Ve Beklendiği Gibi Keita Carlos ' a Futbolu Bıraktırdı !

adam seni tutup düşürebiLir hakem onun cezasını verecektir
ama sen dönüpte düşmanınmış gibi adamın kafasına yumruk atamazsın
atarsan seni de sahadan atan biri buLunur eLbet

Doğru Söylüyorsun Arkamdaki adam beni düşürmek için elinden geleni yapacak bende Faul bekleyip arkamdaki uyuz hakeme Döneceğim Ama bakacağım faul vermiyor Yine direneceğim En son arkamdaki adam Çelme Takacak Hakem Yine faul vermicek Bende Sinirlenmicem Çok güzel Düşüncelerin var Alkışş

Doğru Söylüyorsun Arkamdaki adam beni düşürmek için elinden geleni yapacak bende Faul bekleyip arkamdaki uyuz hakeme Döneceğim Ama bakacağım faul vermiyor Yine direneceğim En son arkamdaki adam Çelme Takacak Hakem Yine faul vermicek Bende Sinirlenmicem Çok güzel Düşüncelerin var Alkışş

sana da aLkış
çok iLgin var futboLa

kaLeden 50 mtre uzakLıkta arkadan çekiLdi,itiLdi de fauL veriLmedi diye yumruk atmayı kendine hak sanan zihniyetse eğer Luganoda ceza sahasında çekiLmesine penaLtı veriLmedi diye serveti evire çevire dövsün o zaman...çok güzeL düşünceLerin var aLkışş

kaLeden 50 mtre uzakLıkta arkadan çekiLdi,itiLdi de fauL veriLmedi diye yumruk atmayı kendine hak sanan zihniyetse eğer Luganoda ceza sahasında çekiLmesine penaLtı veriLmedi diye serveti evire çevire dövsün o zaman...çok güzeL düşünceLerin var aLkışş

Ne kadar da kafanızdan atmayı seviyorsunuz ? Ben Keita Haklı demiyorum ki . Keita da Yanlış yaptı . ben Keita Nın Salaklığına bağladım işi. Ne olursa olsun Hiçbir Futbolcu Hiçbir futbolcuya yumruk a-ta-maZ! Ama Bünyamin De Hiçbir Müdahale Etmedi Bunlara da Dikkat edin Tabi siz Fenerlisiniz Normal Ama Ben yazıdada Demiştim LÜTFEN FB Liler Laf atacaklarsa Gel-me-sin Benim Gelmediğim GİBİ !

Ya Bırakın Hakemi Federasyon Fenerbahçenin Arkasında Ankaragücüyle oynadığımız maçta Nonda'nın Bacağı kırılacaktı.Penaltı verilmedi.Tezgah kurulmuş Hakemin kafası yarılmış bilmem kaç dikiş atılmış hala sahaya yabancı madde yağıyor.Hakem Anons yaptırmıyor.Fifa'nın Verdiği kuralları uygulamamakla suçluyorum.Görürsünüz kadıköyde kapanmayacak

Ne kadar da kafanızdan atmayı seviyorsunuz ? Ben Keita Haklı demiyorum ki . Keita da Yanlış yaptı . ben Keita Nın Salaklığına bağladım işi. Ne olursa olsun Hiçbir Futbolcu Hiçbir futbolcuya yumruk a-ta-maZ! Ama Bünyamin De Hiçbir Müdahale Etmedi Bunlara da Dikkat edin Tabi siz Fenerlisiniz Normal Ama Ben yazıdada Demiştim LÜTFEN FB Liler Laf atacaklarsa Gel-me-sin Benim Gelmediğim GİBİ !

ben senin konuda yazdığına bi şey demedim yazdığın mesajdan aLıntı yaptım..
sen yazdığının ne anLama geLdiğini,verdiğim kıyasın senin örneğinLe paraLeL oLduğunu idrak edemeyeceksen,hatta en son yazdığın 2 mesajLa kendi içinde çeLişirken,senin mesajına örnek vermemi Laf atma oLarak aLgıLayacaksan bence sen de geL-me foruma..

Keita - CarLos Pozisyonunda İkisi De SuçLu...

Örneğin Birine Sarı Mı Verdin Kardeşim, Diğeri De Sarı... Veya Kırmızı Mı, Diğeri De Kırmızı...

