vücut geliştirme

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
ya aramızda vücut geliştirme ile ilgilenen varsa mesaj atsın tanışıp kaynaşalım
ilaç kullanımı hakkında bilgi alışverişi yapalım dimi yaaaaaa aaaaa
:Sopa

Ben ılac kullanmadım ama Bana ılaclar hakkında bılgı verırsen sevınrım..Yan etkılerı neler? ne Kadar surede etkısı var ılacların?

ben yaptım ve 1-2 hafta iciNde tekrar baslamayı dusunuOrum

6 ay her akşam ama her akşam 70 defa şınav çektim . zaten boksörüm . halter de çalışıyorum . bol bol sebze yedim . şimdi ise demir gibi yumruklarım , belirgin olarak göğüs ve omuz kaslarım var :)

belirgin olarak göğüs deme yanlıs anlasabilir o ;)

uzun bır sure yaptım sonra bıraktım.. bu ısı yapacaksınız oncelıkle basınızdakı egıtmen ın cok ıyı ve sertıfıkalı olması lazım.... ılk basladınızda 1-2 hafta sıddetlı agrılar yasayacaksınız hatta kollarınızı bır kac gun kullanamayacak duruma gelebılırsınız.. antreman programları vardır bu prgramın saatlerıne ve calıstıracagını bolegelerının sıralamasına eksıksız uymak zorundasınız... vucut gelıstırmek sabır ısıdır.. ole 3*5 ay da olcak ıs degıldır.. ıyı bır beslenme programınız olmalıdır.. sabah kahvaltısını kesınlıkle yapmanız sart... ogunlerınızı duzenlı sekılde yemelı ve ara ogunler koymalısınız kendınıze.. tavuk -yumurta-balık bunlar kesınlıkle ogununuzde bulunmalı....

ılac kullanmak profesyonellık ıster... uzman kontrolunde kullanmanızı tavsıye ederım.. ılac kullnımı oncelıkle proteın tozlrı ıle baslar markalarına gore kalorı degerlerıde degısır.. bazısında 1 bardak ıcecekte 5000kalorı bulunurken bazı ıceceklerde 8000 dır bu oran... proteın tozunu sadece antrenmanlarda kullanın
antrenman dısında kullnmayın.. nedenı normalde antrenmanda 3000 kalaorı yakıyorsanız 5000 lık tozun 2000 ı sıze kılo olarak gerı donecektır.. eger atrenman dısında kullnırsanız 5000 de sızde kalır ve bu sıze yan etkıler olarak gerı doner(alerjı-hormanalbozukluklar-falan fılan)
bırde amınolar vardır... amınolar genelde en son noktada kullanılır ıgne ve hap olarak satılır kesınlıkle ve kesınlıkle uzaman kontrolunde kullnılmalıdır... kası parcalamakta kullnılır...2 yıl vucut gelıstırırsın okuz gb olursun ama baklavalar gozukmuyodur hala.. 4 ay amıno kullnırsın usttekı yag dokusu erır ve ozlemını cektıgın o kaslar belırmeye baslar bole bısey ıste....
ısınmadan kesınlıkle antrenmana gırmeyın sakatlanma olasılıgınız %99 dur
kuralara uyun verılen saat ve program dısına cıkmayın..... ve sabredın.... ılacları bılmeden ogrenmeden almayın kullnamayın... erken yasta ölme kısırkalma olasılıgınız %80 dır....

Ronie coleman benim abimm olduğu için ilgi oradan başladı:Dewde kendi çapımızda indirip kaldırıyoruzz işte=)sertifikalı hoca olarakda ronienin jay cutlerın filmlerine bakıp yapıyozz..hap olayıda dostum sakat bişey princeofdarkness hocamın dediğii gibii uzman birisinin kontrolünde olması lazımm +bide senin isteğine kalmış hapsızda yapılıyo bu işler fakat balonn gibi şişermek istiyosan kolayıda hap ve iğne:)

ben 3 haftadır gidiyorum arkadaşlar ama baya bi fark oldu 3 haftada bukadar olacağını tahmin etmiodum ama güsel oldu :)
ilaç kullanmadım ve kullanmıcamda ama protein almayı düşünüyorum!

İlaç Kullanmadan Olmaz

Size en büyük tavsiyem yukarıda arkadaşın belirttiği gibi kesinlikle ısınmadan antremana girmeyiniz. ikincisi bu işi bilen bir hocayla beraber antreman yapmanız gereklidir.ilaçlara gelince vücut geliştirebilmek için şarttır. kullanmazsan belirli bir noktaya kadar geliştirebilirsin. ilerlemen çabuk olmaz.kullanmak zaman kazandırır.her ilacı da kullan demiyorum.
1) Aminoasit kesinlikle kullanman lazım
2) BCAA vücutta üretilmeyen bir aminoasit grubudur.
3) Creatin Monohidrat olmazsa olmazdır. ama pek tavsiye etmem çok kısa zaman içinde vücutta belirli bir şişme gözlenir. ama ilaç kesildikten 1 ay içinde eski halini alabilirsin. Aşırı derece enerji verir.
4) L-Glutamine vücuttaki aminoasit grubunun %50 sini oluştururlar.
Bence bu 4 ilaç türü vücut geliştirmen için birebirdir. çok kısa bir sürede gözlegörülür bir kas yapımı oluşturabilirsin.

çok kısa sürede kendini yıpratmanın anlamı yok BCAA yı kesinlikle bende tavsiye ediyorum ama yeni başlayan biri için değil, en az 3 ay sonra aminoasit almaya başlanmalı..

ilaçları kullanmadan önce en az 1-2 aylık bir çalışma süresinden sonra kullanılmasını tavsiye ederim.vücudunbelirli bir yapıya ermesinden sonra yani. kullanım zamanları da çok önemlidir. antermandan önce yada sonra kullanılması, kaç adet kullanılması gerektiği önemlidir. daha fazla ilaç almak daha çok kas yapacağınız anlamı gelmez. metabolizma kendisi için gerekli olanı alır fazlasını idrar yoluyla atar. herşeyin fazlası da zarardır. 2 aylık kullanımdan sonra özellikle CREATİNE kullanımı 2 hafta süreyle bırakılmalıdır. yoksa KARACİĞERDE ciddi ve kalıcı hasar bırakır. deyatlı bilgileri ve ilaç kullanımı hakkında bilgiyi linkten sağlabilirsiniz. tavsiye ederim ben kullandığım ilaçların hepsini buradan satın aldım. artı olarak taksit imkanı da var 12 aya kadar.

SAĞLICAKLA KALIN SPOR YAPIN.

http://www.neosante.com/22/

Geri