Ve Fetullah Gülen'e Dönüş Yolu Açılıyor !

bnce gelmez buna kalıbımı basarım..cünkü o hastalıgı yüzünden öle bide yazıda geciyo ki silahsız terör örgütü onların silahı kuran ve hz.muhammed bu kadar yasayın ve görün

Sen kalıbını basma arkadaşım sana zamanı gelince lazım olur.Sen hastalığı yüzünden gelmez diyorsun acaba ne hastası?TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni kuran büyük ATATÜRK bile nutkunda beni türk hekimlerine emanet edin demiş,TÜRKİYE'de tıp ilerledi her hastalığın tedavisi başarılı bir şekilde yapılıyor.

Silahlı terörden kendini birşekilde korursun ama silahsız terörden kork ne zaman ne yapacakları belli olmaz.

Oyüce kitabımızı ve sevgili beygamberimizi hiç karıştırma yutubeden setret anlarsın sana link leri vermiyorum girde bak ne insan olduğunu anlarsın.:

Tamam artık adam gelene kadar hakaret küfür eksik olmaz sol kesimin dilinden, zaten her zamanki işleri, her din adamı yanlış zaten onların gözünde, tanımadan etmeden sağdan soldan işittikleri kulakdan dolma laflarla boş konuşmakdan başka bişe yapmıyolar, peygambere bahane bulan siyasi partinin yandaşlarındanda bu beklenir zaten :)

youtubede fethullah güleni cumhurbaşkanları başbakanlar generaller ve devlet başkanları ve sanatçılar anlatıyor fethullah hocanın yurt dışında onlarca okul kurdup okulla türklüğe vede milliyetçiliğie atatürkçü düşünceye ne kadar hizmet ettiğini kendiniz izleyip görün

Tamam artık adam gelene kadar hakaret küfür eksik olmaz sol kesimin dilinden, zaten her zamanki işleri, her din adamı yanlış zaten onların gözünde, tanımadan etmeden sağdan soldan işittikleri kulakdan dolma laflarla boş konuşmakdan başka bişe yapmıyolar, peygambere bahane bulan siyasi partinin yandaşlarındanda bu beklenir zaten :)

youtubede fethullah güleni cumhurbaşkanları başbakanlar generaller ve devlet başkanları ve sanatçılar anlatıyor fethullah hocanın yurt dışında onlarca okul kurdup okulla türklüğe vede milliyetçiliğie atatürkçü düşünceye ne kadar hizmet ettiğini kendiniz izleyip görün

Aynen katılıyorum kardeş!!!

Sadece solcular olsa, sağcısı solcusu, saadetcisi herkes bu gruba hakim olamaya çalışıyor. Sonuçta bir Hak vardır. Birde batıl.
Bu konuyu acan arkadaş fettulalah gülenle ilgili yüzlerce konu olduğunu görseydi. Açmaz dı bu konu üzerinde çok hakaret aldı. Bilinçsizle aöılmış bir konu kapansın lütfen.

Allah (c.c.) donus yolunu acik etsin ve
hidayete erismeye ihtiyaci olan nice insanimiza yol gostersin..
Ne de olsa dinle alakali herseyi yasaklamaya calisan bir Cumhuriyet'de yasiyoruz...

Bir de kusura bakmayin da ABD cikari olmayan kimseyi barindirmazmis..

1. ABD istedikten sonra herkesden bir cikar illaki bulur..
2. ABDde yasayan 300 milyon insanin 300 milyon katkisi varmis, helal olsun ya, yeni bir alanda rekora kosuyor ABD herhalde..

bu konuya cevap yazmayı düşünmüyordum. fakat abd nin çıkarı konusunda bir bilgi vermek istedim. abd ve maddi olarak gelişmiş diğer ülkelerde de aynı şey geçerli. Güleni seven insanlar tarafından açılan okullara hemen hemen bütün ülkelerde halkın büyük bir ilgisi var. çocuklarından utanır hale gelen aileler hatta gençliğinin gidişatından ülkenin geleceği hakkında endişeli olan devletler ve toplumlar bu okulların artırılması için uğraşıyorlar. bununla ilgili yaşanmış bir çok örnek var. abd nin ve tüm dünyanın çıkarı bu yüzdendir... ama hala bizimkiler tutturmuşlar bir "çete" lafı gidiyorlar. yazık etmeyin kendinize. kafanızı kaldırın ve dünyaya bir bakın. insanlık nereye gidiyor... ve asıl endişe edilmesi gereken şey nedir diye bir sorun kendinize, asıl uğrunda yaşanması gereken şey nedir...?

