vahitbudak icin chamur yada react0r veya baska biri davranisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vahitbudak

Banned
Reaction score
0
Abicim tek kelime ile bomba gibi kopurmek uzereyim! Sahsima yapilan haksiz davranistan dolayi 3 seneden beri uye oldugum siteden ban yedim! sebebeni lutfen buraya yazin su sebepten oturu, hangi forum kurallarina aykiri beraber bulamim ve siteyi actigim su uyari mesaji geldi

"burasi t.c sinirlari icinde barinan site isene gelmezse gelme bir daha" boyle adam eksitmek kolay mi? her gelen kafasina gore adam mi eksitecek hep boyle??? banlanma sebebini FORUM kurallari cercevesinde lutfen tekrar ediyorum. ben solim hic bir forum kurali ile alakali degil tamamen -FIKIR siyaset uyusmazligi yuzunden bir kisi boyle yaptadi

Nasil bi durum boyle ya isine gelmezse gelme! rahat rahat deniliyo hemde, ben bu siteyi dah adil daha demokratik bir site zannediyordum sanirim yanildim veya yanilmadigimi ispat edin cikin adam gibi sebep budur deyin hakli iseniz URAMAYIZ BIR DAHA olay bu kadar basit

eyvalla

smodlar cevap verecktir ama.. 3 senedir üye olduğun siteye 85 adet mesaj yazmışsın.. pekte siteyle alakan yokmuş sanıyorum...

Sanırım bu mesajından dolayı banLandın..

hoooost arkadas dusturunu al! Ustada sozlerinde dikkat et bu kadari da fazla aslanim!
itirazi olan sensin dostum benim t.c ile sunda isim olmaz! sikayetemizi yapacsagimiz daha saglam kaynaklar mekanlara gucumuz yeter! demokrasiden, hukuktan aciz bi care Ataturkun kurdugu devlete mi sikayette bulunacam? ve senin gibi biri icin mi? neden buna gerek duyayim ki
ne guzel bir ata sozu vardir "it iti isirmaz"
iste sizin gibiler yuzunden Karalama kampanyasi herzaman reklam olmustur ve olacaktir
dedigim gibi Risale-i Nur lari analamak her yigidin harci degildir anlamiyorsan oturcaksin kosende anlayanlardan dinleyeceksin!

Sana bu mesajdan doLayıda

burasi t.c sinirlari icinde barinan site isene gelmezse gelme bir daha

denmesi anormaLmi sence..

Sanırım ben banLamıstım seni simdi hatırLadım.. Şikayetinde bana ;) Buyur Söv ßakaLim.

Bu banlanmak için bir neden değilmidir sence vahit arkadaş. Hem T.C hemde Atatürk'e hakaret etmişsin?

Sanırım ben banLamıstım seni simdi hatırLadım.. Şikayetinde bana ;) Buyur Söv ßakaLim.
yeni bir uye olarak sızın kararlarınız hakkında yorum yapmak haddime degıldır ama gercekten cok haklı bır karar..

Abicim tek kelime ile bomba gibi kopurmek uzereyim! Sahsima yapilan haksiz davranistan dolayi 3 seneden beri uye oldugum siteden ban yedim! sebebeni lutfen buraya yazin su sebepten oturu, hangi forum kurallarina aykiri beraber bulamim ve siteyi actigim su uyari mesaji geldi

"burasi t.c sinirlari icinde barinan site isene gelmezse gelme bir daha" boyle adam eksitmek kolay mi? her gelen kafasina gore adam mi eksitecek hep boyle??? banlanma sebebini FORUM kurallari cercevesinde lutfen tekrar ediyorum. ben solim hic bir forum kurali ile alakali degil tamamen -FIKIR siyaset uyusmazligi yuzunden bir kisi boyle yaptadi

Nasil bi durum boyle ya isine gelmezse gelme! rahat rahat deniliyo hemde, ben bu siteyi dah adil daha demokratik bir site zannediyordum sanirim yanildim veya yanilmadigimi ispat edin cikin adam gibi sebep budur deyin hakli iseniz URAMAYIZ BIR DAHA olay bu kadar basit

eyvalla

senin gibileri SINIRSIZ BANLAMAK lazim

karma gerekli açıklamayı yapmış arkadaşım..
ve yazdıklarının savunulacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum ki karma banlamasaydı emin ol diğer tüm smod'lar seni bu mesajından ötürü banlardı..

ayrıca neden banlandığını öğrenmek için konu açmak yerine altta verdiğim konu linkini kullanmalısın..
konuyu kapatıyorum..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=108059

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri