Uyuyan vekillerin yaptığı yasadan hayır gelir mi?

bizde mantelite uyumak uyumak ve birdaha uyumak maaş almak :D

Bak dostum bir Otomobil fabrikasının ABS fren tertibatını yapan bölüm'de 24 saat çalışır. Yani insan hayatını direk ilgilendiren bir bölüm olmasına rağmen.

Sonra neden yangından mal kaçırır gibi olsun canım. Mustafa mutlu gecenin bir yarısında kalkıp tbmm tv'yi açıp izleyebiliyorsa sende aç izle. Herşey okadar şeffaf ki ama senin içindeki Akparti karşıtlığı artık sende korkulu rüyalara sebep olmakta ve Akpartinin yaptığı her şeyi sinsice yapılmış gibi algılamaktasın.

24 saat çalışır da , bir insan çalışmaz. 3 vardiya vardır gelen her vardiya işinin başına geçer. İşleri bittikten sonra türlü testlerden geçer ve onay almayan fren sistemleri geri gönderilir. Mecliste adamlar geliyor saatlerce orada oturuyorlar. Kanun çıkartıyorlar bunu onaylıyorlar. Test yok birşey yok. Sağlıklı bir şekilde tahlil edemeyebilirler insanlar sonuçta. Fakat bunun " geri gönderimi " diye birşey söz konusu değil. Birazcık muhalefet yapmasan konuya uzaktan baksan hak vereceksin de... Bunu beklemiyorum " Sizin yüzünüzden AKP'ci oldum " diyen birisinden.

kendi hesaplarına yaptıkları bu fazla mesaileri gören de vatan, millet uğruna yapılıyor zannedecek; mecliste çalışıyorlar ya.

24 saat çalışır da , bir insan çalışmaz. 3 vardiya vardır gelen her vardiya işinin başına geçer. İşleri bittikten sonra türlü testlerden geçer ve onay almayan fren sistemleri geri gönderilir. Mecliste adamlar geliyor saatlerce orada oturuyorlar. Kanun çıkartıyorlar bunu onaylıyorlar. Test yok birşey yok. Sağlıklı bir şekilde tahlil edemeyebilirler insanlar sonuçta. Fakat bunun " geri gönderimi " diye birşey söz konusu değil. Birazcık muhalefet yapmasan konuya uzaktan baksan hak vereceksin de... Bunu beklemiyorum " Sizin yüzünüzden AKP'ci oldum " diyen birisinden.

E O zaman CHP ne iş yapacak. Hoşuna gitmeyen değişiklikleri Danıştay'a yargıtay'a , Sayıştay'a yada hoşuna gitmeyen Anayasa değişikliklerini Anayasa mahkemesine götürmekten başka işi olmayan CHP. :001_cool:

Bundan beş altı ay önce geceyarısı mecliste görüşülen bir yasa AKP ve CHP oyları ile kabul edildi. sabah olunca CHP kendi oy verdiği yasayı herzaman yaptığı gibi iptal ettirmek için Anayasa mahkemesine götürdü.

gerekcesi ise biz bu yasanın ne olduğunu tam anlayamadık sabah olunca fark ettik bu yüzden karşı çıkıyoruz dediler

İşte görün bakın kim uyuyormuş mecliste. Kendi oy verdiği yasayı bile iptal ettirmek için AYM ye giden dünyada başka parti varmıdır

tanzanyada olabilir mi?

E O zaman CHP ne iş yapacak. Hoşuna gitmeyen değişiklikleri Danıştay'a yargıtay'a , Sayıştay'a yada hoşuna gitmeyen Anayasa değişikliklerini Anayasa mahkemesine götürmekten başka işi olmayan CHP. :001_cool:

Nasıl CHP ne yapacak ? İşler oldu bittiye gelmesin diye uyuklaya uyuklara meclisteki AKP'lilerin başını bekliyor ne yapacak başka.

Nasıl CHP ne yapacak ? İşler oldu bittiye gelmesin diye uyuklaya uyuklara meclisteki AKP'lilerin başını bekliyor ne yapacak başka.

Kardeş eğer Akparti bir kanun maddesini oldu bittiye getirmek istese . buna 30 tane chp li karşı çıkamaz. adam iktidar partisi ve Muhalefetin tamamından daha fazla sandalyesi var.

Milletvekilinden bahsediyorsak 7/24 mesai bile yetmez bu ülkenin sorunlarını çözmeye..

Kardeş eğer Akparti bir kanun maddesini oldu bittiye getirmek istese . buna 30 tane chp li karşı çıkamaz. adam iktidar partisi ve Muhalefetin tamamından daha fazla sandalyesi var.

Ne yaparsa yapsın CHP'liler olmadığı sürece toplantı başlayamaz 184'ü sağlayamıyor. Neyse olay burada değil aslında. Sonuçta meclis bir karar verecekse bunu daha uygun saatlerde yapmaları gerekmektedir.

Geri