ARCHANGEL!
New member
Utanıyorum ! Yazık !
Maç Daha Başlamadan Sağolsun Fenerbahçeliler Başladı ... Cristian Arda ya SAldırdı! Arda Sen Büyük Bir Futbolcu olarak Nasıl Böyle bir Tezgaha Düşersin ? Cristian 100 mt Sahada Nasıl Arda ya çarpar ? Acaba Daum un Planı mıydı ? Böyle Sorular Çok ! Ama Bi Gerçek waR ki ...

Volkan! Geçen Sene Kavga Çıktığında Böyle KAvgalar Hep Ali Sami Yen de olur demiştin ? Noldu ... Ali Sami Yen de Hakem in Başı mı yarıldı ? ..
Keita ya Atılan Şişe ... Helal olsun Sana Bünyamin .. Adam Temsilciyle Götürüyor Sarı kart ! Yazık Seni Hakem yapana ..
Carlos Keita yı tutmuş Bırakmıyor .. Bırakmaz ! Bekliyor Bünyamin . Bekliyor . Pusuda En sonunda Keita yı kudurttu helal olsun . Acaba Carlos Faulu Yaptığında Verse Keita yumruk mu atacaktı ? Faul oluyor Keita Hakem e Bakıyor Ama Zeki Bünyamin Faul u çalmıyor .. Keita Yumruk Atınca da FAUL GALATASARAY IN !
Ama Her şey Yalan Fenerbahçe Çok güzel oynadı. Çok Güzel Pres Yaptı . Ör : Arda ya Top geldiği Anda 2 kişi basıyordu .. Ya Galatsaray ? Öyle Bir Pas yaptırıyorlar ki Anlamak mümkün Deil .! Hepsi izliyor .. İlk Defa Galatasaray lılığımdan utandım ! Yenildiğimizden deill .. Geçen sene de Yenilmiştik Ama Bu kadar Ayaklar Titrememişti Futbolcularımızın . Hakan Balta nın Ayakları Titriyor Sabri Önündeki topu ayağının altından kaçırıyor Kısacası Korkudan Titriyorlar. Bu da Yetmedi 10 kişi kaldık . Fenerbahçe Yi Tebrik Ediyorum Çok güzel Bir oyun Oynadılar Çok güzel Alan savunması yaptılar .. Ama Galatasaray İzledi . Sadece izledi . Takım o kadar İsteksiz Başladı ki maça . Ben Şahsen Fenerin Kazanacağını ilk 5 dk da Anlamıştım . Fener Sert Oynuyor Gs Ağır ! Futbolcularda İstek olmadığı için Yenildik biz Bu maçı .. Emin olun Fenerbahçe DenizliSpor u 3-0 Yendiği maçta bundan iyi oynamıştı . Bir Kadıköy Derbisi Daha Geride kaldı . Artık Feneri Biraz zor yeneriz . Biz Takımımızın Arkasındayız tabiki .. Galatasaray Bizim Tek takımımız ama O Sahada ki 3 MİLYON EURO ya Oynayan Elano O parasının 10 da 1 ini hak-etmiyoR !!! Hiçbiri Savaşmıyor . Galatasaray maçı ilk dakika da Bırakmış!
Emre kral İş Başında . Ztn Maçtan önce Kvga çıkarmıştı Baroni Çok güzel bir şekilde. Kavga Çıkarıp Arda yı Fln Moralini Bozdular Helal olsun . Ama Emre Sizce Tesadüfen mi oldu ? İnanasım gelmiyor .. Dk 1 de Baroş u Sakatlandı ve Baroş 2 AY OYNAYAMAYACAK ! Baroş un Ayak kemikleri KIRIK
O kadar Kötüydük ki kalecimizde Berbattı . 2. Penaltıda Artık Sinirden Elma yı LAvaboya Fırlattım Gerçekten Olmuyor Yenemiyoruz
Sözün Özü ;
Fenerbahçe Harika Bir Pres Yaptı . Taraftarıyla coştu . Arda Ve Keita Başını Kaldırdığı anda 2 li pres yaptılar . Bünyamin Felaket Bir maç yönetti . Ama Fenerbahçe MAÇI SONUNA KADAR Haketti . Fenerbahçe li Arkadaşlarımızı Kutluyorum ..
Adminler Lütfen Konuyu Kapatmayın ki Bütün Gs liler Öfkesini Kussun Ben Fb lileri İncitmemeye Çalıştım hatam olduysa Özür dilerim Editlerseniz iyi olur Kapatmaya Gerek yok çünkü Lütfen fb li arkadaşlarımız da KIŞKIRTICI yorum yapmasınlar İyi forumlar
Keita ya da Yapılan Büyük Bir SKANDAL
Leo Franco Nun da Kalitesi Belli oldu Gs Nin kalecisi Asla olamaz 2. golde öyle bir hata yaptı ki olamaz böyle bişe Dedim Leo onu yaptıktan sonra sinirden elmayı lavaboya fırlattım Leo Galatasaray ın KALECİSİ O - LA-MAZ