vürüs girdi pcme

gorkem006

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bı kaç gun önce pce bı flaş disk taktım ve pce vurus gırdı galıba rest çektı
pc açılırken mavı ekran geldı dıskınızde dosyalar kaybolmuş olabılrı bu testı ıptal edebılırsınız ancak yapılması önerılır gibi vs sonra yaptı testı pc açıldı ve sistem cıddı bır hatadan kurtarıldı dedı hata raporu gönder gönderme çıktı görnderme dıorum rest atıo gönder dıom donu rest atıo pcı sistem gerı yuklmee ile öncekı zamana aldım bıraz duzeldı sonra tekar restı çaktı format attım herşey tm oldu dedım pc donuo sankı formattan önce daha hızlıydı sonra antıvurus yukluecem antıvurusu yukluo guvenlık duvarında hata verıo nod 32 aktıf degıl gıbı ve benzerı böle hatalar verıo masasausutunden programa gelıom çift tıklıom rest atı o tekrar formatı çaktım bu sefer de antıvuturle winrar yuklenmıo wınrarı yaptım antıvurus olmuo pcı cıe götrdum pcde hala vurus var dedı bu vurusu nasıl sılebılırım hddden

virüs d sürücüsüne ve yedeklerine bulaşmış olabilir format attığında hiç bi driveri ve proğramı kurmadan antivirüsü kurman lazım yok eğer yine engelleniyorsa o zaman biosa bulaşmış olabilir bu şekilde bi dene

pekı eger yıne öle olmassa bıosa nasıl format atabılırım bios pılını çıkarıp bı kaç dk beklesem olmazmı

Eğer gerçektende sorun bu kadar büyükse ben olsam sadece C: ye değil tüm disklerime format atarım. Bu kesin çözüm. menejer66 kızmasın ama bence BİOS ta sorun yok.

Geri