinir oLuyorum . Yoksa forum herkese açıktır kuraLLara uyuLuğu sürece kimsenin kimseye söz söyLeme hakkı yoktur :goz:

anti-emocuyuz ama sonuçta sen de insansı nsaygımız var birşey demiyoruz . Sadece burası Tr'de türkçe bi forum , düzgün yazabiLme yeteneğine sahipsin ama yaptığın özentiLik ve Türkçe'yi buna sinir oLuyorum . Yoksa forum herkese açıktır kuraLLara uyuLuğu sürece kimsenin kimseye söz söyLeme hakkı yoktur :goz:

aynen.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri