Vatan haini Görmek isteyen Baksın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Titanik19

Banned
Reaction score
0
[VIDEO]-_zuW5ikR24[/VIDEO]

Cimbomluları çıldırtan kahkaha! / VİDEO Galatasaray'ın Hamburg'a elenmesini CNN Türk ekranlarında yorumlayan Ömer Çavuşoğlu, sevincincinden kahkahalar attı..

Dün gece "Cehennem" denen Ali Sami Yen'de cehennemi yaşayan Galatasaray'ın elenmesine üzülenlerin yanı sıra sevinenler de vardı.

Sevinenlerden biri de fanatikFenerbahçeli yazar Ömer Çavuşyoğlu'ydu.. Reha Muhtar'ın konuğu olan Ömer Çavuşoğlu, sözleri ve kahkahalarıyla stüdyodakileri kırıp geçirirken, Galatasaray'ın elenişi üzerine gözyaşlarına boğulan Abdurrahim Albayrak'ı da adeta sinir küpüne çevirdi..

İnternetspor'un haberine göre Galatasaray'ın, Adnan Polat'ın beceriksizliği yüzünden turu geçemediği savunan Ömer Çavuşoğlu, "Bence Adnan polat ve Bülent Uygun gitmeli.. Ben bunu söyleyince biliyorum ki benim dediğimin tersini yapacaklar ve gitmeyecekler, Bülent'i de göndermeyecekler.." dedi..

Reha Muhtar'ın, "Yani size göre Adnan Polat ve Bülent Korkmaz giderse Galatasaray başarılı mı olur?" sorusu üzerine Çavuşoğlu, "Kesinlikle öyle düşünüyorum. Onun için gitmesinler diyorum" dedi..

Çavuşoğlu bundan sonra adeta gülme krizine girdi. O anlar ekranlara bakın nasıl
yansıdı.Çavuşoğlu bundan sonra adeta gülme krizine girdi. O anlar ekranlara bakın nasıl
yansıdı.

cnn türk

Bu kadar oLunmaz aMa Ne yapıcaksın ALman Tohumu

İki takım arasındaki düşmalığı körükleyen ve ateşleyenlerin
arasında Ömer Çavuşoğlu gelmektedir.Bu ve bunun gibiler
yüzünden artık insanlar Avrupa kupası maçlarında rakip
takımı tutar oldular.Tabi diğer cephedede ''SİZ HALA
ANNENİZİN LİGİNDENİ OYNUYOSUNUZ'' pankartları
asanlarda unutulmamalıdır.......!!!

Rakip Takımın tutuLmasının Tek Sebebi "Kupayı Kadıköy'de kaLdırcaz oLm" "gözLerinizin önünde aLcaz kupayı" gibi sözLerinden doLayı tutuLuyor eLenmesi çok güseL oLdu gaLatasarayın. . .

Bu terbiyesiz insanın bu hareketine asLında hiç $a$ırmadım..
Ömer Çavu$oqLu deqiL mi GaLatasaray 2000 senesinde Uefa finaLi için Kopenhag'a uçarken uçak dü$sün diye 2 rekat namaz kıLıp dua eden !!!
Haysiyetsiz insan..
GeLde sövme ! Anan bacın kimdir Ömer ? SöyLesene

yuh olasun bunlara valla vatan haini bunnungibiler

kupayı kadıköy Şükrü Saraçoğlu'nda kaldıracağız , yok bayrağımızı Şükrü Saraçoğluna dikeceğiz...Aha diktiniz hayırlı olsun...Beyler Galatasaray demek Türkiye demek değil, Aynı şekilde Fenerbahçe demekte Türkiye demek değil...Galatasaray yenildi Türkiye değil...bunu aklınıza yerleştirin ve hadi bakalım rehvan gidin....

Ömer çavuşoğlunun yaptığı ne kadar yanlışsa senin attığın başlıkta o kadar yanlış
Ülkeyi satmak, bölmeye çalışmak, kendi çıkarlarını ülke çıkarlarının üzerinde tutmak gibi kavramlara vatan hayinliği denir
Vatan hayinliğini böyle konulara alet etmeyelim

Bu terbiyesiz insanın bu hareketine asLında hiç $a$ırmadım..
Ömer Çavu$oqLu deqiL mi GaLatasaray 2000 senesinde Uefa finaLi için Kopenhag'a uçarken uçak dü$sün diye 2 rekat namaz kıLıp dua eden !!!
Haysiyetsiz insan..
GeLde sövme ! Anan bacın kimdir Ömer ? SöyLesene

Sen DeğiLmiydin 8 Yemek Marifetiniz FeLan Konuşan?
GaLatasaraya GeLince TerbiyesizLik Mi oLuyo..

Ne Ekersen Onu Biçersin :goz:

Türkiye'de böyLe insanLarın içinde bir başarısızLık ezikLiği var..
Rakip takım onu geçecek diye içten içe eziLiyor insanLar..

Eğer bir Uefa kupamız oLmasaydı,eLenişimize üzüLürdüm..

Ve kupadan eLenişimiz de bizi bağLar..
Dünyanın sonu değiL,ve 4.tur bizim en büyük başarımız da değiL..
Çıtanızı yükseLtin artık..

Konu kapaLı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri