Ve SpawN geri çekilir...

on2

New member
Reaction score
0

Dünyaca ünlü Counter-Strike oyuncusu Abdisamad "SpawN" Mohamed, yerini Markus "Zet" Sundström'e devretti.

Zet yapmış olduğu açıklamada, dünyanın en iyi takımı olan SK'nın bünyesinde bulunmak bana şeref vermektedir derken. SpawN ise organizasyonlarda farklı bir görevde olacak. SK'nın menajeri BUDAK ise yaptığı açıklamada, SpawN'nin SK için çok şey ifade ettiğini onun gibi bir oyuncuya sahip oldukları için gurur duyduklarını söyledi. Zet'in yeni bir enerji katacağını belirten BUDAK, sosyal olarakta takıma uyum sağlayacağını belirtti.

zet'in ufak bir videosu,
http://www.sk-gaming.com/video/13717-Zet_Clutch

SK'nın oluşan yeni kadrosu

Jimmy "allen" Allen

Robert "RobbaN" Dahlström

Kristoffer "Tentpole" Nordlund

Dennis "walle" Wallenberg

Markus "zet" Sundström

gençlerin önünü açsın :D:D

zet genç değil zaten. eski toprak :D

resimler uçmuş sanırım :S

yok yerinde

Evet resmi sitedede açıklama var dogru bir haber Zet i de ilk defa duydum bakalım görücez

ne olursa olsun adam yaşayan efsane.. :bow

belki yıllar sonra torunlarımıza anlatacağımız csci..

seni unutmayacaz SpawN.. :(

spawn diyince bu can üzerine aLınmasın :p

ne olursa olsun adam yaşayan efsane.. :bow

belki yıllar sonra torunlarımıza anlatacağımız csci..

seni unutmayacaz SpawN.. :(

ben de seni anlatıcam osmancım.. bi osman vardı yavrum dicem b iç tutardı..b var diyip ölürdü dicem..

kuzen seni de anlatıcam şarkılarınla bursanın ufak tefek taşlarıyla..kapıda sıkışmamızla :D:D:D

SpawN iş hayatına mı atılıyo Cs öğretmenliği mi yapacak ne anlamadım neden bırakıyorsa yanlış hatırlamıyom mart 15 dede bırakmıştı cs yi ama yoğun istek üzerine geri dönmüştü geçen maçını seyrediyodum SpawN'ın eskisi kadar hevesli değiLdi herhaLde her zamanki spawn gibi oynamıyodu neyse uzatmıyalım adam idoLüm çok seviyorum onu Keşke yeniden aramıza dönse... :) :) :) :) :)

SK nın eski takmı çok iyidi
potti, spawn,ahl,heaton çok iyi oynuyorlardı.Bakalım bunlar ne yapacak :)

zet eski NiP'in oyuncularından. 2006 NiP kadrosu walle robban zet ins ve spawn'di. zet en son amerikada CS:S oynamıştı ama sonra 3D nin eski efsanesi Kim'e bıraktı yerini. 1,6 oynamak istediğini belirtti. SpawN'da kenara cekildi zet e yardımcı oldu. zet sağlamdır spawni aratmaz:)

Başlık Hakkında Yeni Bir Gelişme Eklemek İstiyorum

SK sayfasında, SpawN guestbook'ta bir kişinin sormuş oldugu soruya şu cevabı veriyor,

Profesyonel bir oyuncu olarak, belli bir süre bu şekilde kalacağım. Bırakmadım.

Sanırım (Dreamhack Turnuvası) için sadece inaktif pozisyona geçti.
Kaynak: sk-gaming.com

Geri