"verildi" ..........linksiz verildi yazmak yasak olsun !!!

bir böLüme girin baqın baqalım.. bir coq qonuyu verildiği haLde yeni üye diye yada komiq resimlerde arama oLmuyo diye kapatmadıq hepside açıq

ama ısrarla bir resimden 4-5 qere veriLdiyse heRaLde kapatıcaz.saten orayı taqip eden bir üye oLsanız orda veriLen resmi vermezsiniz demi beYLer =)

ama ben ve deecayde sizler nasıl arama yapamıorsanız her verilen resimde ayrı ayrı arama yapamamayız cünqi öle bir lüqsümüz yoq.. dediqim qibi OrAyA TAqıLan kişi saten vermez.. birazda bizim açımızdan düşünün sabah 9 akşam 8-9"a qadar burdayız.. insanLarLa ugra$maq zor..

bu qonuyu açıyorsunuz ama sadece qendinizi düşünereq değiL birazda bizi düşünereq açın oLMazmı ?

sanırım ben yanlış anlandım verildiyse tabiki kapatılacak konu ama daha yeni üyeler hep bir agızdan verildi verildi demesi beni rahatsız dediyo :(

zaten modLardan çoq üYeLer bunu yapıyo bizLer değiL.. =)

bence de verildi dien akrds kanit olarak link vermez zorunda. verildi demek bisi ispatlamiyor. Ama sole bise var. ozellikle adult bolumunde adam bir filmi parca parca ayirmis sacma sacma basliklarla verior. arama yapsanda verilip verilmedigini bulmak imkansiz gibi bir şey. iyi forumlar

Geri