Van'da AK Parti-dtp anlaştı iddiası

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
508866669.jpg

AK Parti’nin Van Belediye Başkanlığını kaybetmesinin şoku daha yeni yeni atlatılırken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.İşte ayrıntılar.

Yerel seçimlerin birinci yılında AK Parti hala Van Belediye Başkanlığını kaybetmenin şokunu yaşıyor. Başbakan Tayyip Erdoğan'ı da çok üzen bu sonucun yarattığı şok yeni yeni atlatılırken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

AK Parti'nin Merkez İlçe Başkanı Hekim Karabıyık Çelik ve ekibini hedef göstererek, "Acaba DTP ile bizimkiler kendi aralarında anlaşmışlar mıydı" şüphesini dile getirdi.

AK Parti'nin Van'daki belediye başkan adayı Burhan Yenigün’ün Van teşkilatının adayı olmadığını belirten Karabıyık, “Burhan Bey’in aday gösterildiği gün DTP kutlama yapmıştı. DTP özellikle Burhan Bey"in aday gösterilmesini istiyordu. Bilmiyorum bunlar anlaşmışlar mıydı?” dedi.

Hüseyin Çelik ile bir daha yola çıkmak istemem” diyen Hekim Karabıyık'ın
Van’ın yerel gazetelerinden İpekyoluhaber'e verdiği röportajdan bazı bölümler şöyle:

Her nedense hep bu Van ilimizin kaderi olmuş, hep ısmarlama milletvekilleri ile yola devam edilmek istenmiştir. Tabi bu milletvekillerinin Van ilimize pek katkıları olmamıştır. Genelde kendi çıkarları için hareket etmişlerdir. Bunun örnekleri doludur. Gerek geçmiş partilerde ve gerekse şu anki dönemde. Bu sebeple ilimizde yetişmiş, Van ilimizi iyi tanıyan kişilere kapımız açıktır.

Ak Parti Van ilinde seçim kaybetmemiştir. Seçimi kaybeden Burhan Yenigün ve Burhan Bey"i aday gösterenlerdir. O zaman da merkez ilçe başkanıydım ve teşkilat olarak da Burhan Bey"in ikinci kez aday gösterilmesini istememiştik. Halk ta istememişti.

Burhan Bey teşkilatın adayı değildi ve Van halkının da adayı değildi. Burhan Bey Van halkına rağmen ve teşkilata rağmen aday gösterilmişti, Van milletvekilleri tarafından. Burhan Bey"in aday gösterildiği gün DTP kutlama yapmıştı. DTP özellikle Burhan Bey"in aday gösterilmesini istiyordu. Bilmiyorum bunlar anlaşmışlar mıydı?

(Sizin milletvekilleriniz ile DTP anlaşmışlar yani?)

Yani Olabilir. Çünkü halk şayet Burhan Bey aday gösterilirse biz oy vermeyiz diyordu. Teşkilat diyordu, Merkez ilçe teşkilatından söz ediyorum. İl teşkilatı zaten bu vekillerin yanındaydı. Ki ben bunlara rağmen seçildim. Bu sadece Başbakan"ın halk istiyorsa Karabıyık seçime girecektir talimatı ile seçime girebildim. Aksi takdirde bugün bu koltukta oturamayabilirdim.

Vekillerimizin aslı görevleri vardır. Bu sebeple sürekli Ankara"dadırlar. Özellikle seçimlerden sonra Hüseyin Çelik hem teşkilata hem de Van"a ve Van halkına küsmüştür. Bu Van halkı tarafından bilinmektedir. Ben çıkıp yalan ifade verecek değilim. Diğer milletvekillerimiz de zaman zaman geliyorlar ancak seçimden 5-6 ay sonrasına kadar da Hüseyin Çelik"in talimatıyla gelmediler. Ancak son 3 -4 aydır düzenli geliyorlar ve ortak-uyumlu çalışabiliyoruz.

Van'da AK Parti-DTP anlaştı iddiası haberi Kulis haberleri, Kulis haberi, Kulis haber, Siyaset Haberleri , Politika haberleri, Sondakika haberler, Yerel Siyaset, Genel seçimler, Yerel Seçimler, Başbakanlar, Cumhurbaşkanları, TBMM, Yüksek Seçim Kurulu

Her iddia muteber değildir ne bu böyle iddia bayisine çevirdiniz siteyi..

Okumuyorum yazıyı başlıktan anlaşılıor paranoyak ruh haliniz..

İDDİA etmiyorum her haberiniz çamuurr..

Her iddia muteber değildir ne bu böyle iddia bayisine çevirdiniz siteyi..

Okumuyorum yazıyı başlıktan anlaşılıor paranoyak ruh haliniz..

İDDİA etmiyorum her haberiniz çamuurr..

pkk'yi destekLeyenLere karsi biraz sesini cikar
pkk'li kahpeLere bir tomar maas bagLayanLara sesini cikar

camurmus

bos bos konusma

Boş boş konuşmaymış.

Boş konuşmayın diyenlerin boş konuşması yok mu? Güler misin? Ağlar mısın?

Baykal 20 yıldır Chp nin başında ve ben onu yaklaşık 2003 seçiminden bu yana tanıyorum. O günden bu güne kadar yaptığı siyasette en ufak bir değişim olmamıştır ki zaten bu yüzden iktidar olamıyor.Kaç tane projesi var bu kadar süre içerisinde? En iyi bildiği iş "ÇAMUR AT İZİ KALSIN".

Çıkarıyor bir dosya Deniz Feneri dosyası diye sonuç fos. Ordan başka bir iddaa atıyor 1-0 öne geçiyor. Hükümet cevap veriyor 1-1. Almanya'dan para aldığına dair Almanya'dan doğru mu diye belge isteniyor ama Almanya göndermeyi reddediyor. Deniz Feneri dosyası için koşa koşa Almanya' ya giden CHP burda bir harekette bulunmuyor. Bu iddaayı çürütmeye yönelik hiç bir girişimde bulunmuyor. Şimdi de gene bir iddaa atıyor ortaya.

Hüseyin Çelik de, "hp Genel Başkanı Deniz Baykal'a Van'da Yapılan Saldırının Kendisi, Akrabaları Ve Partisi İle 'Uzaktan Yakından İlgisi' Olmadığını İfade Ederek, "Sayın Baykal, Şayet İddialarını İspat Etmezse Kendisini Kamuoyu Nezdinden Müfteri İlan Edeceğim Ve Attığı Bu İftiradan Dolayı Kendisine Dava Açacağım" diyor.

Baykal ispatlayabilecek mi?
Elinde belge olsaydı bunu iddaa ettiği anda neden çıkarmadı? Şov mu yapıyor yoksa Chp genel merkezinde yeni bir dosya mı hazırlatıyor?

boşver arkadaş en iyi yapabildikleri 2 şeyi söyliyim

1- çamur atmak
2- b.k atmak

Millette bunları bi attı hala çırpınıyorlar

Bu ülkede önceliklerinin farkında olan kaç insan var çok merak ediyorum...

Hala chp yi kötülemek ugruna dtpnin şakşakçılıgını yapabiliyorlar...

Demekki bu insanların bagı vatandaşlık degil başka baglarla destekleniyor...

Ayrıca her konuyu çamur atıyorlar diye geçiştireceginize... Çıkın karşımıza... "Al kardeşim sana belge" deyin... Bizde size "Haklısınız hata yapmışız" diyelim...

Ama yok... Beyinler yıkanmış tertemiz... Gözler kapalı... Kulaklar duymaz... İşte akp... Eserinle gurur duy!!!

Hala Akp Chp Dtp kavgasındasınız. Gözlükleri Çıkarında Bakın Bi millet içn kim ne yaptı ? Alayı düzenbaz alayı Sömürdü devleti. :cursing::cursing::cursing:

boşver arkadaş en iyi yapabildikleri 2 şeyi söyliyim

1- çamur atmak
2- b.k atmak

Millette bunları bi attı hala çırpınıyorlar

CHP Veya MHP veya diğer muhalefet yapsa... çamur bok atmak olmuyor ama AKP Yaparsa BOk Atılıyor ÇAmur Atılıyor...

Ya Tabi ÖYleydi Demi... 2.Peygamber Son Osmanlı Padişahım Çok Yaşa :)

..:..bu çeLik elime bi geçse var ya ona neLer yaparım neLer pis herif onun yüzünden neLer cektım karaktersiz herif ..:..

Geri