Ve HuzurLarınızda Arda Turan..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Ve Arda sahada!
Galatasaray'a yıldız oyuncusundan iyi haber geldi.

11il95g.jpg

Galatasaray'da Trabzonspor maçında sakatlanan Arda Turan'ın Hamburg maçında oynayıp oynamayacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Yıldız futbolcunun bu maçta oynayıp oynamayacağı belli oldu.

Genç yıldızın büyük bir aksilik olmazsa takımını yalnız bırakmayacağı ve iğneyle ilk 11'deki yerini alacağı bildirildi.

Ya ben biliyordum Aslanım benim oynayacak bunlar medyanın komik haberleridir.Diye söyledik inanmayın...Sonuna kadar oynayacak.

artık cıLkı çıktı işin ya,akşam oLsa da görsek oynuyo mu oynamıyo mu..
takım zaten eksik.. ama oLsun tur bizim..

rakip takıma kandırmaca babından yapılıyorsa sonuna kadar götürülmeliydi ,yok gerçekten sakatsa iğne miğne kesmez 20 dakika oynar sonrasında sezonu kapatır ..

Şu Aydın'da Bir türlü bulamadı kendisini Artık Arda gibi ikinci bir Adamımız olmalı işte Al bu maçta Aydın Formunda olsa Oynardı.Ama Çocuk Hala aklı Başka işlerde Oyununu oyna Artık Aydın Senide Başarılı ve hazır bir şekilde görmek istiyoruz.

Ben Ne Dedim... Zamanında Da Hakan Şükür İçin SöyLenirdi Ama İğneyLe Vs. Çıkar Takır Takır Oynardı Arda Da ÖyLe BU OyuncuLar TakımLarına Para İLe PuLLa DeğiL YürekLeriyLe BağLıLar Tabiri Caizse Ayağı Kopsa Oynayacak Cinsten YürekLi TopçuLar İşte BöyLe OyuncuLar Lazım Bize TşkLer Arda =)

eğer sakat sakat çıkacaksa hç oynamasın. hasan şaş ı koyun en azından pres yapar. hiç olmadı aydın oynasın yoksa o da mı sakat :(

İnşallah Oynar .. Adamda Ruh vaR :) aMa taHminiM 60Larda çıKar riSk eTmemek içiN ..

Ben Ne Dedim... Zamanında Da Hakan Şükür İçin SöyLenirdi Ama İğneyLe Vs. Çıkar Takır Takır Oynardı Arda Da ÖyLe BU OyuncuLar TakımLarına Para İLe PuLLa DeğiL YürekLeriyLe BağLıLar Tabiri Caizse Ayağı Kopsa Oynayacak Cinsten YürekLi TopçuLar İşte BöyLe OyuncuLar Lazım Bize TşkLer Arda =)

waLLa ReaL zamanında demi$ti Arda oynayacak diye..Hemde o kadar kesin ve kendinden emin konu$uyordu ki :) Dediği çıktı..
HayırLısı oLsun bakaLım

bugünün en güzel haberi... :)

Tesadüfen Geliyoruz İçten İçe Çıldırın... !

Geri