Uzaylı mı? İnsan mı? :)))))

burakemre

Banned
Reaction score
0
HOLLANDA: 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ESRARI ÇÖZÜLEMİYOR

luca.jpg
AMSTERDAM - 11.09.2002 - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da iki hafta önce merkez tren istasyonunda bulunan 5 yaşındaki kimsesiz çocuğun esrarı, bütün çabalara rağmen çözülemedi. Yalnızca adının "Luca" olduğu, boynundaki künyesinden anlaşılan çocuğun saçları ve kaşı bulunmuyor.
Konuştuğu dili ve ülkesini belirleyebilmek için onlarca tercüman denenmesine ve uzmanların çabalarına rağmen, hangi ulustan olduğu ve nereden geldiği anlaşılamadı. Polisin televizyonlardan yaptığı çağrılara da yanıt alınamadı.
Başının tamamen saçsız olmasına karşılık, fizik olarak sağlam görünen çocuğun başlangıçta Moğol olabileceği tahmin edilmişti, ancak Doğu Asya ülkelerinin dillerini konuşan hiçbir tercüman çocukla anlaşamadı.
Polisten verilen bilgiye göre, Luca, 8 kişilik bir çocuk grubunun içine konuldu, davranışlarında dikkat çekici herhangi bir bozukluk ve davranış dengesizliği gözlenmedi. Ancak çocuğun hemen hemen hiç gülmediği, ağlamadığı, heyecan duymadığı ve çok az konuştuğu, konuşurken ise anlaşılmaz sesler çıkardığı görüldü.
Doktorların, 5 yaşındaki bir çocuğun başında hiç saç olmamasını dikkat çekici bularak araştırma başlattıkları belirtildi.

Enteresan.Heralde uzaylılar Dünyaya piknik yapmaya geldiler,Sonra dönerken çocuğu burda unuttular :)

ilginç çocuk deli falan olmazsın ?

belki türkçe konuşuyordur uzmanlarda bizim gibi türkçeyi önemsemedikleri için ::D:D:D:D: şaka bir yana ilginç hemen herkese uzaylı deniyor oda komik

la saçmalamayın pls çocuk dünyalı bizim dershanedeki kızı görceksiniz siz :)

hakem collina da da aynı hastalık var. Medyanın gündem doldurma çabası işte. çocuğun psikolojisini düşünen yokki.

Chevignon' Alıntı:
Enteresan.Heralde uzaylılar Dünyaya piknik yapmaya geldiler,Sonra dönerken çocuğu burda unuttular :)

hehehe konu harbiden enteresan chevi'yede yarıldım gülmekten :durdurun

İlginç...Çocuğun hisleri duyguları yok heralde gülmüyor,ağlamıyor...Eline sağlık...

Çocuk sağır ve dilsiz bence saflar bide o kadar tercuman getirmiş :D :durdurun

arkadaşım espirimi yaptın yaptıysan söle çünkü ben hiç gülmedim

Geri