Ve Hull zirveyi yakaladı

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
WestBromHull_Lig0809.jpg

9. haftada, kendisi gibi 2007/08 Sezonu sonunda Premier League'e yükselen West Bromwich Albion deplasmanı The Hawthorns'a konuk olan Hull City; ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında coştu ve maç fazlasıyla zirvedeki Chelsea-Liverpool ikilisini yakaladı.

West Bromwich Albion [0 - 3] Hull City
47' [0 - 1] Zayatte
62' [0 - 2] Geovanni
66' [0 - 3] King

2007/08 Sezonu sonunda Premier League'e yükselen West Bromwich Albion ve Hull City 9. haftada karşı karşıya geldiler. The Hawthorns'daki mücadelede Lee Probert düdük çaldı.

West Brom:
Carson, Zuiverloon, Donk, Olsson, Robinson, Morrison, Greening, Koren, Borja Valero, Miller, Bednar

Hull: Myhill, McShane, Zayatte, Turner, Dawson, Marney, Ashbee, Boateng, Cousin, King, Geovanni

İlk 45 dakikalık bölümden gol sesi çıkmayan mücadelenin 2. yarısında coşan konuk Hull City 20 puana ulaştı ve maç fazlasıyla zirvedeki Chelsea-Liverpool ikilisini yakaladı. The Hawthorns'da rakibinin ikinci yarıdaki üstün performansına karşılık veremeyen West Brom ise 9. haftayı 10 puanla geçti.

Kod:
Kaynak

bu yukselıs tesaduf dıyordum ama bugun macın ozetlerını gordum ınternette kesınlıkle degıl
helede Geovanni muthıs bır futbolcu daha once Barcelonada oynamıss bızım takımlarımız neden bulamıyor bole adamları nlamıyorum yaa
tesekkurler

BiLgi için saoL..........

Geri