uzaylılar benzinlikteeeeeee...

UsTEMPoL

New member
Reaction score
0
VERİLDİİSE UYARIN PLS...

2 uzaylı dünyaya inmiş gezerlerken bi benzinliğe girmişler meraklı uzaylı benzin pompasını arka tarafına sokmuş 2. uzaylı arkadaşına "Bu yaptıın normal mi hiç ?" demiş diğeri " hayır sanırım kurşunsuz ..." :p
:D :D :D

k. bakma ozaman bikaç fıkra daha geliyor

Kedi

Orkestrası

Sesi çok kötü olan müzisyen bir kedi bir gün orkestra kurmaya karar vermiş. Mahalledeki tüm kedileri toplayıp onları sıkı bir eğitimden geçirmiş. Eğitimin bitiminde ise hemen bir konser düzenlemiş. Konser haberi kediler arasında mahalle mahale yayılmış. Konseri merak eden tüm kediler akın akın konserin verileceği mekana gelmişler. Konser saati geldiğinde orkestradaki kediler sırayla yerlerini almışlar. Müzisyen kedi şef kürsüsüne çıkmış "Öğrettiğim gibi yapacaksınız" demiş. Bir kediye işaret etmiş, işaret etiği kedi hemen tırnaklarını tellerin üzerinde gezdirmiş. Bir kediye işaret etmiş, işaret ettiği kedi hemen flüte tüm gücüyle tıslamış. Bir kediye işaret etmiş, işaret ettiği kedi hemen piyanonun tuşları üzerinde yürümeye başlamış. Sonunda konser bitmiş. İzlemeye gelen kedilerden biri dayanamayıp orkestradaki kedilere yanaşmış ve "Söylesenize bu berbat konseri niye verdiniz?" diye sormuş. Kediler ise hep bir ağızdan "Biz çalmasaydık o şarkı söyleyecekti." demişler.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedinin Kuyruğuna Sakın Basmayın

Bir iş gezisine çıkan üç mühendis kaza geçirip öte dünyaya gitmiş. Öte dünyanın kapısında üçünü de melekler karşılamış ve "her üçünüz de ailelerinizi geçindirmek için bu geziye çıkıp yaşamınızı kaybettiğiniz için cennetlik oldunuz" demiş ve sonra eklemiş "ama Cennet'te uymanız gereken kesin bir kuralımız var. Cennet'teki hiç bir kedinin kuyruğuna basmayacaksınız". Üç mühendis cennete girmişler, her yerde kediler varmış.

Kuyruklarına basmamak neredeyse imkansız gibiymiş. Daha bir saat bile geçmemiş ki, içlerinden biri bir kedinin kuyruğuna farkına varmadan basıvermiş. Hemen onları Cennet'e kabul eden melek, yanında asık suratlı sevimsiz mi sevimsiz bir kadınla gelmiş ve "Sen" demiş, "sonsuza dek bu kadınla zincirle bağlı kalacaksın." Hemen zincirler takılmış. kalan iki mühendis var güçleriyle kedilerin kuyruğuna basmamaya çalışıyorlarmış ama bir tanesi yine farkında olmadan bir kedinin kuyruğuna basıvermiş. Hemen Melek yanında ilkinden de daha sevimsiz bir kadınla gelmiş. Kedinin kuyruğuna basan mühendis ne kadar itiraz ederse etsin, gelen sevimsiz kadına zincirle bağlanmış. Zincir cezası almayan kalan mühendis ise kedilerin kuyruklarına basmamak için neredeyse hiç kıpırdamıyormuş. Yaklaşık bir ay geçmiş. Bir bakmış ki Melek yanında dünyalar güzeli bir kadınla gelivermiş. Mühendis "Tamam" demiş "Baktılar ki çok dikkat ediyorum, beni ödüllendirecekler." Melek "Sen" demiş "sonsuza dek bu kadınla zincirle bağlı kalacaksın." Hemen zincirler takılmış. Mühendis sevinç içinde zincirlendiği kadına bakmış "Seni kedilerin kuyruğuna basmadığım için getirdiler" değil mi demiş. Kadın dönmüş "Hayır" demiş, "Ben bir kedinin kuyruğuna bastım da ondan getirdiler."
:D:D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Müşavir Kedi

Mahallenin bıçkın kedisi Çopar, ne yazık ki bir gün belediye görevlilerince yakalanmış ve kısırlaştırılmak üzere kliniğe götürülmüştü. Çopar kısırlaştırıldıktan sonra mahallesine bırakılmışsa da bu olaydan kimseye bahsetmemişti. Durumu çaktırmak istemeyen Çopar bir süre eskisi gibi dişi kedilerin peşinden koşmaya devam etmiş ama gel zaman git zaman dişi kedilerin peşinde koşmaktan yorulunca “keyfine uygun bir kadın olmadığı” mazeretine sığınmıştı. Sonunda bundan da vazgeçen Çopar artık sadece genç erkek kedilere tavsiyelerde bulunuyordu. Genç erkek kedilerden biri dayanamayıp “Çopar Abi iyi de seni hiç bu tavsiyeleri uygularken görmedik” dedi. Çopar ise “Ben uygulamam.” Diye karşılık verdi. Genç erkek kedi şaşkın “Neden” diye soracak oldu, Çopar bıyıklarının arasından tıslayarak cevap verdi : “Çünkü ben müşavirim”.

:D:D

Ellerine Sağlık Güzelmiş

Geri