Ve Beklendiği Gibi Keita Carlos ' a Futbolu Bıraktırdı !

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0

Utanıyorum ! Yazık !

Maç Daha Başlamadan Sağolsun Fenerbahçeliler Başladı ... Cristian Arda ya SAldırdı! Arda Sen Büyük Bir Futbolcu olarak Nasıl Böyle bir Tezgaha Düşersin ? Cristian 100 mt Sahada Nasıl Arda ya çarpar ? Acaba Daum un Planı mıydı ? Böyle Sorular Çok ! Ama Bi Gerçek waR ki ...

103e97o.jpg

Volkan! Geçen Sene Kavga Çıktığında Böyle KAvgalar Hep Ali Sami Yen de olur demiştin ? Noldu ... Ali Sami Yen de Hakem in Başı mı yarıldı ? ..

Keita ya Atılan Şişe ... Helal olsun Sana Bünyamin .. Adam Temsilciyle Götürüyor Sarı kart ! Yazık Seni Hakem yapana ..

Carlos Keita yı tutmuş Bırakmıyor .. Bırakmaz ! Bekliyor Bünyamin . Bekliyor . Pusuda En sonunda Keita yı kudurttu helal olsun . Acaba Carlos Faulu Yaptığında Verse Keita yumruk mu atacaktı ? Faul oluyor Keita Hakem e Bakıyor Ama Zeki Bünyamin Faul u çalmıyor .. Keita Yumruk Atınca da FAUL GALATASARAY IN !

Ama Her şey Yalan Fenerbahçe Çok güzel oynadı. Çok Güzel Pres Yaptı . Ör : Arda ya Top geldiği Anda 2 kişi basıyordu .. Ya Galatsaray ? Öyle Bir Pas yaptırıyorlar ki Anlamak mümkün Deil .! Hepsi izliyor .. İlk Defa Galatasaray lılığımdan utandım ! Yenildiğimizden deill .. Geçen sene de Yenilmiştik Ama Bu kadar Ayaklar Titrememişti Futbolcularımızın . Hakan Balta nın Ayakları Titriyor Sabri Önündeki topu ayağının altından kaçırıyor Kısacası Korkudan Titriyorlar. Bu da Yetmedi 10 kişi kaldık . Fenerbahçe Yi Tebrik Ediyorum Çok güzel Bir oyun Oynadılar Çok güzel Alan savunması yaptılar .. Ama Galatasaray İzledi . Sadece izledi . Takım o kadar İsteksiz Başladı ki maça . Ben Şahsen Fenerin Kazanacağını ilk 5 dk da Anlamıştım . Fener Sert Oynuyor Gs Ağır ! Futbolcularda İstek olmadığı için Yenildik biz Bu maçı .. Emin olun Fenerbahçe DenizliSpor u 3-0 Yendiği maçta bundan iyi oynamıştı . Bir Kadıköy Derbisi Daha Geride kaldı . Artık Feneri Biraz zor yeneriz . Biz Takımımızın Arkasındayız tabiki .. Galatasaray Bizim Tek takımımız ama O Sahada ki 3 MİLYON EURO ya Oynayan Elano O parasının 10 da 1 ini hak-etmiyoR !!! Hiçbiri Savaşmıyor . Galatasaray maçı ilk dakika da Bırakmış!

Emre kral İş Başında . Ztn Maçtan önce Kvga çıkarmıştı Baroni Çok güzel bir şekilde. Kavga Çıkarıp Arda yı Fln Moralini Bozdular Helal olsun . Ama Emre Sizce Tesadüfen mi oldu ? İnanasım gelmiyor .. Dk 1 de Baroş u Sakatlandı ve Baroş 2 AY OYNAYAMAYACAK ! Baroş un Ayak kemikleri KIRIK

O kadar Kötüydük ki kalecimizde Berbattı . 2. Penaltıda Artık Sinirden Elma yı LAvaboya Fırlattım Gerçekten Olmuyor Yenemiyoruz

Sözün Özü ;

Fenerbahçe Harika Bir Pres Yaptı . Taraftarıyla coştu . Arda Ve Keita Başını Kaldırdığı anda 2 li pres yaptılar . Bünyamin Felaket Bir maç yönetti . Ama Fenerbahçe MAÇI SONUNA KADAR Haketti . Fenerbahçe li Arkadaşlarımızı Kutluyorum ..

Adminler Lütfen Konuyu Kapatmayın ki Bütün Gs liler Öfkesini Kussun Ben Fb lileri İncitmemeye Çalıştım hatam olduysa Özür dilerim Editlerseniz iyi olur Kapatmaya Gerek yok çünkü Lütfen fb li arkadaşlarımız da KIŞKIRTICI yorum yapmasınlar İyi forumlar :(

Keita ya da Yapılan Büyük Bir SKANDAL

Leo Franco Nun da Kalitesi Belli oldu Gs Nin kalecisi Asla olamaz 2. golde öyle bir hata yaptı ki olamaz böyle bişe Dedim Leo onu yaptıktan sonra sinirden elmayı lavaboya fırlattım Leo Galatasaray ın KALECİSİ O - LA-MAZ

Böyle üst düzey futbolculardan kışkırtıcı hareketler...yazıklar olsun size...Bu psikolojik ve kışkırtıcı maçı,hakeminde desteğiyle kazandınız,helal olsun size,

Ayrıca ilk golün ofsayt olduğunu azıcık futbol bilgisi olan bile söyler

Edit:
Böyle üst düzey futbolculardan kışkırtıcı hareketler...yazıklar olsun size...Bu psikolojik ve kışkırtıcı maçı,hakeminde desteğiyle kazandınız,helal olsun size,

Siziznde hakemle kazandığınız çok maçınız oldu, yaşım 35 olmasına rağmen en az 50 tanesine bizzat şahidimdir.
Kendi futbolcularınıza da biraz kabahat yükleseniz..

bir beşiktaşlı olarak izledim maçı,gs gercekten oynamadı dün gece,fb daha istekliydi...kavga olaylarına gelince Ardanın moralinin bozuldugunu söylüyorsun ama şahsi fikrimce Arda kalitesinde profesyonel bir futbolcunun moralinin bu kadar cabuk bozulmaması gerekmezmi??sonucta ilk defa derbiye cıkmıyor,ayrıca Keitanın kırmızı kartında ne güzel faulu yaptırmışsın carlosa sarı kartı çekecek hakem o faulden sonra belli ne gereği vardı kasti bir şekilde vurmanın???bence cok amatörce davrandı keita o pozisyonda...tabi herkesin fikri başka olabilir bunlar benim düşüncelerim ve neticedene olursa olsun bu maçın sonucu bize yaradı,bitti gitti denen Beşiktaş sıralamadaki 2 ve 3üncü takımlarla puan farkını 4 e indirdi lider fb ile de puan farkı 9 olduuzun vadede düşünürsek 4 ve 9 puan geride kalan 24 hafta için fazla bir puan farkı değil hele herşeye gebe olan ligimizde hiç değil.iki tarafıda tebrik ediyorum...bi futbol ziyafeti olmasada bir futbol sevdalısı olarak dün gece bana bir futbol maçı izlettirdikleri için.....

bir beşiktaşlı olarak izledim maçı,gs gercekten oynamadı dün gece,fb daha istekliydi...kavga olaylarına gelince Ardanın moralinin bozuldugunu söylüyorsun ama şahsi fikrimce Arda kalitesinde profesyonel bir futbolcunun moralinin bu kadar cabuk bozulmaması gerekmezmi??sonucta ilk defa derbiye cıkmıyor,ayrıca Keitanın kırmızı kartında ne güzel faulu yaptırmışsın carlosa sarı kartı çekecek hakem o faulden sonra belli ne gereği vardı kasti bir şekilde vurmanın???bence cok amatörce davrandı keita o pozisyonda...tabi herkesin fikri başka olabilir bunlar benim düşüncelerim ve neticedene olursa olsun bu maçın sonucu bize yaradı,bitti gitti denen Beşiktaş sıralamadaki 2 ve 3üncü takımlarla puan farkını 4 e indirdi lider fb ile de puan farkı 9 olduuzun vadede düşünürsek 4 ve 9 puan geride kalan 24 hafta için fazla bir puan farkı değil hele herşeye gebe olan ligimizde hiç değil.iki tarafıda tebrik ediyorum...bi futbol ziyafeti olmasada bir futbol sevdalısı olarak dün gece bana bir futbol maçı izlettirdikleri için.....

haklısın Keita yapmaması gereken ilk şeyi yaptı,ama carlosun yaptığıda profesyonelliğe yakışmıyordu
Vurdun bari güzel vursaydın be keita zaten kırmızıyı alacan

Evet Ama Arda Etkileniyor işte .. Profosyonel Değil tam anlamıyla .. Ve Ayrıca Eğer O Bünyamin Adlı Zeki insan Faul u zamanında Verseydi keita yumruk atmadan önce verseydi 10 kişi kalmazdık Böyle hakemlere neden maç verirler Anlamam

Bırakın Yha, Kadıköy'den Çıkış Yokmuş, BöyLe Maç OLursa Tabi Kimse Çıkamaz, Taraftara Bak, Hakeme Bak, FutboLcuLarına Bak, BizimkiLer Efendi Oynamaya ÇabaLıyorLar, AdamLar Ortamı Germek İçin Herşeyi YapıyorLar, Tekme Tokat, Herşey Var Maçta, Cristian Maç Başında Arda'ya DaLar, Maçta CarLos, Keita'ya Tecavüz Eder, Gökhan GönüL ELano'nun Enseden Tutar, İter Kakar, Keita'ya Yabancı Medde Yağar, Hakem Bakar, Birde Sanki Her Maçta KazanıyorLarmış Gibi KonuşmuyorLar Mı? Samiyen'de De Sanki 10 Maçtır Yenemiyoruz Fenerbahçe'yi, Maçtan Sonra YorumLar Da GoLden Başka Pozisyonumuz Yok Üzerine, Keita AtıLmasa Veya CarLosLa BirLikte AtıLsa O Zaman Görürdüm Ben Maçtan Sonra Kaç Pozisyonumuz OLacağını, Bırakın Yha Bu İşLeri...

galatasaray galatasaray gibi oynamadı

tam profesyonel olmayan arda ya nasıl kaptanlık verilir anlamak zor

neler oluyor bize şarkısını söylemeye hazırlanıyor galatasaraylılar galiba

Bırakın Yha, Kadıköy'den Çıkış Yokmuş, BöyLe Maç OLursa Tabi Kimse Çıkamaz, Taraftara Bak, Hakeme Bak, FutboLcuLarına Bak, BizimkiLer Efendi Oynamaya ÇabaLıyorLar, AdamLar Ortamı Germek İçin Herşeyi YapıyorLar, Tekme Tokat, Herşey Var Maçta, Cristian Maç Başında Arda'ya DaLar, Maçta CarLos, Keita'ya Tecavüz Eder, Gökhan GönüL ELano'nun Enseden Tutar, İter Kakar, Keita'ya Yabancı Medde Yağar, Hakem Bakar, Birde Sanki Her Maçta KazanıyorLarmış Gibi KonuşmuyorLar Mı? Samiyen'de De Sanki 10 Maçtır Yenemiyoruz Fenerbahçe'yi, Maçtan Sonra YorumLar Da GoLden Başka Pozisyonumuz Yok Üzerine, Keita AtıLmasa Veya CarLosLa BirLikte AtıLsa O Zaman Görürdüm Ben Maçtan Sonra Kaç Pozisyonumuz OLacağını, Bırakın Yha Bu İşLeri...

gs lilerin de hiç suçu yok değil mi :huh:

çok süper oynadılar ve fblilerin bu olayları yüzünden kaybettiler değil mi :huh:

herkes önce kendisine baksın bu oyuna bu skor az bile farktan kurtuldu gs

Abi Keita Nın Gözünü Çıkaracaklardı Carlos Adama Her şeyi Yaptı Hakem faul vermedi en sonunda sinirlendi yumruk atınca Faul verdi O rtamı hakem gerdi . Ve Ayrıca 2. golde Fln En büyük Hata LEO FRANCO nundu Yazık Galatasaray da ciddi kaleci sorunu war

gs lilerin de hiç suçu yok değil mi :huh:

çok süper oynadılar ve fblilerin bu olayları yüzünden kaybettiler değil mi :huh:

herkes önce kendisine baksın bu oyuna bu skor az bile farktan kurtuldu gs

Evet Fenerbahçe Harika Oynadı DeğiL Mi? İki Takımda Kötüydü, Ona Lafım Yok, Ama Her İki Takımda Kötüyken Hakemin Yapacağı Bir HataLı Karar Maçı EtkiLer Ki EtkiLedi, Her Kararı Eyyamdı, Bunu Sende Gayet İyi BiLiyorsun...

Bünyamin Gezer OLmasa Bu Maç Fenerbahçe'nin OyunuyLa Hayatta 3-1'e GeLemezdi...

derbi bu oLacak tabi
amatör Lig maçı mı??
amatör Lig biLe çok sert geçiyor

bırakın hakemi taraftarları su şişelerini..10 senedir aynı muhabbetlere dönüyosunuz

Bazı ArkadaşLar AnLayamadıLar Veya AnLadıLar İşLerine GeLmedi...

Keita'nın Kırmızı Yediği Dk.ya Kadar G.Saray 2. Yarı ÖzeLLikLe Fenerbahçeden Daha İyiydi...

Ve Keita Orada Kırmızı Yemese Veya Yedi Tmm, CarLos'u Da Atmış OLsa, O Maç Dönerdi, Çünkü Top O Dk.Larda Hep G.Saray'daydı YükLeniyorduk, Maç 2-2'ye Gidecek İken, Sen Keita'yı At, CarLos'u Atma, Tmm Zaten OLay Orada Koptu...

BiLmem AnLatabiLdim Mi? O Dk.ya Kadar Maçta Fenerbahçe'nin İyi Oyunu Yoktu Ki, Zaten Keita Kırmızı Yedi 75te, Fenerbahçe GoLü Ancak 90da BuLabiLdi O Da ZorLa Yani, 10 Kişi G.Saray MoraL OLarak Çökmüş, Maç Kadıköy'de Fener ZorLa GoL AtabiLiyor, Bu Mudur? Süper Oynayan Fenerbahçe Yani, Ben KatıLmıyorum, Maç Başabaştı, Hatta 2. Yarı Top SürekLi G.Saray'daydı, Maç 2-2ye Giderken Bünyamin Gezer OLaya Gereken HamLesini Yapıp Maçı Bitirmiştir, Hakem Görevini Çok Güzel Yaptı Tebrik Ediyorum Kendisini...

Güldürme Beni ! Amatör Ligde Dk 1 de Adamın Ayağını mı kırıyorlar ? Ya da Arkadan Tutup Yere mi düşürüolar ?

adam seni tutup düşürebiLir hakem onun cezasını verecektir
ama sen dönüpte düşmanınmış gibi adamın kafasına yumruk atamazsın
atarsan seni de sahadan atan biri buLunur eLbet

Geri