Ve Firefox Coştu!

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Tilki tarayıcı, hedef olarak gördüğü sayıya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bir sonraki hedefe ulaşmaları mümkün mü?

mozilla-firefox-so-design-1024x768_thumb4001249200107.jpg

Geçtiğimiz günlerde sitemizde de belirttiğimiz üzere Firefox, bir milyarıncı kez indirilecek olmanın heyecanını yaşıyordu. Haftasonu bu hedefina ulaşması beklenen tarayıcı, haftasonu olmadan hedefine ulaştı. Kasım 2004'ten beri Firefox ismiyle internette yer alan tarayıcı, 4,5 senede 1 milyar kere indirilmiş olmanın mutluluğunu yaşamaya başladı.

Mozilla yetkilileri, "dünyanın dört bir tarafından bize destek olan programcılara müteşekkiriz, gönüllü olarak bize destek olmasalardı bu başarı imkansızdı" dedi. Firefox 3.5, 75 dilde yayınlanmıştı.

Firefox kesmiyor artık, chrome kullanıyorum, sayfa geçişleri çok hızlı.

yaklaşık 3 yıldır FFden vazgeçmiyorum , arada maxthon kullanıyorum ie7den iyidir gene :d

ben firefoxla tanışmadan önce hep İe kullanırdım ama firefoxu
denediğimde onu özelleştirdiğimde asla vazgeçemeyeceğimi anladım

Googleın ürünlerinin son kullanıcı sözleşmelerini iyi okuyun gmail deki gibi sakatlıkları ola bilir.

Chrome ve Firefox,ikisini de kullanıyorum..Chrome bazen terslik yapıyor.Firefox daha iyi..

firefox iyi ya belki başka programlarda vardır ama sisteni oturttum artık yeni pcde yeni programlar inşallah.

Rekabet arttıkça bizler için en iyisini yapmaya çalışacaklar ama şu anda chrome gerçekten çok hızlı.

En iyisi Opera.Firefox'a falan hiç ihtiyaç duymadan senelerdir kullanıyorum.

Firefox gibisi warmıdır yaa... (kaspersky'nin bile önerdiği ve eklenti çıkardıgı bir tarayıcı)

ikiside sınıfının en iyisi kaspersky-firefox!! :cool:

Geri