vBulletin kurulum 5 ytl

ılk tesekur

cyb3r_Security' Alıntı:
Beyler Forum + Portal kurlumunda Herhangi Bi sorununuz Olursa ÜCRETİSİ
Z olara yardım edebilirim :D

Bana Pm veya msn ile ulaşabilirsiniz.....

http://Nurullahinhayali.forumup.com adresinde forum açılmış durumda...
mailini kontrol et mailine şifresi gelmesi lazım

[email protected] .... adresine.....

Everythin Just For Turkey.........

ilk once tesekur ederım arkadasım ilgin için ama benım mını nukem var ve cok hata verıo ama bende vbulletdın ıstıyorum ucretsız yanı
bı arkadasımıs ole demısya bende atladım anlıyacaın ama ılgılenen yok baksana :)
nesse sana tesekur ederım

vbulletin ucretsiz degil ... :) ben kurdum yasal olmayan yollarla ... e tabi sitem google da illa biri gorur filan , ihbar edilmisim kapatmak zorunda kaldim yoksa makinaya dava acicaklardi UCRETSIZ VBULLETIN yasal degildir :) bende smfye gectim butun userlari ve postlari cok sukur aktarabildim ama zor bisey daha en basta baslarken smf ile baslamanizi , reklamlardan filan vb. olaylardan kar yapinca vbulletine gecmenizi tavsiye ederim , para verdikten sonra vbulletin ekibi sizin icin yapiyor sanirim transferi veya gerekli olan scriptleri veriyorlar ...

portal' Alıntı:
s.a

vBulletin forumunu 5 mılyona kurulumunu yapıyorum.türkçeleştiriyorum ve teslim ediyorum.free paralı host farketmez.
ancak forumu kur dersenız.tüm eklentileri,istediğiniz temayı koyarsam 10 mılyona yaparım.

isteyen arkadaslar olursa ozel mesaj atarak ulasabılırler.

arkadaslar sitede ilk mesak olarak bunu yazmak ıstemezdım ama diğer konulardada artık aktif olcağım

Arkadaşın Yaptığı Büyük Ayıp + Terbiyesizlik.:Sopa Bu Forumda vBulletin Bölümü Var Ordan İnsanlar İstedikleri Gibi Kurabilirler.
Zaten 3 Mesajı Var Boşverin...

Ayıp !

En Ufak bir Takıntısı Olan VB Kurulumun da hemen pc atsın Hersekilde YArdıma ve kurmaya Hazirim tşk Arkadaşlar

ya arkadaslar kimse anlamıomu ber istiyorum diyiyyorum kımse takmıo lafla olmuo lutfen arkadaslar

ücretsiz host ve ücretsiz vbullet.... istiyorum duyurulur

bu konu iyice dağıldı ama kusura bakmayın

ve burası gördüğüm en iyi vBulletin paylaşım yapan sitesi.. dışarıda bulduğunu burada kesin bulursun. Parayla iş yapmanı da yakıştıramadım kardeş.

demekkı parasız oluomus banada kuruldu Allah kurandan Razı olsun cok sevındırdı benı Allahda onu sevındırsin Dj_Blue

arkadaşlar formunuza yeni üye oldum paylaşımlarınız gerçekten güzel öncelikle bunun için hepinize teşşekkür ederim.
şimdilik free olarak vbulletin kurmak istiyorum hitim yükselirse paralı olarak devam edeceğim inşallah ama hiçbir bilgim yok :ter: yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkrler...

[email protected]

herkes ogrendı bakıyomda:D

arkadaşlar banada bedava portal ve form açabilirmisiniz!!

Protechno' Alıntı:
arkadaşım burası yardımlaşma forumu :Sopa

forum , portal kurma gibi işler servere yüklemeyi saymazsak 2 dakikanı almaz ne 5ytlsinden bahsediyon sen :eek:ut:

ben beleşe yaparım arkadaşlar yardıma ihtiyacı olan varsa ...:D
o zaman bana bi bi tane kursana forum veya portal farketmez ama güzel olsun :)

arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirm yaa

ben bedava host alıp içine vbulletin kurmak istiyorum bitane vbulletin forumum olsun istiyorum abna yardım ederseni gerçekten çok sevinirimm bana burdan ulaşabilirsiniz [email protected] ARKDAŞLAR çok ACELE BEKLİYORUM YAA

Geri