VB Basit Bi Yardım

yesevi31

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar vb konusunda bi yardım isticem belki size çok basit gelebilir ama ben bilmiyorum işte.Vb de bi buton koydum mesela programa o butona tıklayınca örn. Yerel Disk (C:)\kral.jpg yi açıcak nası ayarlıcam bunu yardım bekliyorum şimdiden saolun.

Arkadaşım onu diyorum bende zaten butona çift tıklayınca kod sayfasının açıldıgını biliyorum kodu bilmiyorum.Şuan yaptıgım araştırma zaten yardım bekliyorum başka nası ogrenebilirim.Yardım etmiceksen yine eyw ama boş yazı yazma lütfen.

Şuan yaptıgım araştırma zaten yardım bekliyorum başka nası ogrenebilirim.

Araştırma dediğin bumudur.Güldürme beni.Aşadaki adrese tıklada araştırma nasıl yapılırmış bunu öğren başta.
Kod:
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=Ogn&q=visual+basic&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

Arkadaşım Googleden aramadım mı sanıyosun.Yapma bunu ya bu siteyi bile googleden buldum.Dediğim gibi tartışma yapmak istemiyorum senle yardım etmek zorunda değilsin ama daha çok muhalefet olma .

Shell ("C:\Program Files\EA Sports\Fifa2005\fifa05.exe")

Şöyle bir örnek buldum ama bu sadece exe dosyalarını açıyo yardım pls :(:(

Yardım etmeye çalıştıgın için saol.Bende denedim öyle zaten olmadı heralde sadece exe dosyaları için o komut ama yinede saol.

Ya arkadaşlar gerçekten çok önemli çarşamba ödev teslim etmem lazım bunu bulmam lazım lütfen yardımcı olun ya . :(

okulda 9 ders visual basic dersi var bişey ögretselerdi yardimci olurdum ama aksama kadar yatiyoz derste 1.dönem bitti ben bir tek form2.show kodunu ögrendim ::)

Geri