VaRSa DaHa FaZLaSıNı YaPaN KoYSuN ReSMiNi!

keşke bi oynayışlarını görseydık bakalım nası oynuyolar :)

Bu cümleyi nereye çekersen oraya gider :durdurun

bi konuda bi arkadaş 800 küsür yaptıydı çekçekle

seviyorlar ama yazmasını bilmiyorlar hehe :D srtike yoksa bi mesaj mı var burda :D:D

1.5 Eskidi :)

Eywallah kardeş 1.5 eskidi. . . 1.5 kastım da lan takıldım genelde, nete alışsam belki devam ederdim ama 1.6'da nete alıştık öyle devam. O yüzden dmg maximum kaç atılır bi fikrim y0k. Bu arada Fyonb Adminimizi dinLe n0rmal font kullan konularında :goz: hadi iyi kasmalar sana.

743 koydum hatırlıyorum pompalıyla adam dibimdeydi hs attım 743 damage ama hiç ss çekmek aklıma gelmedi

tamam admin bey yaptığım ve verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum!(rahatsızolan varsa eğer):D

Awp ile ortalama hs olarak 440-456 arası vuruyorum..ama bir kere daha yeni cs oynamaya başlamıştım 5 yıl önce x) waLL açmıştım :) 686 çaktım ama tek hasar...bidaha da öyle bir şey yapamadım...waLLdan kaynaklanıyor herhalde 686 çakmam..mesela ak24 (4-2) silahııyla waLL açın hs atın ortalama 170 olur..kanıtlandı /ben\...paylaşım için çok sağol 460 ı awp ile ilk defa gördüm bence sk gaminqe koymalısın..viiew fazLa olur x) :hhman

Emeinize saglik cocuklar, ama ben CS:Source oynuyom... daha guzel grafik...

Siz cok kücüktünüz ben bunu 2000 de oynuodum cocukLar :) Ben 2 tane headshot aldımı biLirim, 3 kişiyi tek mermi kanasLa wurdumu biLirim :D Bırak onu tek kişi 5 kişiyi aLdığımı da biLirim :) Siz warmıydınız o zaman dünya da :) Bu arada GüzeL CapsLer...

bende 2000 yılından beri oynuyorum arkadaşım 19 yaşındayım!yani biz çocuk falan değiliz o zamn da dünyadaydık ve bizde şimdi olduğu gibi cs kasıyorduk zewkle hala da kasıyoruz no problem yani! :D

bende 518 attım.pompalıyla fy_iceworld'de adamın kafaya,ama resmini çekemedim:(

eromanson sende bizi iyicene bbe ettin:D200li yıllarda bizde cs kasıoduk:Delbet

Yapmışızdır kesin...

bende bişi sandım daha dun awp 432 yaptım ama ne yazıkki ss yapmadım :S

Geri