Vakİt RezİllİĞİ

Aklımdan geçenleri yazsam 1 sene banlanırım.. Sadece Sizin gibilelere şeytanla işbirliği yapan lanetlenmiş iblisler diyorum........SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ .....

Hz. Aliye Peyganberimiz şöyle buyurmuş..
Ümmetimden Birtakım zümreler türeyecek Onlar kurarnı öyle okurlar ki ,sizin okuyuşunuz onlarının kinin yanında hiç kalır.Namazınız da namazlarına göre bir hiç kalır.Orucunuzda oruçlarının yanında bir hiç kalır.Kuranı okurlar.onu lehlerine zannederler halbuki o aleyhlerine olacaktır.Namazları köprücük kemiklerinden öteye geçmez.Nitekim onlar okun yaydan çıktığı gibi islamdan hemen çıkacaktır...." hadis"

İSLAMI YOBAZ VE BATILDAN KURTARAMADIK.KADIN VE İNSAN DA HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALAMIYOR...

"karanlık" adlı kullanıcı gercekten günümüzde ki karanlık insanların bir temsilcisi gibi davranıyor.

fikirleri ve yazdıkları 100 yıllar oncesinde bile o donem için "karanlık" sayılıyordu. simdiyi düşünün bir de=)

İslam'a bu gazete kadara zarar veren bir yayın organı daha görmedim.
Her yaptıkları falso, birde islamcı kisvesine ürünüp böyle konuşuyorlar.
İnsanları İslam'dan uzaklaştırıyorlar. İnşallah bir an önce kapanır.

birbirinize hakaret etmeden tartısmayı bilmiyosunuz

ülke sorunlarına yada gündeme ilişkin yorumlar yapıyosunuz

degazor sana katılmamak elde degil seviyeyi iyice düşürdüler

bunların arasına modların katılması ayrıca benı üzdü

tekrar uyarılmaycaksınız herkes konumu ve nerde tartıstıgının farkında olsun

gerçek islam böyle değil öyle gösterseler bile öyle değil buna inanıyorum

birbirinize hakaret etmeden tartısmayı bilmiyosunuz

ülke sorunlarına yada gündeme ilişkin yorumlar yapıyosunuz

degazor sana katılmamak elde degil seviyeyi iyice düşürdüler

bunların arasına modların katılması ayrıca benı üzdü

tekrar uyarılmaycaksınız herkes konumu ve nerde tartıstıgının farkında olsun

konum ve yer gozetmeksizin insana ve düşünceye saygı gosterilir, yabaniye ve vahşete değil...
uyarını aldım iyi forumlar

Vakit'in bu yaptığı ilk değil ki, sonda olmacağı kesin
bunun medya özgürlüğüyle zerre kadar alakası yok gereği kadar hatta daha fazla özgürlüğe sahipler
hatta şöyle ki bu gazetenin yazarı beyler Başbakan'ın uçağında oturacak koltuklara sahip sayılı insanlardan
ama ben acıyorum bu zavallı zihniyete

çünkü Vakit'e bakılırsa
-Tuzla'da içki içildi diye 17 Ağustos depremi olmuştur,
-Madımak katliamını yapanlar kahramandır
-Kızlı erkekli yılbaşını kutladıkları için, Allah onlara cezalarını vermiştir
-Kimse tarafından tanınmazken, 14 yaşında kıza yaptıkları ile meşhur olan Hüseyin Üzmez de büyük insandır
-Başı açık kadınlara hayat kadını gözüyle bakılmalıdır

bütün bunları kabul edebilecek midesiz olanlar varsa bu çevreler Vakit çevresinde yazılanlara elbette alkış tutacaklardır.

ölmüş insanların arkasından ileri-geri konuşanlara ve onlara gıyaben iftiralarda bulunanlara yazıklar olsun
bunu medyanın özgürlüğüne çekmeye çalışanlar da öncelikle Vakit gazetesi tarafından övgü yağmuruna tutulan sayın Başbakan Tayyip Edoğan'ın "bu gazeteleri almayın" sözlerine yorum yapsınlar

ben de kızlı erkekli bi grupla kutladıydım ya yılbaşını. ev de kombiliydi.. biz niye ölmedik acaba? yeteri kadar eğlenmedik heralde..

Ben de yılbaşını kutladım, hem de çam ağacı da aldım, ışıklı, kendinden üslü bişiy. Benim süslememe bile gerek kalmadı. Ama hiç te ölmedim. :)))

Aynı gerici, aynı insan düşmanı yorumları nedense hep duymaya devam ediyoruz maalesef. 1999' da Adpazarı' ndaki depremden sonra bir tane yobaz hoca demişti ki; depremde iyiki çocuklar öldüler. Şimdi cennete gittiler. Eğer büyüselerdi günah işleyip cehenneme gideceklerdi. Yine benzer gerici kaynaklara göre depremin olmasının sebebi, Gölcük' te subaykların kuran-ı kerim üzerinde zıplayarak dans etmeleriymiş. Sonra da aklıma kuran kursunda, devlet denetiminden yoksun bir şekilde ölüme terk edilen, bir başka deyişle devlet tarafından katledilmesine göz yumulan çocuklar geliyor. Hepsi aynı gerici, çağdışı zihniyetin ürünleri. Okuları camiye dönüştürmek isteyen kör cahil zihniyet vardı birde. Maalesef Türkiye bu gerici zihniyete teslim edilmek isteniyor. İşin en ilginç yanı, bu fikirler allanıp pullanıp İslam diye yutturulmak isteniyor. Düpedüz gericilik insan düşmanlığı hatta hayvanlık bu zihniyet.

Vakit gazetesi yazarlarını Filistin de İsraile karşı taş atarken görmek isteriz. Sobalarının yanında kıyamet alametleri yazarken değil...

Başlığın değiştirilmesini talep ediyorum. Yine vakit yine rezillik :)

bu gazete genel yayını müdürü başta olmak üzere, taaaa temizlik işçisine kadar , vereceksin bunları HITLER'IN eline , atacak bunları bir gaz odasına , açacak gaz musluğunu sonuna kadar .... ondan sonra seve seve kutlatacaksın bunlara yılbaşını .....

burada aslı yobazın,geri kafalının,cani ve katil ruha kimin sahip olduğu ortaya çıkmış oldu. Siz böyle düşünürseniz karşı taraf da doğal olarak sizin için aynı şeyleri düşünebilir fakat biz bu oyunlara gelemeyeceğiz.Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle düşünsün,onu savunsun.Fakat görünen o ki bazı çevrelere Vakit'in haberleri çok dokunmakta.Tabii Türkiye'nin Malezya,Fas,İran gibi bir ülkeye dönüşeceğini düşünerek bu tür haberlerden rahatsız olabiliyorlar. Buna gerekçe olarak da çağdaşlaşmayı,demokrasiyi gösteriyorlar halbuki demokrasi,çağdaşlık,özgürlük vb. ögeleri savunan bazıları da kendine Hitler'i örnek alıyor.İlk önce herkesin kendine bakması lazım ben kimim ve hangi dünveyi savunuyorum ve gerekçelerim neler? Tabii bunların hepsinin altında az önce söylediğim gibi Türkiye'nin İran' a dönüşmesi gibi bir korku var.Neden korku? Çünkü o zaman istedikleri gibi açık saçık giyinemeyip türlü ahlaksızlıklar yapamayacaklar,ya da yapmak isteseler de ortada görünen ne bacak olacak ne de göğüs yani göz görmeyince heves de bitecek. Ama şöyle düşünün bugün tecavüz olayları,magazin hayatındaki insanların bir gün onla diğer gün başkasıyla nikahsız birlikteliği ne kadar doğru acaba sayın çağdaş görüşlü arkadaşlar. Eğer laiklikle çağdaş olunsaydı bilim ve teknoloji ye ne hacet vardı ki bugün gördüğümüz üzere ne kadar geri kafalı,yobaz,dinci vs.. dersniz deyin İran bizden çok çok öndedir.Bir kere İran'ın kendi ürettiği arabası var,nükleer güce sahip olmasına az kalmış,bilmem kaç km menzilli füzeleri ve roketleri var,yine teknoloji de ilerleyen bir ülke ve ayrıca sanata ve resime de önem veriliyor.Yine hiç aklınıza gelmez bugün Pakistan'ın bile Nükleer gücü var.
Ayrıca değinmek istediğim başka şeyler de var da burası konusu değil.Yazılacak çok şey var ama Türkiye'nin bugün kendi ürettiği arabası bile yok sadece yabancı firmaların ürettiği bazı fabrikalar var isim vermeyeyim. Türkiye adına çok yazık ve biz üzülüyoruz.Kalın sağlıcakla ve bol bol okumanızı tavsiye ederin ama objektif yazarların kitaplarını....

Geri