Vatanini Seven ülkesini Seven Baksin

mestaf

Banned
Reaction score
0
ARKADAŞLAR HERKESİNDE BİLDİĞİ GİBİ ÜLKEMİZ BİR KAOSUN İÇİNDEDİR BİR TARAFTAN EKONOMİK GÜÇLÜKLER BİR TARAFTA ZITLIKLAR VE BUNLARIN ARASINDA GİZLİCE YÜRÜTÜLEN BİR KARDEŞ KIYIMI YANI BAŞIMIZDAKİ DEVLETLERİN TEKER TEKER İŞ GAL ALTINA GİRMESİ ORTA DOĞUDA DEĞİŞEN VE DEĞİŞMESİ PLANLANAN HARİTALAR VE BUNUN YANINDA EVİMİZE KIZ KARDEŞİMİZİN ABİMİZİN BURNUNA KADAR GİREN AHLAKSIZ BİR YAŞAMA KOLAY PARA KAZANMAYA TEŞVİK EDEN YAYINLAR VE SOKAKLARIMIZDA DOLAŞAN UYUŞTURUCU FUHUŞ ÇETELER VE BUNLAR GBİ BİR ÇOK KARMAŞIK VE TÜRK TOPLUMUNUN AHLAK VE AİLE YAPISINA SIĞMAYAN TÜRK TOPLUMUNU MİLLET ÖZELLİKLERİNDEN UZAKLAŞTIRAN DAHA BİR ÇOK ŞEY

SİZCE ATALARIMIZ BOŞ YERE Mİ ÖLDÜ ACABA BU GÜNLERİ GÖRSELER NE DERLERDİ ATATÜRK BÖYLE OLSUN DİEMİ VATANI GENÇLİĞE EMANET ETTİ
EVET SİZLERE SORUORUM ...
AMA ŞUNU UNUTMAYALIM HALA BİR TAKIM ŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ
ÇÜNKÜ BİZLER GENCİZ ÖMRÜMÜZ DİĞERLERİNE GÖRE UZUN BİRAZ İŞTE BU KONUYU AÇMAMINDA SEBEBİ BU
NE YAPMALI

Atatürk'ün izinde,Allah'tan başka kimseden korkmayıp,dürüst bir şekilde ülkemizi en iyi yere getirmeksizin için çalışmalıyız

O Zaman Bende Sana Sorayim

Ne Yapabilirsin ???

sen ve senin gibi düşünen arkadaşların varsa toparla bana bi pm atın teşkilat kuralım bunları yapanları tektek temizleyelim??
Böyle bir şey mi ne yapmalı sorunun cevabı..Kimin ne kadar yaşayacağı belli olmaz kardeşim dedenden çok yaşayacağının garantisi mi var?

Rehberimiz Kur'an Hedefimiz Turan!.

YOLDAŞ' Alıntı:

Ne Yapabilirsin ???
ne yapabilirim en azından bildiklerimi diğerlerine öğretir onlarıda bilinçlendiririm haksızmıyım bilinçli bir toplum eğer buda olmassa bi şeyler daha denerim dahada olmassa başka yollar mesela okumak ülkeye hayırlı bir insan olmak

ben daha mantıklı düşünebilip bazı kalıp ve yargılardan kurtulabileceğimizi düşünmüştüm:(
paas' Alıntı:
Rehberimiz Kur'an Hedefimiz Turan!.

ben kalıp ve yargılar derken siyasi düşünceleri kast ettim yanlış anlaşılmasın sağ sol devrim turan gibi
UNUTMAYIN Kİ DİN SİYASETE ALET EDİLEMEZ HİÇ BİR DİN SİYASİ MALZEME DEĞİLDİR

din siyasi bir malzeme değildir ama siyasetçilerde dinini yaşayabilir değilmi? Bu bir hayat tarzı yaşam şeklidir ve hayatın her yerinde vardır siyaset ise sadece araçtır..

Konu Nerden Nereye Gidiyo:D

YOLDAŞ' Alıntı:

Ne Yapabilirsin ???

ben sölim neyapıcağımızı
okicaz herkez okicak ülke ekonomisi ve sanayisi gelişecek
askeri güç artık biyere kadar. Devir değişti artık dengeler değişti.
Artık ekonomisi güçlü olanın borusu ötüyor
i134114_icon14.gif

zaten bu devirde herkes okuo
herkes bazı şeyleri bilio eskiye göre insanlarımız cok daha kültürlü ve cok daha bilgili
akıllar bazen bilgilerimize kültürümüze ragmen başka şeylere calışmasından kaynaklanıo bu olaylar bence.
kültürümüz gereksiz işe yaramayan bazı yayın programları yüzünden bozuluo.
bazı sapmalar olabilio türk kültüründen
ve önemliside herkes herkese düşman edilmeye calışılıo
burası türkiye toprağıysa herkesde türk olarak kabul edilir ve türk olarak görülmelidir.

yaa beyler bayanlar arkadaşımız güsel bi konu açmış bence yapabileceklerinizi yazın demiş kendi görüşünü yazmışş neden soroya soruyla cevap veriyor herkez okudum doğru düzgün bi cvp yokk güsel ve bizimde belkide örnek alacağımız bi fikir yokk kendimizi yemek yerine birileri bişeyler yazsada artık bizde okuyupp belkide örnek alsakk !!!

sizler işi siyaset falan fılana dökeceğinize önce kendınıze ve cevrenızdekılere örnek olarak cekı düzen verın insanlar ziincirleme yaşar bırbırıyle bağlantılıdır yani sen ne yaparsan diğeride senden görüp aynı şeyi yapacaktır dene ve gör

Geri