Vakİt RezİllİĞİ

Bunlarda insan mı? İnsan bozuntuları siziii. Allahın yobaz paçavralarrı...

Duyunca öfkemden ne yapıcaamı şaşırdım...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Allah benzetmesin ama sizlerin evlatlarınız herhangi bi nedenden ötürü ölselerdi ne yapardınız...Sizde hiç mi Allah korkusu kalmadı, ar namus kalmadı ki böylesine iğrençleştiniz...

Bence Su Gazeteyi kapattırmak lazım yaa bu bole gıtmez arkadaslar ? Olenlerın Günahlarını Allah affetsın

kınıyoruz

Yazık ya bu 1 degil 2 degil bu kadar yobazlık olmaz samanyoluda vakitin yazdıklarının arkasında

samanyolunu ve vakit gazetesi yazarlarını
KINIYORUZ

O vakit gazetesi yazarlarının çizerlerinin artık kim var kim yoksa hepsi evlerinde kuru pasta - limonata ve tombala eşliğinde mi tamamlamış geceyi ? Utanın be , ADAMLAR DOĞALGAZ İHBARLARINA GÖRE ÜST KATLARA BAKIYOR , GENÇLERİN DAİRESİNE UĞRAMIYOR BİLE... Bunları eleştirsinler. Kıç büyüttükleri için atıp atıp tutuyorlar....

klasik vakit rezilliklerinden bir tanesi.

bu insanlardan baska türlü yorum beklemek tuhaf olurdu zaten.

Vakite laflar hazirladim ve saydimda ama simdi burada yazsam birileri sikayet edip banlatmaya calisacak beni ama anlayan anladi.

Bütün dünya Filistin'i takmadan yilbasini kutladi da o kadar insan arasindan gidip bu 7 genci mi secti Allah cezalandirmak icin? Sirf kendi kücük bagnaz, yobaz beyinlerini tatmin edebilmek icin böyle yazilar yaziyorlar. Peki bundan 6 ay önce gaz patlamasi sirasinda Konya da kacak Kuran kursunda ölenler hakkinda ne yorum yapmislardi hatirlayin. Onlari da sehit ilan etmislerdi. Sirf kendi hatalarini kapatmak ve aileler kendilerinden davaci olmasin diye. iste bu kadar bunlarin müslümanligi da adalet anlayisi da adiligi de.

imzamı atıyorum altına

bence farklı bi anlayısla yaklasmıslar olaya...

medya özgürlüğü yok mu bu ülkede...?

uğur dündar dağlıcayı pervasızca abartınca sorun olmuyodu simdi mi sorun oluyo...

medya özgür ve farklı bir anlayısla ama insanlık namına yaklassın olaya

Eskiden bu forumda çok ciddi ve hareretli fikir tartışmaları olurdu.Son zamanlarda asıp-kesmeler,gaz odalarına yakmaya kadar varan sadist ruhların uğrağı haline gelmiş durumda.İnsanlık dersi vermek için kan akıtıp,zulüm yapma örneğini ancak insanlık,vicdan ve akıl yoksunu insanlardan beklenebilir.
Medya;
hangi düşünce ve tarzda yayın yaparsa yapsın sonuçta ticari bir emtia amacı güder.Amaç çok satmaktır ama nasıl satarsan sat mantığı yer etmiştir.99 depreminde göçük altındaki adama ,tayfun taliboğlunun mikrofonu garibanın ağzına dayayıp
-acıyormu kardeş? diye sorduğu ,rayting uğruna (sözde habercilik adına) hiç kimseye yardım etmeden çekip gittiği zamanları çabuk unutmuşuz herhalde.Bu haberi bu gün vakit yapmasa başkası yapacak.
Ölenin ardından konuşmanın yasak olduğu dinimizde,Allah'a imanın sadece kişinin kendisini bağladığını bildiği halde bu başlığı atmanın sadece ticari bir ranttan öteye gitmeyeceğini anlamamız gerek.
Ama onaylanacak ve tebrik edilecek bir yanı olmadığı açık olan bu yaklaşımı için bende kınıyorum.Herkes ameli ile değerlendirilir.

vakit çok büyük saygısızlık yaptı... asıl yobazlığı asıl adiliği ankara doğalgaz dağıtım müdür'ü yaptı... "o manzarayı görmenizi istemezdim çocukların biri oradaydı bir oradaydı bi taneside yarı çıplaktı..."
halbuki eve giren ve kapıyı açan çilingir'in söylemelerinde böyle bişey yok... ayrıca diyelim var sanane... Melih Gökçek ve Ekibini Tebrik Ediyorum... Ve yukarıda Tanrı var o herşeyi görüyor:.. SAYGILARIMLA..!!

