vBulletin kurulum 5 ytl

portal

New member
Reaction score
0
s.a

vBulletin forumunu 5 mılyona kurulumunu yapıyorum.türkçeleştiriyorum ve teslim ediyorum.free paralı host farketmez.
ancak forumu kur dersenız.tüm eklentileri,istediğiniz temayı koyarsam 10 mılyona yaparım.

isteyen arkadaslar olursa ozel mesaj atarak ulasabılırler.

arkadaslar sitede ilk mesak olarak bunu yazmak ıstemezdım ama diğer konulardada artık aktif olcağım

arkadaşım burası yardımlaşma forumu :Sopa

forum , portal kurma gibi işler servere yüklemeyi saymazsak 2 dakikanı almaz ne 5ytlsinden bahsediyon sen :eek:ut:

ben beleşe yaparım arkadaşlar yardıma ihtiyacı olan varsa ...:D

ewt arkadaşlar sakın 5 ytl vermeyin verirseniz çok büyük bir kazık yemiş olursunuz bnden söylemesi
not: zaten forumu araştıran arkadaşlar vbulletinin nasıl kurulacağınıda bilir veya öğrenir benden size tavsiyem vbulletin başlıklı forumu takip etmeniz

Valla ** ayıp la.. Sanki site tasarlıyo adam.. Şimdiye kadar kaç eşe-dosta VB-PHP Nuke-PHPbb kurdum, tekindende para aldığımı hatırlamıyorum.. İsteyene hertürlü yardım ederim + şifreleri verebilcek kadar güvenene kurarımda.. (NOT: Host şifreleri olmadan Mysql e girilmez ve upload edilmez..)

yaw aga mıllet orda hep 15 20 mılyoondan bahsedıyor.ben kurulum+tema+eklentilerini diyorum

ya tamam arkadaşım zaten hiç bilmeyen birisi bile sitedeki anlatılanları uygulasa zaten yapar yani gerekirse bende size bedava yapamaya hazırım

Peki sen 5 milyona bu işi yapıcaksın sen bu işi yaptıgına göre yapacagın adma bişe bilmiyor sen yaptıktan sonra bu adam nasıl devam edicek kafan hiç calısmıyormu :D

pls

WARTOX' Alıntı:
Valla ** ayıp la.. Sanki site tasarlıyo adam.. Şimdiye kadar kaç eşe-dosta VB-PHP Nuke-PHPbb kurdum, tekindende para aldığımı hatırlamıyorum.. İsteyene hertürlü yardım ederim + şifreleri verebilcek kadar güvenene kurarımda.. (NOT: Host şifreleri olmadan Mysql e girilmez ve upload edilmez..)

arkadasım benım tek hayalım nuke phpbb forumum olması ama ücretsiz

buraya kendı aldıım ücretsiz siteyi yasmayayım reklam olmasın
ama ws.tc den aldım

yardımcı olurmusun bana pm den ulasırsan cok memnun olurum phpbb nuke forum kurmak ıstıyorum yardımcı olun pls

şimdiden tesekurler ayrıca reklam da yayınlayabılırım sızın ıstedıınız.

sen issanları yontmak mı istiyon olum biraz dua al bedavaya yap arkadaşlara arkadaşlar herşeyiyle gelin yanıma yapim [email protected] ekleyin ben sizlere yardımcı olurum yaparım eklentileri yaparım ama temayı yapamıyom tamam
ama duanızı unutmayın

portal kardesım daha 3 mesajın var bizlerın arasına bılgı paylasmayamı geldın yoksa para kazanmayamı geldın

suan yapcagın tek sey var mesajını sılsen ıyı olur

Bırak ya arkadaşım Allah Rızası için yapsan Fenamı olur.Evet SAKIN para vermeyim eğer bu tip php sistem Kurdurmak isteyen bana pm atsın her türlü yardım ederim

isteyen olursa isteyen arkd ben bedava hosting veririm üzerine bedava vbulletin kurarım. portal forumu bebekler bile kuruyor. emin ol!. 9 yaşında bir çoğun 9500 üyeli bir forumu var. üstelik tek başına siteyi yürütüyor.

siz siz olun sakin bir Turk forumunda birseyler icin para istemeyin hayatta kimse vermez zaten adamin yaptigi seyde cok tirt bisey :) ulan millet nelerden para cikarma yollarina girmis ya sinekten yag cikartmak die buna derim iste :)

bi bakın yani

aybas' Alıntı:
isteyen olursa isteyen arkd ben bedava hosting veririm üzerine bedava vbulletin kurarım. portal forumu bebekler bile kuruyor. emin ol!. 9 yaşında bir çoğun 9500 üyeli bir forumu var. üstelik tek başına siteyi yürütüyor.
arkadaşlar herkes bş yazmış ben bedava kurarım die tamam ben istiyorum bi bulletdin ve ücretsiz hosta olacak açınca bana pmden ulasabilir
gelelim uygulamaya hadi bakalım kim açacak

büyük hayalim

Beyler Forum + Portal kurlumunda Herhangi Bi sorununuz Olursa ÜCRETİSİ
Z olara yardım edebilirim :D

Bana Pm veya msn ile ulaşabilirsiniz.....

nurullah' Alıntı:
arkadaşlar herkes bş yazmış ben bedava kurarım die tamam ben istiyorum bi bulletdin ve ücretsiz hosta olacak açınca bana pmden ulasabilir
gelelim uygulamaya hadi bakalım kim açacak

büyük hayalim

http://Nurullahinhayali.forumup.com adresinde forum açılmış durumda...
mailini kontrol et mailine şifresi gelmesi lazım

[email protected] .... adresine.....

Everythin Just For Turkey.........

Geri