ßirisi
"O" $imdi AsKeR
- Reaction score
- 0
ArkadasLar saat 22:40 civarLari maLum 20 qün sora fiLan asKerim haLiyLe her qece icios neyse konuya qeLim...
Msnden arkadasima Cam actim Karsilikli icios filan 4 bira ictik filan derken ezan okunmaya basladi muziqin sesini ses sisteminin kumandasindan kıstım ve ezan bitti acicaktim ki pc ekranina baktım ben kumandaya baktıqımda Kumanda ucundaki Led 'de i$ik qorduk ama qözümLe bakiyorum i$ik yok.. Hayret ettim cam actirdiqim arkadasimada söLedim aynisini oda cam 'a doqru yapior isik var ama kendi ciplak qözüyle bakior isik yok. Demekki 3 magapixel insan qözünden daha üstün :vur:vur:vur
AradasLar topliyamadiqim cümLeLEr icinm özür diLerim her birini yarin topLicam
ps: konuyu acana kadar 6 oLdu xD
tekrar ps: ArkadasLar tw kumandasiyLa deneyin qörün...
Msnden arkadasima Cam actim Karsilikli icios filan 4 bira ictik filan derken ezan okunmaya basladi muziqin sesini ses sisteminin kumandasindan kıstım ve ezan bitti acicaktim ki pc ekranina baktım ben kumandaya baktıqımda Kumanda ucundaki Led 'de i$ik qorduk ama qözümLe bakiyorum i$ik yok.. Hayret ettim cam actirdiqim arkadasimada söLedim aynisini oda cam 'a doqru yapior isik var ama kendi ciplak qözüyle bakior isik yok. Demekki 3 magapixel insan qözünden daha üstün :vur:vur:vur
AradasLar topliyamadiqim cümLeLEr icinm özür diLerim her birini yarin topLicam
ps: konuyu acana kadar 6 oLdu xD
tekrar ps: ArkadasLar tw kumandasiyLa deneyin qörün...