Birde yilbasinda Filistinlilerde öldü. Acaba Tanri onlari ne icin cezalandirdi da baslarina cezasini israil bombalari olarak verdi.
Vakit bunun da cevabini versin bir.
Gazeteye bak ya yazari sübyanci, yaptigi haberde resmen kina sürmüsler bir taraflarina 7 tane genc yilbasinda öldü diye. Ne bicim insan bunlar. Düsündükce sinirleniyorum.

medya özgür ve farklı bir anlayısla ama insanlık namına yaklassın olaya

tamam insanlık tarafından olarak bakalım bide sizin açınızdan...

bu ülkede medya artık inandırıcılığını kaybetmiştir..

inandığım aldığım gazeteler dışında yazan bişeye inanmam...

daha bu hafta hürriyet gazetesi israilin filistine saldırması için " filistine karşılık verdi diye çıktı " manşete... o özgürlükse buda özgürlük.. o düşünceyse buda düşünce...

Her ne şekilde olursa olsun ölen insanlar arkasından yapılmayacak yakıştırma

Ancak bunlar dindar falan değiller, olamazlar. Çünkü Dinimiz ölenleri rahmetle anmayı emrediyor (Ne olursa olsun)

Bela okumuyorum dönüp bana gelir diye ancak esefle kınıyorum ve tükürüyorum sahte suratlarına!!!

tamam insanlık tarafından olarak bakalım bide sizin açınızdan...

bu ülkede medya artık inandırıcılığını kaybetmiştir..

inandığım aldığım gazeteler dışında yazan bişeye inanmam...

daha bu hafta hürriyet gazetesi israilin filistine saldırması için " filistine karşılık verdi diye çıktı " manşete... o özgürlükse buda özgürlük.. o düşünceyse buda düşünce...

Bu ne demek ya özgürlük var istediklerini yazarlar demeye getiriyorsun ve dediklerine kilif olarakta hürriyete sunu yazmisti diyorsun. Bana ne hürriyeten. Hala su anda bile nasil bir piskinlikle vakiti savunabiliyorsunuz ve bunu müslümanliginiza ve insanliginiza nasil sigdirabiliyorsunuz anlamiyorum.

Bu ne demek ya özgürlük var istediklerini yazarlar demeye getiriyorsun ve dediklerine kilif olarakta hürriyete sunu yazmisti diyorsun. Bana ne hürriyeten. Hala su anda bile nasil bir piskinlikle vakiti savunabiliyorsunuz ve bunu müslümanliginiza ve insanliginiza nasil sigdirabiliyorsunuz anlamiyorum.

bişeyi bişeye sığdırmaya çalıştığımız yok..

bak olmadı simdi... biz türkiye olarak atatürkün belirtiği çizgiden gitmeliyiz... oysa atatürk düşünce özgürlüğüne önem verirdi... herkesin düşüncesinede saygı gösterirdi... yoksa öyle değil miydi..

gazetenin yazdıkları bana mantıklı geliyo sana gelmeye bilir..

bak hem sana kemal kılıçdaroğlunun söyledikleri bile mantıklı geliyo:D demek ki aynı şeyleri düşünmüyoruz... aramızda uçurumlar olabilir... bu çok normal ... ama bunu müslümanlığa bağlarsan işte orda yanlıs yaparısn...

bişeyi bişeye sığdırmaya çalıştığımız yok..

bak olmadı simdi... biz türkiye olarak atatürkün belirtiği çizgiden gitmeliyiz... oysa atatürk düşünce özgürlüğüne önem verirdi... herkesin düşüncesinede saygı gösterirdi... yoksa öyle değil miydi..

gazetenin yazdıkları bana mantıklı geliyo sana gelmeye bilir..

bak hem sana kemal kılıçdaroğlunun söyledikleri bile mantıklı geliyo:D demek ki aynı şeyleri düşünmüyoruz... aramızda uçurumlar olabilir... bu çok normal ... ama bunu müslümanlığa bağlarsan işte orda yanlıs yaparısn...

