VaRSa DaHa FaZLaSıNı YaPaN KoYSuN ReSMiNi!

keşke bi oynayışlarını görseydık bakalım nası oynuyolar :)

Bu cümleyi nereye çekersen oraya gider :durdurun

bi konuda bi arkadaş 800 küsür yaptıydı çekçekle

seviyorlar ama yazmasını bilmiyorlar hehe :D srtike yoksa bi mesaj mı var burda :D:D

1.5 Eskidi :)

Eywallah kardeş 1.5 eskidi. . . 1.5 kastım da lan takıldım genelde, nete alışsam belki devam ederdim ama 1.6'da nete alıştık öyle devam. O yüzden dmg maximum kaç atılır bi fikrim y0k. Bu arada Fyonb Adminimizi dinLe n0rmal font kullan konularında :goz: hadi iyi kasmalar sana.

743 koydum hatırlıyorum pompalıyla adam dibimdeydi hs attım 743 damage ama hiç ss çekmek aklıma gelmedi

Awp ile ortalama hs olarak 440-456 arası vuruyorum..ama bir kere daha yeni cs oynamaya başlamıştım 5 yıl önce x) waLL açmıştım :) 686 çaktım ama tek hasar...bidaha da öyle bir şey yapamadım...waLLdan kaynaklanıyor herhalde 686 çakmam..mesela ak24 (4-2) silahııyla waLL açın hs atın ortalama 170 olur..kanıtlandı /ben\...paylaşım için çok sağol 460 ı awp ile ilk defa gördüm bence sk gaminqe koymalısın..viiew fazLa olur x) :hhman

Emeinize saglik cocuklar, ama ben CS:Source oynuyom... daha guzel grafik...

Siz cok kücüktünüz ben bunu 2000 de oynuodum cocukLar :) Ben 2 tane headshot aldımı biLirim, 3 kişiyi tek mermi kanasLa wurdumu biLirim :D Bırak onu tek kişi 5 kişiyi aLdığımı da biLirim :) Siz warmıydınız o zaman dünya da :) Bu arada GüzeL CapsLer...

bende 2000 yılından beri oynuyorum arkadaşım 19 yaşındayım!yani biz çocuk falan değiliz o zamn da dünyadaydık ve bizde şimdi olduğu gibi cs kasıyorduk zewkle hala da kasıyoruz no problem yani! :D

bende 518 attım.pompalıyla fy_iceworld'de adamın kafaya,ama resmini çekemedim:(

eromanson sende bizi iyicene bbe ettin:D200li yıllarda bizde cs kasıoduk:Delbet

Yapmışızdır kesin...

bende bişi sandım daha dun awp 432 yaptım ama ne yazıkki ss yapmadım :S

Geri