bu konuya cevap yazmayı düşünmüyordum. fakat abd nin çıkarı konusunda bir bilgi vermek istedim. abd ve maddi olarak gelişmiş diğer ülkelerde de aynı şey geçerli. Güleni seven insanlar tarafından açılan okullara hemen hemen bütün ülkelerde halkın büyük bir ilgisi var. çocuklarından utanır hale gelen aileler hatta gençliğinin gidişatından ülkenin geleceği hakkında endişeli olan devletler ve toplumlar bu okulların artırılması için uğraşıyorlar. bununla ilgili yaşanmış bir çok örnek var. abd nin ve tüm dünyanın çıkarı bu yüzdendir... ama hala bizimkiler tutturmuşlar bir "çete" lafı gidiyorlar. yazık etmeyin kendinize. kafanızı kaldırın ve dünyaya bir bakın. insanlık nereye gidiyor... ve asıl endişe edilmesi gereken şey nedir diye bir sorun kendinize, asıl uğrunda yaşanması gereken şey nedir...?

Türkiye den topladığım para ile ben de dünya ya ahkam keserim. Bırakın bunları.

Bizim ülkemizde okul yaptırmak için, öğrenci okutmak için kampanyalar yapılıp, para toplanıyor. Türk Fethullah Hoca da dünya ya kendini tanıtıyor. Pardon ülkemizi.

Kafamı kaldırdım dünya ya bir baktım. Hoca diye saygı duyulan insanın , çıkarları doğrultusunda Abd ye hizmet edip, Kuran ı da şartlara göre yorumlamasını gördüm.

Bu adamların tek bir amacı var Türkiye'ye şeriatı getirmek.daha önceki konuşmalarını dinlerseniz bunun gayet açık olduğunu görürsünüz.insanların beynini çok kolay böyle boş şeylerle yıkıyolar.daha önce çok şahit oldum üniversitedeyken insanları akşam yemeğine gel otururuz bilmem neyle toplayıp konuşma yapıp beyinlerini yıkıyolar tıpkı şuan bu forumda atıp tutan insanlar gibi.yurttayken benim odaya koymuşlar birini adam bana sen bilmiyon mu erkeklerinin dizinden aşarsının gözükmesi günah dedi niye şort giyiyon dedi.bende siktir git başımdan günahı sevabı senden mi öğrencem dedim ve çocuğu odandan attık.yani bunların sistemi böyle okul kuruyomuş aq kurdukları paso imam hatip milletin beynini yıkamak için.Ama burası LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ pabuç bırakmayız böylelerine.Kuran-ı Kerim de yazan en büyük günah Allah'ı ve dini kullanmaktır bu adamlar günahın en büyüğünü işliyolar.

Bu adamların tek bir amacı var Türkiye'ye şeriatı getirmek.daha önceki konuşmalarını dinlerseniz bunun gayet açık olduğunu görürsünüz.insanların beynini çok kolay böyle boş şeylerle yıkıyolar.daha önce çok şahit oldum üniversitedeyken insanları akşam yemeğine gel otururuz bilmem neyle toplayıp konuşma yapıp beyinlerini yıkıyolar tıpkı şuan bu forumda atıp tutan insanlar gibi.yurttayken benim odaya koymuşlar birini adam bana sen bilmiyon mu erkeklerinin dizinden aşarsının gözükmesi günah dedi niye şort giyiyon dedi.bende siktir git başımdan günahı sevabı senden mi öğrencem dedim ve çocuğu odandan attık.yani bunların sistemi böyle okul kuruyomuş aq kurdukları paso imam hatip milletin beynini yıkamak için.Ama burası LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ pabuç bırakmayız böylelerine.Kuran-ı Kerim de yazan en büyük günah Allah'ı ve dini kullanmaktır bu adamlar günahın en büyüğünü işliyolar.

Karar verin kardeşim Papanın elini öpüp msiyonerlik mi yapıyor. Yoksa şeriat mı getirecek.

Eğer bu ümmet için ölenlere ''terörist'' deyip Şeriat istiyorlarsa Allah belalarını versin diyorum başka da birşey demiyorum.

Pragda, St.Peter de okul açmakla, her gördüğün adama Türkçe öğretmekle, bir insana ismi ile değil de ''Hoca Efendi'' diye hitap ettirmekle bir yere gelinmez.

benimde uzantılarım TC anayasasında değişikliğe gitse..bende kendimle ilgili olan hükümleri ortadan kaldırtıp aklayabilirm kendimi..

Fettullah GÜLEN'i Türkiye'de görmek istemiyorum. Cavit ÇAĞLAR vs.. suçlular gibi Türkiye seninle gurur duyuyor gibi sloganlarla karşılanmalarını istemiyorum. İyilerin de kazanması dileğiyle.

Karar verin kardeşim Papanın elini öpüp msiyonerlik mi yapıyor. Yoksa şeriat mı getirecek.

Her ikiside,şimdi bu konuda kendi düşüncemi anlatayım.Bu düşüncelerimi anlatırken bu konuda araştırmalarım ve edindigim bilgiler ışıgında mizansen tarzı anlatacagım.

Hocaefendiniz,1970 lerde Nurettin Veren'le birlikte hayır amacıyla yola çıkıyor.Hocaefendiniz ilkokul mezunu bir vaiz ama allah vergisi bir hitabet sanatkarı aynı zamanda ve hocaefendiniz vaaz verdikçe toplanan yardım artıyor.Sonra işi büyütmeye karar veriyor önce rakip vaizlerden farkım olsun diye vaaz verdigi camilerde dövünücüler,aglayacılar,kendini paralayıcılar görevlendiriyor çevresinden ve vaaz verdikçe etkilenenler yardım adına artırıyorlar verdiklerini,sonra işi dahada artırıyor ve Türkiye ve yurt dışına kaset ve kitap yoluyla açılma yolunda ilerliyor.Hocaefendinize Allah "yürü ya kulum" demiştir bir kere ve cemaatler oluşturmuş,cemaatler ele geçirmiştir.Bir eli yag bir eli bal içindedir.Kendisini dinleyenleri allah vergisi yetenekle coşturmakta,onlar çoştukçada parayı esirgememektedirler.Atatürk'e ve Cumhuriyete saldırmak din adına prim yaptıgından bazı çevrelerde artık kendini güçlü hissettigi zamanlarda ve çevresinin güvenli oldugu zamanlarda Atatürk'e ve onun kurdugu Cumhuriyete saldırmakta ve bunları kasetlerle yurdun dört bir yanına elden ele gizli bir şekilde yaymaktadır.Cumhuriyet nasıl dejenere edilir ve devlet nasıl sinsi,sinsi devrilir dersleri vermektedir dinleyenlere,Takiyye konusunda uzmanlıgını anlatmaktadır müridlerine,onlara daha çok mürid toplamalarını,gerekirse mürid toplamak adına her türlü kılıga girmelerini,ve devletin her kurumunu ele geçirmelerini salık veriyordu.Bunları yaparken çok dikkatli olmalarını gerekli güce kavuşmadan gereksiz adım atmamalarını söylüyor yoksa gavur devletin kendilerini ezecegini söylüyordu.Bu arada siyasi alanda bir şekilde varolmaya çalışıyor ama siyasetten uzak imajı vermeye çalışıyordu.Siyaseten etkilediklerini gaza getiriyor ama gavur dedigi devlete şirin görünüp kendi kuyrugunu kurtarmak için,zaman zaman onların da gönlünü almayı ihmal etmiyordu o nedenle siyasiler bir ihtilalde toplanırken,hocaefendiniz bırakın toplanmayı darbeyi destekledigini söylüyor ve cemaatinin destegi konusunda ihtilal yapanlarla anlaşmalar yapıyordu.Derken iyice palazlanan hocaefendiniz için ülkemiz sınırları dar gelmeye başladı.O büyük dogmuştu ve büyük oynamalıydı.O international olmalıydı.Şeriatı getirmek istiyordu ama Cumhuriyetin kökleşmiş kurumlarını,hele hele orduyu yıkması neredeyse imkansızdı.Bir ihtimal vardı o da aynı hedefleri olan ülkeyi sömürgeleştirmek isteyen emperyalistlerle işbirligine girmek gerektigine karar verdi böylece ortak düşman Atatürk ve onun eserini alt edebilirlerdi.Böylece Cumhuriyetin kurulmasıyla alt edilen yobazlık,Kurtuluş savaşıyla yenilen emperyalizm rövanşı alabilecekti ortak düşmanlarından ve bir şekilde bu iki ortak amacın bir araya gelmelerini kimse engelleyemezdi ve engelleyemedi.Emperyalistler için böyle bir potansiyel kaçırılmazdı.yüzlerce yıl aradıkları bir fırsat ayaklarına kadar kendisi gelmişti hemen bir proje yaptılar.Tüm Türkiye bunların müridleri olmalıydı.Bununda yolu yasadışı içi ne varsa tarikat okullarıyla ülke dinimiz ögretiliyor kisvesiyle donatılacaktı.Sonra yurt dışındada bu islam görünümlü insan kullanılmalıydı ve Hocaefendinizin etkileyebilecegi her yerde okullar açılmalıydı ve oralarda emperyalizmin sömürüsünü saglayabilecek zeki Türk-müslüman çocuklar ve türevleri yetiştirilmeli ve emperyalizm imparatorlugunu kurmalıydı.bunun adına BOP projesi koydular.Hocaefendinizden Hristiyanlıkta sebeblenmeliydi öyle düşündü emperyalizmin karar mekanizması ve bu düşünceyi Vatikana açtılar.Bu düşünceyi duyan 3. bin yılda hedeflerinin asya oldugunu açıklayan vatikan için bu ballı lokma tatlısıydı.Onlarda bir proje getirdiler Hocaefendinizin önüne "Dinler arası diyalog" bu proje bir Müslüman için yenir yutulur bir lokma degildi ama hocaefendiniz kuyrugunu kaptırmıştı bir kere emperyalizme bu projeyle İslam dininin dogası yerle bir edilecek,onun daha önce inen dinlerin yozlaşması sonucu inen bir din ve onun son peygamber oldugunu inkar eder bir anlayış Müslüman toplumlara dezenfermasyon ve tahriflerle yutturulacak, "ılımlı İslam"safsatasıyla yavaş yavaş toplum hristiyanlaştırılacaktır.Toplumun Ulus olma ve dini degerlerinin temel taşları yok edilecek ve toplumun hafızaları kazınacaktır.Tarih yeniden yazılacak.Atatürk Cumhuriyetiyle bu toplumun kazanımları geriye döndürülecek ve bu toplum emperyalizme hizmet eder hale getirilecek bugün Irak'ta,Afganistan'da,Afrika'da,Filistinde oldugu gibi zamanla emperyalizmin çizmeleri altında onursuzca yok olup gideceklerdir.
İşte kardeşim benim düşüncem şimdi diyebilirsin ki mizansen yazmışsın diyebilirsin.Olabilir Rüşvetinde belgesi olmazmış ve bununda belgesi olamaz ama o kadar araştırmalar ve bilgilenmeden sonra yukarıdakine benzer bir tehlikenin bulmacalarını oluşturamaz ve tedbirlerini alamazsak işte o zaman bu tekin olmayan degerli cografyada var olamayız...

Ben yıllarca içlerinde yaşadım aynı tabaklarda yemek yedim içtim. Fakat içlerinde rejimi yıkmak, Türkiyenin işgal etmek kuşatma altında tutmak gibi asılsız astarsız hikayeler duymadım.Bu sözüme ispatta hiç bir münferit olayda adları da geçmemektedir Hiç eylem yapanını , banka soyanı, polisle jandarmayla karşı karşıya gelenini, hortumculuk yapanı yazılı basında göstermessiniz. İçlerinde mükemmel insannlar var. Zor durumlarında yardımcı olan kardeşce maddi manevi biribirlerini sahipleniyorlar. Bu benim çok hoşuma gidiyor. Anadoludan okumaya gelmiş sahipsiz gençleri evlerinde misafir edip onlara saınavlara hazırlayan insanlar . Böyle bir kardeşlik organizasyonun başlarından biri olan bir insana karalama kampanyası en çok ta sanal alemde yapılıyor. Site ismi başlıklara baktığımızda : Ajanfeto, Ciaajanı Fettullah Gülen, Vatanhaini, Mossat ajanı, İrticabaşı, Papanın yağverii ihanetedenler. gibi yakışıksız yakıştırmalar yapılmaktadır.
Kendilerine Allah rızasını kazanma yolu edinmiş ve birbirklerini maddi kazandıkları paylaşım içinde bulunan ve kendi görsel ve yazılı basınına okumasa dahi sahip çıkan hiç bir grup bir oluşum dünya da pek fazla yoktur. Bugün sayıları 16 millyonu bulmaktadır deniyor.

Ben yıllarca içlerinde yaşadım aynı tabaklarda yemek yedim içtim. Fakat içlerinde rejimi yıkmak, Türkiyenin işgal etmek kuşatma altında tutmak gibi asılsız astarsız hikayeler duymadım.Bu sözüme ispatta hiç bir münferit olayda adları da geçmemektedir Hiç eylem yapanını , banka soyanı, polisle jandarmayla karşı karşıya gelenini, hortumculuk yapanı yazılı basında göstermessiniz. İçlerinde mükemmel insannlar var. Zor durumlarında yardımcı olan kardeşce maddi manevi biribirlerini sahipleniyorlar. Bu benim çok hoşuma gidiyor. Anadoludan okumaya gelmiş sahipsiz gençleri evlerinde misafir edip onlara saınavlara hazırlayan insanlar . Böyle bir kardeşlik organizasyonun başlarından biri olan bir insana karalama kampanyası en çok ta sanal alemde yapılıyor. Site ismi başlıklara baktığımızda : Ajanfeto, Ciaajanı Fettullah Gülen, Vatanhaini, Mossat ajanı, İrticabaşı, Papanın yağverii ihanetedenler. gibi yakışıksız yakıştırmalar yapılmaktadır.
Kendilerine Allah rızasını kazanma yolu edinmiş ve birbirklerini maddi kazandıkları paylaşım içinde bulunan ve kendi görsel ve yazılı basınına okumasa dahi sahip çıkan hiç bir grup bir oluşum dünya da pek fazla yoktur. Bugün sayıları 16 millyonu bulmaktadır deniyor.

Yillarca iclerinde yasadigin seyin aslini gormek suphesiz gitgide zorlasiyor..Ve bazen aralarinda TR nin onde gelen universtelerinden gencleri gorunce insan "Nasil olur" demekten kendini alamiyor..Anlasilan boyle zamanla ilimlilasiyor insan,uzaktan bu olusumun icindeki tipleri taniyip onlara alisip isinarak..Ben de TR nin en buyuk devlet yurdunda uzun bir sure kaldim ogrenciligimde.Olanlari gormek icin bakmayi bilmek gerekir.Yapilan o saydigin tum guzel isler,olumlu gibi gosterilen tablolar cok uzaklarda olup bitenlerin sadece gorulmesi istenen yuzu.
kimse burda kanun koyamaz suphesiz CIA ajani bilmemne falan diye ama Supheci olup sonradan mahcup olmak ,Saf olmaktan daha az zarar verir ..unutmayin

Fettullah GÜLEN'i Türkiye'de görmek istemiyorum. Cavit ÇAĞLAR vs.. suçlular gibi Türkiye seninle gurur duyuyor gibi sloganlarla karşılanmalarını istemiyorum. İyilerin de kazanması dileğiyle.

şimdi sen istemiyorsun diye adam gelmicek yazıkk yaa.. bi senin istemene kalmış gelmesi sen hede hemen gelecekk...

valla yaşayan onların içinde olanlar bilir bilip bilmeden atıp tutmak bizim tabiatımızda var bu ülke de ne zaman bu ülke için çalışanlar değer kazandı ki bundan sonra kazansın biri ülkemiz için bişey yapsa amanın ülkeyi bu yarın yıkar kafasıyla gidiyoruz. Valla Bu Fethullah Gülen gibi insanların çoğalması dileğiyle bende senelerce içlerinde oldum hala da varım yarında olacağım Beni tanıyan arkadaşlarım bilir forumda da var ne kadar Atatürk çü olduğumu... Burda Atatürk yolundan gidiyoruz bilmem ne diyorsunuz Atatürk bu ülke için çalışanlara bunu mu yaptı... ben hollanda , belçika, almanya da bulunduğum zaman orada türk okullarını da ziyaret ettim ... Duymak Yetmez Arkadaşlar Gidip Görmek Lazım Atıp Tutmayla olmuyor bu işler burada yorum yazanlar ne biliyorda yorum yapıyor onu da anlamış değilim....bende bu ülkeyi yıkmak istiyorsam ne deyim :D

Geri