vBULLETİN HACKLENDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar yılın bombası oldu ve vbulletin hacklendi... internetteki birçok vbul tabanlı site şuan tek tek çökmekte!!!!

son çıkan vbul 3.6.x serisi uploadlar ve sürümler aslında hackerların bir ürünüymüş hemen sitelerinizi kapatın eğer bu sürüm varsa ve hosting şirketinize database yedeğinizi aldırttın!!!

sizin için daha bilgi toplayacağım!!!!

link bu işte böyle hacklenmiş vbulletin

http://www.milw0rm.com/video/watch.php?id=30

HEMEN SİTELERİ KAPATIN!!!!!!

TEK TEK GİDİO SİTELER!!!!!

ortalıı welweleye werme pls.. bu sadece xss cookies yani vbulletin achıı deil html,java weya bbc qodları ile weya png ichinde chalıshdrılan qodlar ile cookie weya hash chalmaq saten engellenemes bir yontem sadece biras qurnaslıq bunu sadece vb de deil bi choq mail server weya portalda qullanmaq mümqün hatrlarsanıs esqi bi doc atmıshdım onu biras incelersenis dahada gelishdrip qullana bilrsinis..

yinede saol iinietin ichn.. ii 4umlar..

untmayn imqansıs olan teq shey imqansıs ın gercheq olmasıdır.. (;

Not: Chou choq bilmish vb de cookie chalamassn dedii samanda soylemishdim shimdi de soylüorm Vb de olmasada eqlentilerinde yada eq sayfalarda form alanlarında bir choq yerlerde yapılabiliceq shey choq.. o nedenle soylüorm.. güwenliq saglamaq webmasterin becerisine orantılıdır.. script e deil..

Abi ne welweleyesi bir sürü forum gitti şuanda hostingler harıl harıl yedek alıyorlar...

internette herkez flash haber geçiyor bu haberi...

Arkadasım ben bi şey soracam.Verdiin linte vbullettin 3.6.x hack etmeyi anlatıyo guzel.Videonun adresini acıp bakarsan forum bolumu de vbullettin 3.6.x ile yapılmıs madem acık var hackerlar neden acık olan vbullettin kullanıyolar???

jackalexe' Alıntı:
Arkadasım ben bi şey soracam.Verdiin linte vbullettin 3.6.x hack etmeyi anlatıyo guzel.Videonun adresini acıp bakarsan forum bolumu de vbullettin 3.6.x ile yapılmıs madem acık var hackerlar neden acık olan vbullettin kullanıyolar???
Dostum Yeni Başlayanlara & Yardım Bölümünü veya vBulletin i Kullanmanı Tavsiye Ederim. Konu Kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri