"verildi" ..........linksiz verildi yazmak yasak olsun !!!

Silverday

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar özellikle en çok konu açılan yerlerden biri olan Komik İlginç Resimlerde

bazı arkadaşlar postlarında hep "verildi" gibi sözcükler kullanıyor.Bu da tabii ki konu açanlar açısından iyi olmuyor

hatta bi kişi verildi dedi mi herkes peşinden verildi verildi yazıyor.....

o yüzden link vermeden konulara verildi yazmak yasak olsun

iyi forumlar Silverday

ya bazı konular vardır her telden de 10000 defa verilmiştir ona link falan vermeye de gerek yok zaten en az 4-5 kişi verildi diyosa verilmiştir

evet madem verildi ıspatlamak zorunda kalınsın

Ama şuda var; resim arattırma gbi bi lüks yoq..Bu yüsden işleri zor..

bnce moderatörLeryne kendy böLümLery içnde birashda güweniLmeLy ...

yany bashen bashLykLardan doLai buLmak coq zorLashıo hatta imkansıshLAsyo ...

eer mod hatırLıosa eminshe kendinden weriLdy diip qiLitLeyebiLmeLy ... okdarda hakky oLmaLy .... sahsen bn bi kac konuda yaptym ....

buLabiLdiimde Link werdim ama Link buLamayp eminsem weriLdi diip qitLedim ...

yazdıklarını yapanlardan biride sensin verildi -verildi vs :)

ama tespitine katılıorum ellerinden geldiğince arama yapıp ondan sonra öncelikle userler özen göstermeli eğer verildiysede modlarda ellerinden geldiince linki bulup bu konudan devam gibisinden biraz arastırma yapmaları lazım bunun için varlar

bide gözüme carpan su olay var yeri burası değil kapatıorum kilitli falan e kardesim yeri orası değilse doğru yere tasımak senin görevin

böyle bi zorunluluk getirmek biraz zor olsa gerek
özellikle resimlerde verilen resmi bulmak çok zor oluyo saatlerce verilen bi konuyu aradığımı bilirim
dediğin gibi bazen de adama başka yerde gördüğü resim için verildi falan diyo
bencede link vermeden verildi demek mantıklı değil
arkadaşların insiyatifine kalmış bişi

bencede silver güzel konuya deginmişin :goz:

adamı sinir ediyolar bi daha konu açası gelmiyo adamın

Bende Adulltta Filmi o kadar upload ediyom genelde orjinal şeyler veriyom 5te 1 verildi cıkar ama yinede link istiyorum

tEŞEKKÜRLER.

Bence bu konuda her bölümdeki görevli arkadaşa güvenilmeli sizde biliyosunuz ki görevli arkadaşlar forumda saatlerini harcıyo onların neyin verilip neyin verilmediği gayet iyi takip ettiklerine inanıyorum.

Ben adult bölümünü örnek vermek istiyorum her gün birçok konu açılıyo ve bu konuların çoğunun adı değiştirilip forumda olduğu halde bilerek veya bilmeyerek tekrar karşımıza çıkıyo sizcede bunları takip edip link vermek zor değil mi?Ama görevli arkadaşların elinden geldiğince link verip konuları kapatırlarsa daha iii olur tabii vermezlersede kşmseyi suçlamayıp görevlilere güvenmeliyiz hiçbir görevli arkadaş konuları konuyu açan kişiye karşı olan VAR İSE kişisel problemlerden dolayı kapatacığını düşünmüyorum.

İİİ Forumlar...

Görevli arkadaşa sözümüz yok en azından benim yok. arkadaşı bilmem söylemek istedigim.
Kullanıcıların böyle dememesi.

paul_69' Alıntı:
adamı sinir ediyolar bi daha konu açası gelmiyo adamın

Ne Demeq AdaMI Sinir Ediyorlar Sizde Konu Açmadan Önce Biraz Arama Yapın
Verilmiş Her Konunun Linklerini SİZLERE Kanıtlamaq İçin Arama Yaparsaq ASLİ Görevimizi Kim Yapacak SİZ Mİ ?
BıRakın Bu İşleri Dalganıza Baqın bEncE

FoFeR' Alıntı:
Verilmiş Her Konunun Linklerini SİZLERE Kanıtlamaq İçin Arama Yaparsaq ASLİ Görevimizi Kim Yapacak SİZ Mİ ?

kimsenin modlara bişe dediği yok
herkes bölümünde konuyu kilitleyebilir verildiyse

adam forma yeni girmiş bir aylık mazisi yok
belki başka bir yerde görmüş hemen atlıyor verildi
dün komik ilginç resimlere bir konu açtım
birisi diyorki hemen hemen hepsi verildi

eski üye diyorki sadece biri verildi

onbeş yirmi tane resim koyuyorsun bayada güzeller
altına özür diliyorsun verilenler olabilir formdaki bütün resimleri sizin bulma imkanınız olmadğı gibi userlerinde yok

yinede en güvenilir mod dur bölümlerinin başlarındalar

mesela en çok ben bu konuda decay ile ilgiliyim verildiyse gülerek çoğu verildi diyor o modken böyle diyor adam bir aylık üye verilmişlerdi aklımdayken bu konuda decaya teşekkür ediyorum gösterdiği sabır için

yöneticilerden ziyade üyelerin verildi demesi biraz abes oluyor acıkcası.

yani bir kullanıcı konuya girip verildi demek için mesaj atıyorsa bu banada cok itici geliyor.Çunku o verildi yazıyor arkasından 10 kişi daha verildi yazıyor.
(yeni üye oldugumda bununla ilgili bir konu acmışdım bende :D)
O yüzden burda birazda üyelere iş düşüyor. ÖZellikle eski üyeler verildi yazacağına
her bölümde şikayet&öneri&ihbar konuları var.Oraya yazsınlar bizde hemen ilgilenelim.

Bir konunun link verilerek kapatılması konusuna gelince elimizden geldiğince link vererek konu kapatmaya calısıyoruz. Aama bu kilit konusunda daha da hoşgörülü olabilmememiz için ben yönetime bir konu acdım.Umarım bundan sonra herşey daha iyi olacak :)

moderatör verildi diyosa verildiğini bildiği için demiştir. Takdir edersinizki bölümünü sizden iyi biliyordur.

Peki verildiyse ispatlansın diyen arkadaşa şunu söliyim

O zaman verildiği ispatlanırsa verilmiş konu açan sınırsız banlansın.. Nasıl?

Aynı konu bazen birebir 10 kere veriliyor hepsine ayrı ayrı yazsınmı linki..

[Modlar için sölüyorum, üyeler için Jackal a katılıyorum]

Adultta modken ßir sürü konu kitLedim 100 tanede ßelkide 2 tanesine link vererek kiLitLedim.. kimsede ßi$ey demedi aksine hoş karşılandı.. üyeLere üye gibi davranırsan kimse kimseye ßişey demez.. sıcakkanlı olacaksınki adam seni sevsin.. direk veriLdi!! gibi ünLem i$aretLeri feLan adam görünce ne oluyoruz ya diyo adammı öLdürdük diyo.. üzgünüm arkada$ım daha önce veriLmişti konu dersen adamda hoş kar$ıLar.. ßakıyorum daha 5.msj fLn veriLdi deyip kestirip atmiş.. yeni uyeLer biLemez veriLip veriLmediğini eski üyeLer takip edenler biLir.. ßu yüzden yeni üyeLere kar$ı SabırLı ,toLerans göstererek anLayışLa güzeL diLLe uyaraLim..

Locked ;)

KaRma' Alıntı:
Adultta modken ßir sürü konu kitLedim 100 tanede ßelkide 2 tanesine link vererek kiLitLedim.. kimsede ßi$ey demedi aksine hoş karşılandı.. üyeLere üye gibi davranırsan kimse kimseye ßişey demez.. sıcakkanlı olacaksınki adam seni sevsin.. direk veriLdi!! gibi ünLem i$aretLeri feLan adam görünce ne oluyoruz ya diyo adammı öLdürdük diyo.. üzgünüm arkada$ım daha önce veriLmişti konu dersen adamda hoş kar$ıLar.. ßakıyorum daha 5.msj fLn veriLdi deyip kestirip atmiş.. yeni uyeLer biLemez veriLip veriLmediğini eski üyeLer takip edenler biLir.. ßu yüzden yeni üyeLere kar$ı SabırLı ,toLerans göstererek anLayışLa güzeL diLLe uyaraLim..

Locked ;)

Respect. :sigara:

FoFeR' Alıntı:

Abi ben o anlamda demedim biri verildi dedimi hep bi agızdan verildi diyolar onun için dedim sinir ediyolar diye

Modlara lafım yok benim

Konuyu Yeni Gördüm Arqadaşım Öle Bi Konu Açıyolarqi Werdiği 8 Resim ayrı Ayrı Konularda Werilmiş Nasıl Linq Arıcaz Ona Tek konu Üzerine Olan Resimlerde Bile Konu İçeriğine Göre Başlık Yazmayanlar War "Çok Komik Bakın vs." Resimleri Aramaq Çok Kolaymış Gibi Yazıyosun ki Arama Flan Yapılmıyo Resimlerde Saçma Geldi Açtığın Bu Konu.. !

Ayrıca Ben Hepsi Werilse Bile Kapatmıyorum Konuları Aynı Gün İkinci Kez Açtığı Konuda Werildiyse Hepsi O Zman Kapatıyorum Yeni Üyeyse Hiç Kapatmadığımda Oluyor Bölüm Modları Olaraq Yeterince Anlayışlı Dawranmaya Çalışıyoruz.. (;

Geri