AnLatabiLiyormuyum, Haa Kırmızı YedikLerinde CarLos'a 2 Maç, Keita'ya 4 Maç Cezayı VeriLir, O Ayrı Ama İkiside Aynı Kartı ALmaLarı Lazımdı, Biri Tecavüzden, Diğeri OsmanLı Tokadından...

ya siz maçı gözünüzle değilde başka bir tarafınızla izliyorsunuz ( genelde gslilerin beyni olan taraf)
Arda geri geri geliyor arkasını görmeden Cristian a çarpıyor adam da iteliyor...konuyu açan tam tersi 100 metrede Cristian çarptı diyor...Carlos kendini geçen Keita yı düşürüyor futbol içinde her zaman olan bir pozisyon top geçer adam geçmez hakem carlos a zaten kartı verecek Keita tam gs liye yakışacak şekilde saldırıya geçiyor...zamanında rıdvan golü attı diye hayrettin sahada Rıdvan ı kovalamıştı...penaltıya gslilerden başka kimse itiraz etmiyor...tuttosport ta bugun maç geniş özeti verildi,Keita kırmızı kart görünce spiker hayret hakemin krımızı kartı varmış penaltıda göstermediğinde unuttuğunu sanmış:resmen evire çevire yendik..olayı başlatan arda dayağı yedi,gs dua etsin 6 olurdu maç hakem kırmızıyı veremedi..santrforumuz olmadan yendik..Alex çıktı iğneyle de atarım iğnesiz de atarım dedi...hala ağlayın 10 senedir ağlıyorsunuz bu kafayla pardon bu gerinizle siz ağlamaya uzun zaman daha devam edeceksiniz...dün biraz üzülüyordum maç içinde gs ye çok ezdik diye ama böyle taraftarları okuyunca kızıyorum şimdi neden 5 lemedik en azından...

Bu tür centilmenliğe aykırı hareketler tüm GS-FB maçlarında oluyor. Galatasarayın sahasında genelde küfürlü tezahürat çok olurken Fenerbahçenin sahasında yaralamalı saldırılar ve maç öncesi ve maç içinde psikolojik saldırı çok oluyor. Daha 2-3 yıl önce gerets'in kaşını yarmıştı attıkları bir çakmak. son 10 yıl içinde hasan şaşın ensesinde patlayan yumurtalar. Ümit davalanın saha kenarında tedavisi yapılırken atılan ve yanına düşen bıçak vs.vs.

Federasyon'a sesleniyorum. Her iki takımın taraftarıda maç izlemek istiyor. Derbi maçı. Bu saatten sonra yapılacak en iyi hamle GS-FB ve FB-GS maçlarını yurtdışında tarafsız bir sahada oynatmaktır. Mesela Almanyada olabilir. Stadın yarısı sarı kırmızılı diğer yarısı sarı lacivertli taraftarlara ayrılsın. Hem gurbetçilerimizde yılda iki defa da olsa güzide iki klübümüzü çıplak gözle izleme fırsatı bulurlar. Hakem olarak ta yabancı hakem atansın. Artık bu saraçoğlundaki GS-FB maçları çığırından çıktı.

Herkes Baksın İşine... FenerLi ArkadaşLar Konuda YazmazLarsa Sevinirim, Konuyu Açan Arkadaş Zaten Bunu BeLirtmiş... İşi Provoke Ve Boş Konuşma OLan ArkadaşLarda YazmasınLar, Zaten Fenerbahçe BöLümünde Tek BaşLık Mevcut Oradan Devam...

KeyifLi ForumLar...

Abartmaya gerek yok Fenerbahçe her sene olduğu gibi bu senede Kadıköyü bize dar etti ve yendi. Bu bir süre daha böyle devam edecek. Biz Fenerbahçe kadar hırslı oynayana kadar bu skora alışsak iyi olur.

Abartmaya gerek yok Fenerbahçe her sene olduğu gibi bu senede Kadıköyü bize dar etti ve yendi. Bu bir süre daha böyle devam edecek. Biz Fenerbahçe kadar hırslı oynayana kadar bu skora alışsak iyi olur.

Benim üzüldüğüm Şey Yenilmemiz değil ki . Kimse koşmuyor Mücadele Etmiyor . Fenerbahçe Bizden 10 km Daha fazla koştu ve maçı haketti ... Eğer Savaşsak Üzülmem Ama Bu kadar İsteksiz ve Rakibinden korkan futbolcularla Fenerbahçe yi yenemeyiz ve ayrıca Fenerbahçe de çok iyi oynadı

Geri