Ne yani gazetenin yazdigi yilbasi kutluyorlardi o yüzden öldüler lafi sana mantikli mi geldi simdi yani? Ee o zaman bana cevap ver Filistinliler yilbasi kutlamiyor o zaman ne diye ölüyorlar. Ne diye Allah onlarin cezasinida veriyor israil olarak.

Bu insanlikla bagdasmayan sübyanci gazetesinin ölülerin arkasindan yazdiklari sana mantikli geliyorsa ben sende kesinlikle mantik aramam. Bir gün kendi karanligindan cikman dilegiyle.

üzmezi okuyan ve savunan zihniyet bu
gazete denen paçavraya gelince
vakti geldide geçiyor bile
bunlarmı müslüman
dini siyasi emellerine alet eden aşağılık insanlar bunlar
önceki adı akitti kılıçdaroğluna hakaretten ceza aldı ödeyemedi adını değiştirdi.isim hakkını borcunu ödemediği için kılıçdaroğlu aldı
bunların vakti çoktan geldide geçti bile
bunların kalbi beyni ruhu çürümüş
kokuşmuşların yaptığı haber bu kadar rezil olur ancak

Ne yani gazetenin yazdigi yilbasi kutluyorlardi o yüzden öldüler lafi sana mantikli mi geldi simdi yani? Ee o zaman bana cevap ver Filistinliler yilbasi kutlamiyor o zaman ne diye ölüyorlar. Ne diye Allah onlarin cezasinida veriyor israil olarak.

Bu insanlikla bagdasmayan sübyanci gazetesinin ölülerin arkasindan yazdiklari sana mantikli geliyorsa ben sende kesinlikle mantik aramam. Bir gün kendi karanligindan cikman dilegiyle.

dur ya nereye ?????

bak ben sana bişi diyim mi.. DİL NE KADAR AÇIKLAYICI OLSADA ANLATTIKLARIN SADECE KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLECEĞİ KADARDIR... ben simdi sende mantık aramam felan deyip seviyemi düşürmem... sen anlayacağını anlarsın...

üzmezi okuyan ve savunan zihniyet bu
gazete denen paçavraya gelince
vakti geldide geçiyor bile
bunlarmı müslüman
dini siyasi emellerine alet eden aşağılık insanlar bunlar
önceki adı akitti kılıçdaroğluna hakaretten ceza aldı ödeyemedi adını değiştirdi.isim hakkını borcunu ödemediği için kılıçdaroğlu aldı
bunların vakti çoktan geldide geçti bile
bunların kalbi beyni ruhu çürümüş
kokuşmuşların yaptığı haber bu kadar rezil olur ancak

Zaten tuvalet kagidinin bile bu gazeteden daha fazla islevi var. Hic olmazsa o temizliyor bu gazete gibi saga sola pislik atmiyor.

dur ya nereye ?????

bak ben sana bişi diyim mi.. DİL NE KADAR AÇIKLAYICI OLSADA ANLATTIKLARIN SADECE KARŞINDAKİNİN ANLAYABİLECEĞİ KADARDIR... ben simdi sende mantık aramam felan deyip seviyemi düşürmem... sen anlayacağını anlarsın...

Sen sorduklarima cevap versene demogoji yapacagina.

Zaten tuvalet kagidinin bile bu gazeteden daha fazla islevi var. Hic olmazsa o temizliyor bu gazete gibi saga sola pislik atmiyor.

Sen sorduklarima cevap versene demogoji yapacagina.

ne sordun kardeşim göremedim..

anasini satayim sanki 14 yasindagi kiz cocugunu taciz eden baska kafadandi

Geri