Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş açıklamaları yaptın saol ama ben şimdi 3.0.7 kuracağım bunun da türkçe language dosyası yok burda nerden bulabilirim 3.0.7 nin türkçesini diye sormak istemiştim...
kardeş herşey için çok sağol varol çok tşk ediyorum paylaşımların için bilgilendirdiğin için ayrıca bişi de itiraf etmek istiyorum ben takım tutmak pek ama normalde GS yi tutarım BJK yi de severim GS kadar çünkü taraftarları senin gibi mert ve cömer oluyorlar... diğer rengi bozuklar gibi olmuyorlar... herşey için tekrar tşk...
saygılar...
acaba şu kullanıcı avatarı ve bilgilerini sol kenarda tutmayı biliyormusunuz benim kurduğum forumda üst tarafta kullanıcı bilgileri yazıyor yani mesajın üst tarafında ben ise sol tarafında olmasını istiyorum bunun gibi? nasıl yapabilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim...
saygılar...
ok saol kardeş... çok saol da bu moderator görüntüsü sağ tarafta değilde konunun altında gözükmesini nerden yapıyoruz acaba...
yardımlarınız için saolun...
bir sorun ile karşıkarşıyayım bana yardımcı olcağınızı umuyorum sitenin upload boyutu çok düşük onu yükseltmek için ne yapabilirim ayrıca avatar boyutları da!
yardımcı olursanız sevinirim...
saygılar...
Bu eklentideki türkçe yama acaba 3.0.9 a olurmu yada ben bulamadım kusura bakmyın yeni bir türkçe yama varmı.Ben şu an kullandığım yamadan memnun değilimde.Bir de dark kardeş arkadaşa açıkladığın şu türkçeleştirme yinerde paylaşmıştın pnunda lingini koyarsan sevinirim.Şimdiden allah razı olsun.