vBulletin Bölümü Modluk Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
vBulletin bölümüne mod adayıyım. Daha öncede bu bölüme adaylığımı koymuştum ama şimdi piştiğimi düşünüyorum. Sorunlara yardımcı olmaya çalışıyorum ve düzenli olarak paylaşımlarıma devam ediyorum, online süremde oldukça fazla. Görüşlerinizi bekliyorum.​

herkeze cok yardımcı oluyorsun uzun süre online olabiliyorsun paylasımlarında yeterli bana göre
++++ hayırlısı olsun kardeşim

Erken [-].

bu işten forumda en çok anlayan ve paylaşan kişlerin arasındasın sonuna kadar destekliyorum
fener yenilldi ama +++1907 veriyorum sana

FaLcon VbuLLetinde baya geListirdin kendini yardımcıda oluyosun payLasımLarınLa.. böLüme hareket getirdin +1

vbulletin siten var sanırım senin öyle hatırlıyorum .. hem anlıyorsunda .. o bölümede ilgin epey bi fazla ...

bence hakeden kişisin

+

Hayırlısı olsun... +++

V-buLLetin'den anLadığını böLüm içerisindeki konuLarından ve mesajLarından gösteriyorsun...
+

Bir Önceki Basfurunuda 1.5 ay önce yapmıssın keninde erken oldugunu dusunerek cekilmişsin ama geride bıraktıgımız 1.5 ay da kendini cok geliştirmişsin anlasılan yeterli bilgiyede sahip oldugunu düşünüyorum +1923

Bölümle alakalısın ve Vbulletinden anladıgında ortada...Bilgidiğim kadarıyla sorulan sorulara cevap verilicek bir bölum... + !

böLüme oLan iLgin ve paylaşımLarın gerçekten güzeL...
benden + oy çaLışır...Hakkında hayırLısı oLsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri