Vbulletine Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Crazy

New member
Reaction score
0
arkadaşlar eskiden programlar bölümüne bir çok kez aday oldum ama programlar bölümünde yeterince uzman iki arkadaşım mod oldugu için uygun görmediler.Bu kezde Vbulletin bölümüne mod olmak istiyorum.Herkezin Bildigi gibi Vbullettini herkez kullanıyor ve forumumuzdaki Vbulletin bölümünde hiç bir arkadaşımız mod deil fakat bu bölümde birçok sorunlar yaşanıyor bende Vbulletin de bildigim her türlü bilgiyi paylaşmak için Vbulletin bölümünde modluk görevi istiyorum

çok ama çok erken diorum...
biraz zaman ve biraz sabır!

Dark_Crazy' Alıntı:
bende Vbulletin de bildigim her türlü bilgiyi paylaşmak için Vbulletin bölümünde modluk görevi istiyorum

Tek bie kelime söyleyeceğim

ne bu makam sevdası ne kadar bilgin var o bölümle ilgili illede mod olacağım diyorsun.....

zaten yukardaki cümledende anlaşılacağı gibi bana modluk verin neresi olursa olsun farketmez diyorsun daha mantıklı şeylerle gelin

sen paylaş paylaşabileceğini mod olmadan eğer gerçekten paylaşmak istiyorsan

arkadaşım peki seni denemek için senden vbulletin e tema yüqlemeyi anlatmanı istiyorum (yemin bile ederim bilemeyeceğini çünkü tanıyorum en yakın arkadaşım)

SenSiz' Alıntı:
arkadaşım peki seni denemek için senden vbulletin e tema yüqlemeyi anlatmanı istiyorum (yemin bile ederim bilemeyeceğini çünkü tanıyorum en yakın arkadaşım)

en Yakın arkadaşa yabılır mı bu... :eek:

SenSiz Arkadaşım sen var ya sadece Vbulletine nasıl tema yüklendigini bilmedigin için ÖGrenmek İçin Sordun Bu Soruyu Bende Anlatayım Yeri Burası Deil Ama Olsun :)

images dosylarını klasor olarak komple forumu kurdugun dızının ıcıne at örnegin : /forum/temaskin

Admincp den Styles & Templates bolumune gelip Styller İndir / Yükle dıyeceksın, yeni yukleyecegın style ın xml dosyasını secıp yukleceksın...

Ne Kadark Kolaymış dimi EN İYİ ARKADAŞIM BENİM :) :)

tmm abicim lütfen son sözümü söyliim :D:D:D gülmekten ölüyorum şu anda pc başında www.f...m.net te gökhan adlı adminin yazdıgının aynısını c/p yapmanın ne gereği war bu arada arkadaşlar isteyene konuşma geçmişini yollayabilirim msnden emrah vbulletine nasıl tema yüqleniyo die sordu bana bide sen biliyodun iqnelik yapma dedi aynen :D:) kenan geçmiş olsun EN YAKIN ARKADAŞIM . . .

ALmadan vermek Allah`a Mahsustur..

Sevencloves' Alıntı:
Tek bie kelime söyleyeceğim

ne bu makam sevdası ne kadar bilgin var o bölümle ilgili illede mod olacağım diyorsun.....

zaten yukardaki cümledende anlaşılacağı gibi bana modluk verin neresi olursa olsun farketmez diyorsun daha mantıklı şeylerle gelin

sen paylaş paylaşabileceğini mod olmadan eğer gerçekten paylaşmak istiyorsan

''Tanri evrendeki tek karşılık beklemeden verendir...Rahman sifatiyla herkeze...rahim sifatiyLa ÇalıŞana verir... ''

bence çok çalışman lazım,

sen programlar bölümüne mod olmuştun ama başarılı olamdın eğer 2 mod var die gerekçe gözstereceksen,

bende sana spor bölümüne bak derim:)

ANTU>uykucupianist>majesties

bence vbulletinde kendini çok daha göstermen paylaşımlarını esirgememen ve,

gerekmedikçe kimseyle polemiğe girmemen dileği ile,...

cok guzel ol canım :) benım ıcın sorun yok..

tabı olabılırsen .

Amacim Tartişmak Deil Olsaydi Forumda Deil Msnde Tartişirdim Bu Arada Kötü Bi Niyetim Yok Sadece Yeterli Deilsin Ben Bile Mod Olmak Istemiyorum Mesaj Sayisi Ve Süre Olarak Senden üstün Oldugum Ortada (kesinlikle üstünlük Taslamiyoum!!!) Ama Ileride Mod Olman Dileğiyle . . .

Not:!!!!! Eğer Mod Olmak Istediğimi Düşünen Warsa Teşekkür Butonuna Basmasin Sadece Teşekkürler Yazsin . . . Iyi Günler Dilerim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri