vBulletin Kurulumu Resımlı Anlatım

3.5.4 ü localde kurayım dedim ayarları falan yaptım ama lcoalde cpanel şifresi vs.. ne olabilirki? :D bi yardım pls localdede kurmayı göstersen herhalde aceyip dua alırsın .P

sağolasın emeğine sağlık....

Merhabalar.. Öncelikle çok güsel Paylaşım elinize Sağlık.. ßen şurda takıldım vbulletini ftp ye attım ve gerekli confing ayarlarını dediğiniz gibi yaptım..Ancak www.siteismi.com//install/install.php olmadı ßana şu hatayı verior :

Warning: fetch_config(/home/deneme/public_html/upload/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/deneme/public_html/upload/includes/class_core.php on line 2303

Warning: fetch_config(/home/deneme/public_html/upload/includes/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/deneme/public_html/upload/includes/class_core.php on line 2303

Warning: fetch_config(): Failed opening '/home/deneme/public_html/upload/includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/deneme/public_html/upload/includes/class_core.php on line 2303

Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

Merhabalar.. Öncelikle çok güsel Paylaşım elinize Sağlık.. ßen şurda takıldım vbulletini ftp ye attım ve gerekli confing ayarlarını dediğiniz gibi yaptım..Ancak www.siteismi.com//install/install.php olmadı ßana şu hatayı verior :

Warning: fetch_config(): Failed opening '/home/deneme/public_html/upload/includes/config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/deneme/public_html/upload/includes/class_core.php on line 2303

Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

NE yapmam gerek !!! :(

Tmm Tmm nerden Kaynaklandığını ßuldum çok manhyak paylaşım ellerinize sağlık :):):):)

darkangel sen ilk sayfaya nerden girdin bi de v bulletin nerden download edebilirm

valla bende plesk panel var c panel değilde forumu tam olarak nereye upload edicem ve nasıl kuracam yardımcı olursanız sevinirim.

İlk önce forum için db yı olusturmalıyız o yuzden www.siteninadi.com/cpanel diyerek sitenin cpanel'ine baglanıyoruz.. Burdan "mysql database" e tıklıyoruz...
kardeş sitenin adı yazan yere hangi siteyi yazıcaz biraz acemiyim kusura bakmayın kurmak istediğimiz sitenin adımı yoksa herhangi birsiteninmi

yaw siteadı.cpanel yapıyorumm kulanıcı adı ve şifre diyor giriyorum sonra cpanel yeri çıkıyor yine şifre kullanıcı adını istiyor....yazıyorumm yine çıkıyor yineeee

vbullettin local (foxserv 3.x) kurulum yardım pls! :'(

ya millet ben local olarak çalışıyorum
foxserv 3.x kurulu
şu vbullettin kurulumunu birde locale göre anlatabilecek biri var mı?
hatta msn verim allah rızası için konuyu bilenler eklesin.
[email protected]

mynmisearl' Alıntı:
İlk önce forum için db yı olusturmalıyız o yuzden www.siteninadi.com/cpanel diyerek sitenin cpanel'ine baglanıyoruz.. Burdan "mysql database" e tıklıyoruz...
kardeş sitenin adı yazan yere hangi siteyi yazıcaz biraz acemiyim kusura bakmayın kurmak istediğimiz sitenin adımı yoksa herhangi birsiteninmi
bu arada kardeş sende vbullettin dosyasını upload ettiğin sitenin adını yazacaksın.

Step 2) Connect to the database

Attempting to attach to database

Error description: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'turkhacks_root'@'192.168.136.1' (using password: NO) /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/siteadi/forum/includes/class_core.php on line 270

The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file. :(:(

yafff sımdıde okdar sorunları astım tam vb yı kuruyordum bu hata geldı nasıl yapabılır lütfen yardımcı olursanız cok sevınıırm...Tesekkurler sımdıden yardımlarınız beklııyorum

kardeş tamam da cpanel e girmiyo yazıyorum ama 404 hatası verio yardım edebilirseniz sevinirim

sağol kardeş ben ftp adresi aldım ama şifre panelinden kullanıcı adımla şifremi giriyorum aynı ekran geri geliyo giriş yapamıyorum deli etti beni atladığım bi yermi var acaba

Arkadaşlar denilen kriterleri uyguladım bu hatayı verdi neden olabilir o dosyadaki eksik ne?

Warning: vB_Registry::include(/home/emrah/includes/config.php) [function.vB-Registry-include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/emrah/includes/class_core.php on line 2359

selam.
öncelikle konuyu açıp gerekli açıklamayı yapan arkadaşa çok teşekkür ederim.

lakin bir yerde takıldım.

config_ayari.jpg

bu resmin olduğu kısmı nasıl yapıcam. yani nasıl olurda bu resimdeki veriyi elde ederim.

abı cok tesekkurler ya cok supersın

yaa sayın adminim ben host arıyom kaliteli bir tane ucretsiz bu senin kullandığın host hangisi resimdeki bende daha önce funpic kullandım hemen 8 aysonra kapptıla r kötü oldu önerdiğin bi r hos t varmı

saolasın dsa bişey sorcam ilk host almak için önerebileceğin bi site varmı?

Geri