vbulletin modluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum 19 Saat Sencede Biraz Kisa Bir Sure Degilmi Forumu Taniman Icin Ve Seni Tanimamiz Icin??

k€sk!n' Alıntı:
Dostum 19 Saat Sencede Biraz Kisa Bir Sure Degilmi Forumu Taniman Icin Ve Seni Tanimamiz Icin??

k€skin dostuma katılıyorum.bu süre içerisinde güzel paylaşım yapmış olabilirsin hatta ve hatta dark hocamızdan tebrikte alabilrisin ama henüz seni tanımıyoruz bence de biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.Son söz yinede yöneticilerindir.

(geç kaldmışsın be dostum) işin esprisi :)
biligili bi arkadaşa benziyosun güzelde paylaşımların var ama biraz erken gibime geliyor ama sadece benim görüşüm son söz yine yöneticilerin :)

Bence de çok faydalı paylaşımları var özellikle de yeni başlayanlar için :) bence de bir süre daha böle devam edersen Dark abi sana vericektir ödülünü :)

Zaten dikkatımı ceken bir üyesın geldıgın ılk dk dan bu yana vb bolumundekı paylasımların kucumsenemez ama keske bunun ıcın acelecı olmak yerıne bunu bızım sana teklıf etmemızı bekleseydın :) yınede lıstedekı ısımlerden bırısın bugun olmasada paylasımların devam ettıgı surece zamanı geldıgınde ıstedıgın bolumde modlugu alacaksındır...

Zaten AlmiŞ AnlaŞilan....:d

hayırlı olsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri