Vatandaş Dinlemenin Adabı....!!!!

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0
23rspw5.jpg

şu an ki başbakanı Atatürkle karsılastırma yapmak ne kadar dogru bilemiyorum.

olay olalı ne kadar olmus hala aynı yerde takılyıyorsunuz, ilerlemek lazım biraz yapıcı olmak

vaTandaşı dinLemenin bi adabı oLduĞu Gibi vaTandaşın derT anLaTmasının da bi adabı vardır...onun dışına ÇıkıLırsa hoş oLmaz..sonuç karşıLıkLı hoş oLmayan LafLar...suÇ buLmuyorum zTn GerGin oLan sinirLerin üzerine GidiLirse oLaCaĞı budur o da bi insan ve daha yeni Toy yani hoş Görmek Lazım​

evet haklısın yapıcı olmak gerek ama

BENCE GEÇMİŞİ DE UNUTMAMAK GEREK...!!!

arasında binlerce fark bulunan iki kare.. her ne kadar Atatürk ü kıyaslamak doğru olmasa da "ananı da al git lan" bir devlet adamına yakışmaz..

vaTandaşı dinLemenin bi adabı oLduĞu Gibi vaTandaşın derT anLaTmasının da bi adabı vardır...onun dışına ÇıkıLırsa hoş oLmaz..sonuç karşıLıkLı hoş oLmayan LafLar...suÇ buLmuyorum zTn GerGin oLan sinirLerin üzerine GidiLirse oLaCaĞı budur o da bi insan ve daha yeni Toy yani hoş Görmek Lazım​

sen bu mantıkla çok yaşamazsın daha toy diye her şeyi hoş görelim öylemi ? her şeyi satsın dış borç artsın hoşgörelim daha toy

bu tayyip erdoğan'ın ananı da al git lan dediği adam zaten provakatörmüş, birçok gösteride fln daha önce yakalanmış, para karşılığı provakatörlük yapıyormuş diye duydum. Yani erdoğan onu azarlamadan önce kim olduğunu zaten biliyormuş. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi.

bu tayyip erdoğan'ın ananı da al git lan dediği adam zaten provakatörmüş, birçok gösteride fln daha önce yakalanmış, para karşılığı provakatörlük yapıyormuş diye duydum. Yani erdoğan onu azarlamadan önce kim olduğunu zaten biliyormuş. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi.

ya bi git ya sen çok amerikan filmi seyrediyosun heralde saçma sapan konuşma

tabi ülke güllük gülistanlık ya :vur
çifçilerin durumları çok iyi ya :vur
işci ve memurun durumları çok iyi ya :vur

adamın yanına bir teşekkür etmeye gitsinler bence.provakatör bunlar .vurun kellesini.

zaten dikkat edin tayyiple arası kötü olanlar ya provakatör oluyor yada ergenekoncu.hep tayyipmi doğru yani.

ya bu adam ne mübarek bir insan ki madem ülke batağa gidiyor her geçen gün.işsizlik almış başını gitmiş.adamcağız derdini anlatmaya gidiyor küfür yiyor .

ben bişey demiyorum sana tayyip .senin ne mal olduğunu anlamayan milletimize yazıklar olsun sadece.

sıra r.t.erdoğanaa gelene kadar daha nice siyasetçiler var daha kötüsünü yapan..... bazıları hakkı rahmetine kavuştu....

amaç karalamak işte... o yüzden unutmuyor çıkarcılar...

Geri