...Ve Anonymous saldırdı!

AdamLar SaLdırı HaLka YöneLik DeğiL Diye BeLirtmiş.
AyyıLdız Team Kendine Ekmek Çıkarmak Peşinde Onun İçin Bayrak Sancak ModeLi YapıyorLar.
Bu Arada İnci SözLük'ten AçıkLama GeLdi: Uyuyan Devi Uyandırdınız :)

Merak ediyorum bu ayyıldız team açık açık illegal işler yapıyor neden sözü edilen hapis cezalarını almıyor yada sitelerine erişim engelleme cezaları yağmıyor?
Sonuçta kendileri kabul etmiyor mu site hacklediklerini?
E bu bilişim suçu değil mi?

HHportala saldıracaklar diye çok korktum nan :crying:

Anonymous kafa tutmaya devam ediyor!

Anonymous son zamanlarda ülkemiz de dahil olmak üzere yaptığı saldırılarla tüm dünyanın gündeminde. İlk olarak Wikileaks'e verdiği destek ve bunun için Visa ve MasterCard gibi devlere yaptığı saldırılar ile adından bahsettiren Anonymous, daha sonra da pek çok saldırıya imza attı. Hatta Sony'ye yapılan saldırılarda bile Anonymous iddiası sürekli gündemi meşgul etti.

Son olarak Türkiye'deki internet sansürünü protesto etmek iddiası ile yola çıkan grup, dün, başta TİB olmak üzere pek çok siteyi hack'leme girişiminde bulunmuştu. Hatta Türkiye'de, küçük çaplı bir siber savaşa yol açtıkları bile söylenebilir.

Anonymous'un ne kadar ciddiye alındığını anlamak için sadece bu cümleyi okumanız bile yeterli: Ülkeleri hedef alan saldırılar için Birleşik Devletler ve İngiltere, bu saldırılara fiziksel saldırılar gibi davranıp o şekilde ceza verileceğini açıklamıştı. Ancak bu iş bu kadarla da kalmadı ve işin içine NATO bile girdi. Ve sonunda Anonymous, yayınladığı yeni bildiri ile yine kafa tuttu.

Birleşik devletler ve İngiltere'nin açıklamasından sonra NATO da genel olarak hacker'lara karşı nasıl bir tutum içinde olduklarını açıkladı.

Ancak NATO Anonymous'u ayrı bir kefeye koyarak değerlendirince bu gruptaki hacker'ların dikkatini de üzerine çekti. NATO'ya açık mektup yazan Anonymous hedeflerinin ülkelerdeki hayatı baltalamak olmadığını, insanlar ve hükümet arasında bir anlaşmazlık olduğunda insanların tarafını tutacaklarını belirtti ve şu sözlerle dikkat çekti; "Kafasız bir yılanın kafasını koparabileceğiniz yanılgısına düşmeyin. Hydra'nın bir kafasını koparırsanız aynı yerden on tane daha çıkar. Bir Anon'u keserseniz, bu harekete karşı on tanesi daha bize katılır."

başbakan açıklamasını yaptı isteyen bu olaya dahil olacak istemeyen olmayacak dedi

ne kadar boş geyikler dönüyor şu başlıkta .
anonim'e saldırıyor felan ay-yıldız ' Geyik Heykırları ' :laugh: sansürü savunan ezikler .
pc başında bebe msn'i kırmakla kendini heykır sananlar yoplanmış - UluslarArası - hacker grubuna kafa tutuyorlar .
neremle gülsem bilemedim .

Anonim istediğin devlet sitesini çökert helal olsun .
tayyip ve yandaşları , bilginin gücüne inanmalı . . .
:thumbup1:

Hala sansür yok isteyeni filitreleyecez açıklamalarına kananlar var ya ben ona yanıyorum.

Arkadaşlar Allah aşkına ne sansürü,hiç mi araştırmıyorsunuz...
22 ağustosta isteyen istediği şekilde filtre uygular,buna sansür diyorsunuz galiba ama bu MECBURİ değil,isteyen uygular istemeyen uygulamaz,o kadar basit...

Anonymousa gelince bu adamlara hacker diyene şaşıyorum,ddos ataklarından başka yaptıkları bişey yok,

vay be koskoca Türk insanı kendi haklarından bii haber.
gelip başkaları bizim için mücadele ediyor.
Şu düştügümüz hale bakın.
İnternetin ii sini bilmeyen insanların sansürü iyi bişi zannetmelerinden kaynaklanıyor bu.
Sansürün öyle söz verildigi gibi masumca dürüstce kullanıldığını sanıyorlar.

Geri