vBulletin bölümünde Göreve Talibim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Selam HacKHeLL,
vBulletin çok popüler bir yazılım olduğu için birçok kişi vBulletin forum kurmaya başladı. Birçok hacki de hh'den alıyorlar. Ama forumda ufacık arama yapmak yerine, hemen yeni konu açıp; yüz defa cevaplanmış soruları soruyorlar.
Dark_Angel'in bana öğrettikleriyle vBulletine gönül vermeye başlamış biri olarak; aldığım emanetleri ihtiyaç sahiplerine vermek ve bu bölümü çekip çevirmek için görev istiyorum. :D

mesajı harika yazmışsın valla :D

+1 dostum çalışıyosun orda ... :D

dostum half benden sana +1 işini iyi bilenlerdensin

+1 dioruz sanırım yeterli:D

abi bence dusunme direk mod yap cunku bana yardımcı olmaya calıstı.birde pmne baksana dark half

vay ceza nerelerdesin ya çok olay bi geliş yaptın sora göremedim seni nese hadi be dark abi mod olur uğraşmayalım hayırlı uğurlu olsun dielim:D

12 başlık açıp 11 inde sen yardım istemişsin,
o bölümle ilgim olmadığı için ne kadar uygunsun karar veremedim
çekimser :)

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
12 başlık açıp 11 inde sen yardım istemişsin,
o bölümle ilgim olmadığı için ne kadar uygunsun karar veremedim
çekimser :)

:) ben HELP diyenlere elimden geldiğince yardım ettiğimi ve bölümü modere edebileceğimi düşünüyorum. hh'den ve Dark_Angel'dan en çok vBulletin için yardım aldım. time of the payback diyorum annıcan. istatistikler yanıltmasın :D

bence o bölümü kaldırabilirsin

+1:)

hadi hayırlısı..

yok kaldırıda mod olmak için cok teskur istiyon ben bir konu istedim 3 msj yazıp 2 teşekkür istiyorsun :) :D

bakın ne buldum =)

araya askerlik fln girdi... neler değişmiş neler =)

herkese yorumları için teşekkürler.

ps. bu bir başvuru değildir.

hehe 2005'te açılan bir başlık
+1 p:

o günleri çok özledim yaf
eskiden herşey çok daha güzeldi

başvuru değiLdiR.. S:

sevinmiştim + vermeye giRdim..

Ben o bolumle ılgılı degılım ama yorumlara bakınca ve oranında bırıne ıhtıyacı olacagını dusunursek +1907 derim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri