Vıdeo Eklemek

qweqqq

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR DİKKAT ETTİM SANIRSAM KONU AÇARKEN VIDEO EKLEYEMİYORUZ BU YÜZDEN ÇOK SAYIDA KONULARDA LİNK VERİYORLAR VE MİLLET LİNKE GİRMEK İSTEMDİĞİ İÇİN ÇOĞU KONU BOŞTA KALIO VE KONU KALABALIĞI OLUŞUYOR HALBUKİ KONU AÇARKEN ENBED KODUYLA VEYAFTA KENDİMİZ SİTEYE VIDEO UPLOAD EDEREK VIDEO YÜKLESEWK DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE HACKHELL KULLANICILARININ İLGİNÇ VIDEOLAR BULACAĞINA EMİNİM BUDA HEM HERKEZİN DAHA İŞİNE GELİR HEMDE HACKHELL İN ÖRNEĞİN SERBEST KÜRSÜDE ÜYE KONU AÇTIĞI ZAMAN BELKİ ELİNDE DAHA KİMSENİN GÖRMEDİĞİ BİR VİDEO VARDIR VE GÜNDEMİ DEĞİŞTİREBİLECEK BİR VIDEODUR NİE BÖYLE ÖNEMLİ BİLGİLER GÖRÜNTÜLER HACKHELLDEN ÇIKMASIN HEM ONU HACKHELL DE PAYLAŞTIĞI İÇİN SİTENİN POPÜLERLİĞİ DAHADA ARTACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLE BİRŞEY YAPILSA İYİ OLMAZ MI?

SİZLERİNDE DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM...

Ewet Arkadaşlar Hiç Görüşü Olan Yokmu?

Youtube linkleri ekleyebilirsiniz fakat şuan youtube kapalı

Bunun dışında nasıl bir video ekleme sistemi düşündünüz acaba? Sitenin database ine mi? 800.000 küsür üyeli bi forumdan bahsediyoruz, herkes bi video yüklese külliyen çökmezmiyiz acaba =)

Linke girmek istemeyen üye girmesin boşver.

Doğru Diyorsun Ama Netlogun 3 Milyona Yakın Kullanıcısı Var Ve Herkez Upload Edebilior Vıdeo Okadar Zor Olmasa Gerek Oda Olmuosa Bu Vıdeoların Enbed Kodunu Ekleyebilsek Daha Iyi Olmazmı Diye Düşünüyorum

Geri