Ve Mehmet Yıldız Gitti !

yi6it

New member
Reaction score
0
297662.jpg

Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti.

Aldığımız duyumlar doğrultusunda Galatasaray’la bu akşam yapılan görüşme sonucunda Mehmet Yıldız’ın yeni yılda Galatasaray forması giyeceği öğrenildi.

SivasSpor.Com Özel Haberi

ahaha 6s aldıysa ßak sen olaya takım nasıl karışacak :)

3.5 Milyon Euro ya 3 Oyuncu Teklif Etmişler ... Sanırım Galatasaray Klubü Bunu Kabul Etmiş Fakat ...

Transfer Olacak 3 Oyuncudan Necati Gitmeyi Kabul Etmemiş ..

O Yüzden Aksaklıklar Devam Ediyor..

inş transfer gercekLeşir
bir fenerLi oLarak basta ben sevinicem =)

transefer gerçekleşek ve ümit karan dubaide bir kulüp ile anlaştı oraya gidecek bundan bir kaç ay önce bunu kendi bir röpörtajında söylemişti. Barosun yanınada yere sağlam basan, inatçı bir forvete ihtiyacı vardı galatasarayın nonda top tekniği sıfır bir futbolcu ancak anadolu takımlarında oynayacak kapasiteye sahip

Gerçekleştiyse çok gereksiz olmuş.

ßence Diğer Arkadaşlarımızın Dediği Gibi Galatasaray İçin Gereksiz Bi Transfer .. Ama Sivassporumun Takım Kaptanı Takımın Direği ßence Sivasta Dursa iyi olur ...

Ben Herkesin OLumsuz Düşüncesinin Aksine GeLmesini Süper OLay OLarak DeğerLendiriyorum...

Herşeyi Geçin Şunu Düşünün GaLatasaray Uefa Kupası'nda Sadece BarosLa Bir YerLere GeLebiLmek İçin Yarışamaz...

Bugün Ümit Karan Ve Nonda Kafa OLarak GaLatasaray'dan Kopmuş OyuncuLardır...

Mehmet YıLdız'ın Transferi Bu Ortamda Kadiköy'deki FinaLe Gitme AnLamında AtıLmış Çok Büyük Bir Adımdır...

Yönetimi Canı GönüLden KutLuyorum...

İnşaLLah Transfer Haberi Doğrudur...

İnadına Mehmet YıLdız...

Ben Herkesin OLumsuz Düşüncesinin Aksine GeLmesini Süper OLay OLarak DeğerLendiriyorum...

Herşeyi Geçin Şunu Düşünün GaLatasaray Uefa Kupası'nda Sadece BarosLa Bir YerLere GeLebiLmek İçin Yarışamaz...

Bugün Ümit Karan Ve Nonda Kafa OLarak GaLatasaray'dan Kopmuş OyuncuLardır...

Mehmet YıLdız'ın Transferi Bu Ortamda Kadiköy'deki FinaLe Gitme AnLamında AtıLmış Çok Büyük Bir Adımdır...

Yönetimi Canı GönüLden KutLuyorum...

İnşaLLah Transfer Haberi Doğrudur...

İnadına Mehmet YıLdız...

KeLimesi KeLimesine katıLıyorum kanka..Ümit ve Nonda'dan şu dakıkadan sonra hiçbirşey bekLemeyin !
Mehmet yıLdız : Bu adam boğa gibi :*D Eger aLınırsa Arda LincoLn ve KeweLL gibi adamLarın önünde Mehmet yıLdız ve BaroşLa çıkıLırsa rakipLerin way haLine !
Bordo'nun çığLıkLarını duyar gibiyim :p

bence doğru transfer asıl ben sivas adına üzüldüm!
Umarım adnan polat böyle güzel transferlere devam eder

Kesinikle saçma oldu bence 2 takım içinde!!!gs de zaten yeterince forvet var . sivasspor golcüsünü satmakla kötü ettiii!!

Geri