Vücudunuzda Dövme Varmı?

Vücudunuzda Dövme Varmı?

• Kullanılan toplam oy
    47

*CüCüK*

New member
Reaction score
0
Vücudunuzda Dövme Varmı?

Varsa nerenizde var...

Yoksa yaptırmayı düşünüyormusunuz ve nerenize?

Kalbimde bir tane var ALLAH yazıyor diğeride eşimin olacak şuan için tek dövmeyle devam ediyoruz : )

sag Omzumda Sadık ve Neseli Anlamına Gelen İki Adet Japon Harfi Var..

sol koluma bana göre anlamlı bir şey yaptırmayı düşünüyorum

dögme dinimizce caiz degildir
babamin dögmelerini sildirmesi icin anam agladi ama sonucta kurtulduk dögmelerden :melek

bazı dövmeler varmış yapılabilirmiş diye duydum bir arkadastan ama tam bilmiyorum abdest almanı engellemiyormuş.. Bilgisi olan varsa burdan yazarsa sevinirim..?

bazı dövmeler varmış yapılabilirmiş diye duydum bir arkadastan ama tam bilmiyorum abdest almanı engellemiyormuş.. Bilgisi olan varsa burdan yazarsa sevinirim..?

Abdeste engeL degil. yaptırmadan önce 3-4 hocaya danısmıstım. Dövme Haram Evet ama abdest gecmeme gibi bi durum yok. bazıları deri gözenekleri kapanıyor falan diyo ama öyle bişey olsa zaten o bölge hawa almadıgı icin cürür. diger bi konu ise İnsan ve hayvan sekilleri tamamen günahmıs. yani yazı harf ve sekil yaptırılabilir.

çok güzel bilgilendirdin teşekkürler abdest engellemiyor ama yinede harammış yazıda olsa bize yakışmaz öyle şeyler yaa.....

Kollarımdaki ana damarların üzeerine kan grubumu dövme olarak yaptırmayı düşünüyorum.

Hayır yok yaptırmayıda şuanlık düşünmüyorum

benim fikrim dovme haram degildir Kurani Kerimde bununla ilgili bir detay yok abdest ve gusele engel degildir

fakat inanan bir insan icin vucut bir emanettir kendinize zarar veremezsiniz aci cektirmezsiniz dovme yaptiracaklara tavsiyem bu konuyu iyice tekrar dusunun kafanizda bunun baskisinda kurtulun ve hayatiniz boyunca uzerinizde tasiyacaginiz sizi yansitan ogeleri resimleri yazilari yani birgun pisman olacaksaniz yapmayin hersey kafada biter inandiginiz gibi yasayin:wink:

güzel konustun dostum yahu bencede böyle olmak sade görünmek Allah in verdigi vücuda zarar vermek olmasin.. Hem zaten yeterince görevlerimizi yerine getiremiyoruz bari böyle şeylerle ugrasmayalim Allah için..

bir dövme aşşa yukarı ne kadar maal oluyor parası emek işçilik :D ???

2 adet var, uzun sure once yaptirmistim, 3. sanirim evlilikten once esimin ismi olacak :smile:

Sağ kolumda omuzdan dirseğe kadar

Geri