Vay uyanık Sinan vay!

ISHYnum846

New member
Reaction score
0

Vay uyanık Sinan vay!

43937.jpg

Sinan Aygün meğer ne hileler yapmış. Ağar bunu öğrenince çıldırmış...
DP çatısının çökmesine neden olan olaylar zinciri bir bir gün ışığına çıkıyor. Bunlardan biri var ki inanılmaz bir iddiayı barındırıyor.

Star'dan Şamil Tayyar'ın haberine göre, skandalın baş aktörü Sinan Aygün... DP'de işlerin sarpa sardığı dönemde arabulucu olarak devreye giren Aygün, meğer bir sahtekarlığa imza atmış...

Olayı okuyoruz;
DP’de işlerin sarpa sardığı o son dakikalarda arabulucular Ağar ve Mumcu arasında mekik dokuyordu. İki kritik isim Sinan Aygün ve Burhan Özfatura’ydı. Mumcu’nun Çayyolu’ndaki villasına kahvaltıya gittiler.

Aygün daha sonra Ağar’ın yanında aldığı soluğu. Cebinden bir liste çıkarıp verdi:
-‘Erkan’la görüştüm. Listelerde istedikleri isimlerle ilgili sıralama böyle. Bunu yaparsak hiçbir sorun olmaz.’

Ağar’ın ekibi hemen Aygün’ün getirdiği liste ile Mumcu’nun daha önce verdiği listeyi karşılaştırdılar. Listeler arasında ciddi terslikler vardı. Ekipten bir isim Ağar’ın kulağına fısıldadı:
-‘Bu liste, korsan liste.’

Ağar ve ekibi çok kızdı ama bozuntuya da vermediler. Aygün’e yemin ettirdiler:
-‘Evine git dinlen, basına da kesinlikle konuşma. Listeden de söz etme.’

Aygün ayrıldıktan sonra Ağar’ın etrafında şu yorum yapıldı:
-‘Adama bak, kendi listesini bize birleşme listesi diye sunuyor. Uyanık seni...’

Kaynak

Bir de halkın önüne o kadar çıktı masum rolü yaptı ben iyilik
için çabaladım düzeltmeye çabaladım yalanları..

ishynum846' Alıntı:

Vay uyanık Sinan vay!

43937.jpg

Sinan Aygün meğer ne hileler yapmış. Ağar bunu öğrenince çıldırmış...
DP çatısının çökmesine neden olan olaylar zinciri bir bir gün ışığına çıkıyor. Bunlardan biri var ki inanılmaz bir iddiayı barındırıyor.

Star'dan Şamil Tayyar'ın haberine göre, skandalın baş aktörü Sinan Aygün... DP'de işlerin sarpa sardığı dönemde arabulucu olarak devreye giren Aygün, meğer bir sahtekarlığa imza atmış...

Olayı okuyoruz;
DP’de işlerin sarpa sardığı o son dakikalarda arabulucular Ağar ve Mumcu arasında mekik dokuyordu. İki kritik isim Sinan Aygün ve Burhan Özfatura’ydı. Mumcu’nun Çayyolu’ndaki villasına kahvaltıya gittiler.

Aygün daha sonra Ağar’ın yanında aldığı soluğu. Cebinden bir liste çıkarıp verdi:
-‘Erkan’la görüştüm. Listelerde istedikleri isimlerle ilgili sıralama böyle. Bunu yaparsak hiçbir sorun olmaz.’

Ağar’ın ekibi hemen Aygün’ün getirdiği liste ile Mumcu’nun daha önce verdiği listeyi karşılaştırdılar. Listeler arasında ciddi terslikler vardı. Ekipten bir isim Ağar’ın kulağına fısıldadı:
-‘Bu liste, korsan liste.’

Ağar ve ekibi çok kızdı ama bozuntuya da vermediler. Aygün’e yemin ettirdiler:
-‘Evine git dinlen, basına da kesinlikle konuşma. Listeden de söz etme.’

Aygün ayrıldıktan sonra Ağar’ın etrafında şu yorum yapıldı:
-‘Adama bak, kendi listesini bize birleşme listesi diye sunuyor. Uyanık seni...’

Kaynak

Bir de halkın önüne o kadar çıktı masum rolü yaptı ben iyilik
için çabaladım düzeltmeye çabaladım yalanları..
kanaltürkte akp yanlısı haberler ne kadar inandırıcı ise kanal7 de chp yanlısı haberler de o kadar inandırıcıdır.bu haberde akp yanlısı bi site tarafından internete werilmiş gibi gözüküyor.reklamlara anketlere bakın anlarsınız..

sinan aygününün de ne mal olduğunu gördük bu tablo ile !!!! yazıklar olsun sana !!!

Geri