Vbulletin Database yükleme sorunu

night_hunter

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar vb 309 dan 351 güncelme yaptım ancak db de sorun çıktı bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz acaba? db yedeğini aldım ama bi türlü yükleyemiyorum deli oldum ya acil yardımmm

cıkan sorun nedır buraya yazarsan bakalım

hocam sorun şu. db açtım ve her tabloyu parçaladım. 84 tablo var bunlardan 83 tanesini yükledim ama bi tanesi varki bi türlü yükleyemiyorum.. 300sn den uzun sürdüğünden zaman aşımına uğradı diyo ya da sql sorgusu yok diyo o bi dosya için. dosya boyutu 2.4 mb... hostçuya yolladım yedeği yüklüyo bakalım nolacak bilmiyorum...

bir şey daha sorayım..
vbulletin 352 i yeni kuracağım. Acaba database adını bu yükleyemediğim (ama inşallah yüklenecek olan) database adı yazarsam config.php ye bu database çalışırmı içindeki bilgileri kaybedermiiyim yoksa biligilerimle birlikte kurulur mu forum en baştan??? eski database vbulletin 309 un database i idi.. sürüm farkı sorun çıkartmaz galiba???

benim bu database yeni foruma mutlaka uygulamam lazım yardım lütfen arkadaşlar...

öyle bırseyı yaptıgında kurulum gerceklesmeyecektır zaten (yani olan tabloların uzerıne yazmaz vb... yapıcagın en mantıklı sey eger eskı yedegın varsa elınde önce eskı yedegını gerı yukle sonra upgrade yapmayı ıstedıgın surumun dosyalarını kendı vb dosyalarının uzerıne aynen upload et...

Yanlız FTP'deki images isimli klasörü önceden bilgisayarına yedegını al Çünkü TR buttonların ve avatarlar buradadır. Bunun yedeği alınmazsa klasör resetleneceği için içindekiler de gidecektir.

config.php de gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra install klasöründeki upgrade dosyasını çalıştırman yeterli olucaktır...

ayrıca zaman asamına ugrayan 2.5 mb lık yedegın ıcın mysql front programını kurabılır ve host yonetıcınden sql e uzaktan erısımı o anlık acmasını rıca edebılırsın mysql front ıle zaman asımı yasamadan 300-400 mb lık sql lerı bıle rahatca yukleyebılırsın...

flood yapıyorum ama aklıma geldı php.ini dosyasından upload lardakı zaman lımıtlerını yukseltebılır host saglayıcın kendısıne onuda teklıf edebılırsın..

onu biliyorum. onunlada yükleyemedim..ondada o aynı büyük tabloya geldiinde duruyo..
hostçu yedek almış ama yeteri kadar konuşamadım dün..
off offf bi de bu db nası hatalı olabilir ya??

hocam sonunda db yi yükledim. ama config.php ye db adını yazdığımda açılmıyo hata var diyo yine

There seems to have been a problem with the database.
Please try again by clicking the Refresh button in your web browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, whom you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

böyle bişe diyo işte... ya benim db de tablo isimleri hep 1 diye başlıyor. ama 352 de doğridan isimler yazıyo. acaba bu yüzden sorun olurmu?? açil yardım ya...

bişe daha sorayım... vbulltin 309 un db i 352 de sorun çıkartmaz dimi??

Geri