Ve Windows 7 Çöktü! Hemde Canlı Yayında!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Microsoft, Windows 7'yi nihayet piyasaya sürdü. Dünya çapında birçok kullanıcı da bu yeni işletim sistemini denemeye başladı. Microsoft, Windows 7'nin önceki sürümlerde yaşanan sorunları yaşatmayacağını, şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi Windows olduğunu iddia ediyor. Hatta ülkemizde düzenlenen lansmanda Microsoft yetkilileri Windows 7'nin bir bilgisayarın başına gelmiş en güzel şey olduğunu bile söylediler. Hatasız kul olmadığı gibi, hatasız işletim sistemi de olmayacağından bu iddialar kulağa biraz abartılı geliyor. Japonya'da yayınlanan teknoloji programlarında sunucular Windows 7'yi denerken başlarına gelenleri görünce çok abartılı iddialar yapmamak gerektiği daha iyi anlaşılıyor.

[video=Windows 7 Çöktü | Windows 7 Has CoLLapsed]821[/video]

microfoss ekmek yapsa yememek lazım :D

canlı yayında olması şansızlık olmuş :D

ilk başta sevmiştim seven'ı ama yavaşlıyo sonra :)

corel duo bir pc almazsam xp ye devam..

Windows 7 çoklu dokunmatik özelliği yani [Multi-touch gesture] üzerinde anlaşılan birazcık daha geliştirmeler ve düzenlemeler yapılması gerekmekte : ) bu arada olayın canlı yayında olması eminin stawe balmer'ı üzmüştür izlediyse o an suratının aldğığı ifadeyi merak ettim : )) bilgi için tşk.

en azından mavi ekran gelmemiş buna da şükür :D

Bilmediğin şeye maydanoz olmayacaksın.
Apple'den özendiler ama sonu pek iyi olmadı. Video'da da göründüğü gibi.

bu adamLar xp Lansmanında patLamış adamLar =)

Micro(p)Soft hata yapmaz
" Programdaki japon amca NIN BECERIKSIZLIGI dir donmaya yol acan! japonlarin ürettgi monitor dandir" imza Bill Gates
2vuwtjq.jpg

yani bu haberde cehennem zebanisine yakisirdi :D

millet anlayamayacak heralde vista ile 7 nin aynı olduğunu...
Sadece Dx11,sistem optimize,ve yeni tasarım hepsi bu kadar...
Ama benim anlamadığım vista sp2 şu an win7 den daha iyi mesela vista yı denedim XP program ve oyunları sorunsuz açarken aynı şekilde win7 bunu yapamıyor...
Win7 için vista dan vazgeçtiler.Millet malı satılsın diye neler yapıyorlar arkadaş resmen bu kadar dönek şirket olurmu....
Selametle...

valla zebani izledinmi bilmiyorum ben sdn de izledim bi halt goremedim cokme falan yok multitouch calisan programin hata vermesi sadece ki win7 ile bir alakasi da yok.

çökeltilmeyecek işletimsistemimi var yoksa yani microsoft un elek misali heryanı delik birini kapat biri açık bir yanda pardus biryanda windows 7 zorunlu kalmadığım sürece pardusa devam

çakma windows 7 olmasın :D hep derim japon varsa iki kere düşünmek lazım

valla ben win7 yi 2 aydır kullanıyorum hp compaq laptop aldım içindede win 7 var. 2 aydır kullanıyorum 2 kere çöktü. bence gelmiş geçmiş en mükemmel işletim sistemi win xp baba sistem hiç çötüğünü görmedim .ben silerdim o çökmezdi. makinemin garantisi olmasa xp ye çevirecek ama olmuyo kullancaz caresiz.

Geri