!!!ve Arkadaslar Hackhell Sonunda Kapaniyor!!!

1 Nİsan :)

chuckies' Alıntı:
Şaka maka kapanıyor beyler..Konuyu Arkadaş Şaka Olsın Diye Açmış Ama.Gerçeği O da Bilmiyor..1 Nisana Gelmesi Raslantı oldu..Dün bütün yöneticiler Konuştuk Sonunda Karar Verdik Üzerimizde Büyük Baskı Vardı Yenildik.Artık Meydanı Boş İnsanlara Bırakıyoruz..Şimdi Gereken Cevap Verilecektir..

:cool: SİZ BUGÜN Bİ TOPLANTI YAPINDA GOOGLE NİN ÜZERİNDEDE BASKI VAR ELİNİZ DEĞMİŞKEN ONUDA Bİ KAPATIN BEYAAA ARKADAŞLAR SİZİNDE KAPANMASINI VE ÜZERİNDE BÜYÜK BASKI OLAN SİTELERİ BU ARKAŞLARA BİLDİRİN ÇEKİNMEYİN BUGÜN 1 NİSANYA KAPATIRLAR :cool: :mad:

illuminati' Alıntı:
chuc bıraq sosyal mesaj vermeyi:D
gerçeği sende biliyorsun illu..Raslantı Olduğunu Söyle.İnsanlar Acı Gerçeği Öğrensinler.ne yazıkki Kapanıyoruz.Bazı yönetici Arkadaşlar şaka sanıyorlar Çünkü onlar yoklardı toplantıda..Ve toplantının konusunu bilmiyorlardı

chuckies' Alıntı:
gerçeği sende biliyorsun illu..Raslantı Olduğunu Söyle

ya olm bıraq bu işleri 1 nisan olmadığını bunun gerçek oolduğunu herkes anladı zaten sadece şuan kimse hazmedemedi:D:D:D

:cool: bir nisan :angel:

beyler tamam abartmaYın :)

chuckies' Alıntı:
Şaka maka kapanıyor beyler..Konuyu Arkadaş Şaka Olsın Diye Açmış Ama.Gerçeği O da Bilmiyor..1 Nisana Gelmesi Raslantı oldu..Dün bütün yöneticiler Konuştuk Sonunda Karar Verdik Üzerimizde Büyük Baskı Vardı Yenildik.Artık Meydanı Boş İnsanlara Bırakıyoruz..Şimdi Gereken Cevap Verilecektir..
bekleyip görelim en dogrusu o zaman belli olacak

chuc moda girdi arkadaşlar koptu gidio. . .

Arkadaşlar Bir şeyi 40 Defa Söylersen Olurmuş Ben Saydim 39 Defa Söylendi Bidaha Asla O Kelimeyi Söylemeyin Sadece O Diye Bahsedin

:D :Alkıssmıleyı::D

HeLal olsun walla Bu gusel Gunde daha yaratıcı 1 saka bulunumazdı..Nerden gelıor aklınıza ınanamıyorum Cok yaratıcısınız..

:D Bare ınandırıcı bısıler soLesenız..

aga buna babam bıle ınanmaz çağırsam derkı lem oğlum dark kapatırsa sen yapacan :D:D

anlaşılan chuckies ten başka yönetici girmemiş toplantıya :D

chuc tek başına yönetim nese nese yeterince geyik yaptık chuc çok uçtun be kanka:D

vayyyyyyyyyyyyy

ne dersiniz bu işe :)

sitenin ana sayfası kapalı burası açık ala ala :(

Ulan Şaka Yapılacağında Haberim Vardı Yine Yedim Be Biri Yönetim Bölümündeki Konumu Silsin Çok Safmışım Tüh :saf:

Geri