ve MetaLLica Türkiyede 27 Temmuz..!

arkadaşımdan duydum bon jovide geliomuş.. gerçi resmi açıklama yok ama..
sanki 1993 yılı gibi :D:D tüm ünlü rock grupları tr de olcak galiba :D:D

bu sene iyi efsaneler yayıldı..

1 metallica
2 judas priest
3 iron maiden
4 bon jovi

:D:D

bunlardan sadece judas priest on tour programında türkiye konserini açıklamış... gerisini şimdi kontrol ettim henüz bir bilgi yok...

hele iron maiden kosta rikaya bile gidiyo ama tr ye gelmio :D:D

Metallica konser fiyatları !!!

Büyük konserin fiyatları işte!!! Bilet fiyatları parmak ısırttıracak cinsten:D Ama ben kafaya koymuşum gidicem bu konsere!!!

metallica_poster.jpg

1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ
2.Kategori: 150,00 YTL VIP
3.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ
4.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
5.Kategori: 75,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB.

Kapı açılış 15:00

- Etkinlik mekanına Kamera, Fotoğraf makinası, Ses kayıt cihazı vb. sokmak yasaktır.

- Otopark sorunu yaşamamanız için etkinlik mekanına araçsız gelmeniz önemle rica olunur.:D

Hazır konumuz Vardı Ama Neise :)

Te$ekkürLer MetaLLica Yada Judas Secim Yapmak Zorundayım Maddi ßakımdan :)
,
,ßüyük ihtimaL Juads Priest'e Gidicem :)

vallah bileti almışım 27 temmuzu iple çekmekteyim gitmenizi tavsiye ederim

hiç sevmem call of ctulu,notting else matters,master of puppets dısında sevdiğim şarkıları yok.ayrıca satanıstler degil popcular gidicek bu konsere.metallica pop dısına 1990 dan sonra asla cıkmamıstır

bu güzel haber ama satanist diyen arkadaşa cevap vermiyorum. paylaşım için teşekkürler

Offf sallayın abi gereksiz insanları yaa.
Satanist diyen, sevmem diyen, bunu nası dinliyosunuz diyen adamlar Türkiye'de hiç stadyum konseri görmüş mü allahınızı seviyosanız...Dünyanın eeen büyük ve en önemli müzik olaylarından biri kesinlikle Metallica konseri...Senin dinlediğin gerizekalılar ancak plajlarda 3-5 bin kişiyi bilemedin ücretsiz halk konserlerinde bile göremezler bok attığı şu Metallia'nın topladığı "biletli" seyirciyi :eek:ha

Ne satanisti lan DaRk_KnİgHt adam akıllı konus Metallica gelmis gecmis en iyi Heavy metal gruplarından bırı.Ama snın gbı bı herıf bunu anlayamaz snın muzık zvkıne

aldık biletimizi saha içinden hadi hayırlısı

sen kötü yapmısın en önden aldım bagetlerını kapıacm metallıcanın:D

1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ
2.Kategori: 150,00 YTL VIP - (TÜKENDİ)
3.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB. (TÜKENDİ)
4.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ
5.Kategori: 75,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB.

İronmaiden olayını bende duymuştum...

ama alisamiyen in ses sistemi çok kötü olduu için metallica ya gitmicem...

ya bnları gelceiini çoktan bilioz be moruqq..resmi sitelerinden biliozzz..ve inönüde deil alisamiyende:D:D
:D

benim tam doğum günüm bursada oturmasam gdicem de gelmez bursaya:D

metallica tüm zamanların en iyi trash metal grubudur. sözü uzatmaya gerek yok. satanist falan demişler yukarda , arkadaslar bunlar nasıl yorumlar böyle , siz hiç adamların yazdıgı şarkıların sözlerini okudunuz mu da böyle konusuyorsunuz . ayrıca konser ali sami yen de olacak , inönüde değil .

Geri