!!!ve Arkadaslar Hackhell Sonunda Kapaniyor!!!

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Evet Arkadaslar Az Once Dark_angel Ile Konustum Hackhell Sanirim Bu Aksam Kapanacakmis Bende Duyunca Sok Oldum Uzun Bir Sure Ara Verilecekmiş(1 2 Aydan Bahsediliyor) Bu Gece Saat 22 De Hackhell Kapanacak Arkadaslar Bilmeyenlerde Burdan Ogrenmis Oldu :( Hepimiz Uzgunuz Tabi

ahahahahahaha1 NiSAAAAAAAAAANNNNNNN!!!!!!!!

ulen bana yaptılar ben yedim nası is yaaa??? neyse modlar silsin tmm kimse yemedi :)

zuhahahaha hh kapanıomuş güsel şaka zuhahahahahah :D:D:D:D

yuh bunu yedın mı sen lamagro ehueh bisi demiom o zaman sana :eek:

hele bu gün :D

anca şaka olur zaten :) cok belli oldu dimi yaws :cool:

edit: ispiyoncu kanka ne bilem yafs gunleri unuttuk kuzenim soyledi hh kapanıomus diye aglıcaktım 15 dk dır kapanma msjını arıyom ortada bişi yok bende boyle bişi yapayım dedim bakalm nası olur :)

bnim aklıma dün geldi ama dark yoktu :D olsaydı ona planı anlatcaktım :D

:) yok canım

lamagro nası yedin bunu beeee olmadı şimdi:p

unuttuk 1 nisan oldugunu ne biliyim yafs iyice saf oldum ben walla yazık bana :) onune gelen kandırıyo beni

bügün bu forumda ne olursa olsun inanmayın :D

Bende Buna Benzer Bişey Yapacaktim Ama Unutmaki Hh Deki Arkadaşlar Yemez Böyle şeyleri Ben Vazgeçtim Keşke Sende Vazgeçseydin şimdi Sen
1 Nisan Oldun

dikkati elden birakmak yoksa 1 nisan yüreğime zi indireceksinizzz:D

lamagro bugün windows vista çıkıo koşşşşşşşşşşş:D

be perhiz bu ne turşu çok belli etmişin...

chuckies' Alıntı:
Şaka maka kapanıyor beyler..Konuyu Arkadaş Şaka Olsın Diye Açmış Ama.Gerçeği O da Bilmiyor..1 Nisana Gelmesi Raslantı oldu..Dün bütün yöneticiler Konuştuk Sonunda Karar Verdik Üzerimizde Büyük Baskı Vardı Yenildik.Artık Meydanı Boş İnsanlara Bırakıyoruz..Şimdi Gereken Cevap Verilecektir..

chuc bıraq sosyal mesaj vermeyi:D

Geri