vb de bildiğiniz radyo eklentisi var mı ????

hello

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar ben vb 3.5.3 kullanıyorum siteye radyo eklemk istiyorum ancak bu bildiğimiz radyo değil vbradyo o dğeil benim aradığım ftp deki müzikleri sitede dinletmek veya sizin önerdiğiniz script de olabilir lütfen arkadaşlar bu koduda sizlerden yardım istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirm...

bende ne olduğunu anladım :D

biraz daha açarsın iyi olur...

Hazır arkadaşım konu açmışken ben de sorayım bari...

Şimdi arkadaşlar, benim bir radyo istasyonm var ve internetten de yayın yapabiliyorum. Bu radyomu forumuma da frame ile eklemek istiyorum. Yani hangi sayfaya gidilirse gidilsin bu radyo çalmalı. index.php içerisinde nasıl bir editleme yapmalıyımki forum anasayfasına girilince üst frame olarak radyo yayınım başlayabilsin?

Şimdiden teşekkür ederim...

NeverForgetMe' Alıntı:
Hazır arkadaşım konu açmışken ben de sorayım bari...

Şimdi arkadaşlar, benim bir radyo istasyonm var ve internetten de yayın yapabiliyorum. Bu radyomu forumuma da frame ile eklemek istiyorum. Yani hangi sayfaya gidilirse gidilsin bu radyo çalmalı. index.php içerisinde nasıl bir editleme yapmalıyımki forum anasayfasına girilince üst frame olarak radyo yayınım başlayabilsin?

Şimdiden teşekkür ederim...

Admincp > Tema Seçenekleri > Temanı seç > Header veya Footer template ine gerekli html kodlarını ekleyerek yapabilirsin..

ultraarslan, sende kendine bir webmaster tut, oke ?

Kolay Gelsin..

ProwL' Alıntı:
Admincp > Tema Seçenekleri > Temanı seç > Header veya Footer template ine gerekli html kodlarını ekleyerek yapabilirsin...
Kolay Gelsin..

Arkadaşım o templatelere gerektiği kadar kod girdim ancak hiçbir şekilde beceremedim. Sayfadan sayfaya atlanırken herzaman kesiliyor yayın ve yeniden bağlanmak zorunda kalıyor...

param olsa tutardım ok madem yardım etmiycen ozaman benim yazdıma cvp yazma

NeverForgetMe' Alıntı:
Arkadaşım o templatelere gerektiği kadar kod girdim ancak hiçbir şekilde beceremedim. Sayfadan sayfaya atlanırken herzaman kesiliyor yayın ve yeniden bağlanmak zorunda kalıyor...

O zaman frame olarak radyo için ayrı bir sayfa yapmalısın, oradan header a bağlayabilirsin, böylece bütün sayfalarda radyo header da açık olarak kalır..

valla bence kendi düşüncemi söliyem herkez müzik dinleyen biri deildir bi yan sayfa olarak free bi radyo sitesi alın ordan yayın yapın dinlemek isteyen olursa dinler zaten istemezlerse dinlemezler :)

yav bunda anlamayacak ne var anlamadım adam ftp deki dosyalarını müzik olarak millete dinletmek istiyo
1.ftp den müzik dinletemez
2.radyo için shell acount gerekir (özelden sorarsan shell hesabı veren firmaları yollayayım)
3.winamp shoutcast server ve winamp gerekir yayın yapabilmen için ki en sağlıklısı bu
4.ben winampla nasıl yayın yapabilirim diyosan solariz in anlattığı http://www.hackhell.com/showthread.php?t=1746&highlight=shoutcast
adresten bakabilirsin
eğer daha da soru varsa kafanda yaz lütfen merak etme ben lise de okuyupta burada mod olan ve kendini bişi sana biri değilim benim de bi forumum var
ve bi adminim

hello' Alıntı:
slm arkadaşlar ben vb 3.5.3 kullanıyorum siteye radyo eklemk istiyorum ancak bu bildiğimiz radyo değil vbradyo o dğeil benim aradığım ftp deki müzikleri sitede dinletmek veya sizin önerdiğiniz script de olabilir lütfen arkadaşlar bu koduda sizlerden yardım istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirm...

Aradıgın böyle bi şeymi

Evet arkadaşlar farklı bir yöntemle Radyo eklemek isteyenler için bir yöntem kendi forumumda denedim ve calışıyor....

Admin paneli>Vbullettin Stil secenekleri>Bütün sitiller>Header'ı acalım

Ve aşagıdaki kodarı bulalım
Bizim formumuzda logo flash oldugu için farklılık gösterebilir şaşırmayalım

<!-- logo -->
<a name="top"></a>
<table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]" cellpadding="0" cellspacing="0" align="center">
<tr>
<td align="$stylevar
">
<p align="center">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="983" height="65">
<param name="movie" value="/images/baner.swf">
<param name="quality" value="High">
<embed src="/images/baner.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="x" height="y" quality="High"></object>
</td>
<td align="$stylevar
">

</td>
</tr>
</table>
<!-- /logo -->
<!-- content table -->
$spacer_open

$_phpinclude_output
<script language=javascript>
//No Right Click Script
function NSclick(e) {
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)==4) {
if (e.which == 3) {
return false;
}
}
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)>=5) {
if (e.button == 2 || e.button == 3) {
e.preventDefault();
return false;
}
}
}
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)==4) {
document.onmousedown=NSclick;
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
}
if (navigator.appName=="Netscape" && parseInt(navigator.appVersion)>=5) {
document.onmouseup=NSclick;
}
if (navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer") {
document.oncontextmenu = new Function("return false;")
}
//nots
function disableselect(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
//if IE4+
document.onselectstart=new Function ("return false")
//if NS6
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}
</SCRIPT>

Daha Sonrada En Üste Bu kodları ekleyelim

<title> Hazırlayan ve Sunan : DANGEROUS GHOST</title>
<tr>
<td vAlign="center" align="middle" width="393" bgColor="#7D7DFF" height="9">
<object ID="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject" width="995" height="25">
<param name="URL" value="http://www.radyodeniz.com/kpig.asx">
<param name="ShowAudioControls" value="True">
<param name="ShowPositionControls" value="False">
<param name="AutoSize" value="True">
<param name="ShowTracker" value="True">
<param name="ShowControls" value="True">
<param name="ShowStatusBar" value="True">
<param name="AutoRewind" value="True">
<param name="AutoStart" value="True"><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" SRC="http://www.messagebay.com/cgi-bin/getwav.cgi?vchat.3d6f6d2863f2c.20020830060336.wav" name="MediaPlayer1" width="176" height="144"></object>
</td>
</tr>
</table>​

Geri